Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 420
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Танче,освен омекотителя си купихме сувенирчета(на снимките се виждат магнитчета за хладилника)на децата по една чашка със светкавицата Макуин(едни червени като пластмасови много са готини)по едно влакче и едно джипче,един буркан с течен шоколад(който вече свърши а беше 750гр)на мен часовник и това е Blushисках някоя дрешка ама не намерих да ми допадне и изгодна,на Солун следващият път ще си купя Sunglasses

И ние сме така като ги взема от детска на двора или на разходка сме(днес например ходихме до старата къща на свекъра и си набрахме толкова много ягоди,ама аз като не виждала брах брах все едно съм на норма hahaha Joyи сега най-голямата ми тенджера е пълна с ягоди поръсени със захар в хладилника Crazyможе утре да направя нещо Mr. Green

AIR ,беше по-активна ама като започна работата и още не е влязла в ритъм милата Hug

Аз продължавам да си ходя на стаж,утре пак си имаме среща със съдийката пък дано я намеря че това трудно ми се отдава Sick
Иначе днес голяма жега,с едни токчета направо се побърках и накрая си изтървах и рейса и се помолих на Жоро да ме прибере,че не можех да ходя вече #Silly

Днес ходих и до агенцията за работа,има някакви оферти уж ама не ме включват нещо,та ще видим,аз дори на половин ден казах че съм съгласна и за по-малко пари че да имам време и за къща и за деца Blushсега откакто сме си вече отделно готвя всеки ден не като преди да чакам на свеки Crazyно ми е много хубаво аз обичам да се грижа за моите момчета,така с Жоро сме си по-задружни и по-сплотени и той повече ми помага,а от екскурзията на сам сме на една романтична вълна голяма любов цари Flutter

И така лека нощ на всички и утре по-активни ако може,че има хора не са се мяркали с дни Naughty

# 136
Добро утро,
днес аз слагам кафето и тортата защото имам повод-4 години от сватбата ни с Жоро 1dating

Честит имен ден на всички именници и именнички  bouquet Hug  bouquet

# 137
Добро утро.Докато се наканя,и пишех Диннджър ме изпревари.

# 138
Джинджър,честита годишнина.Гледам супер сте си изкарали на екскурзията.Пожелавам ти все така да сте на романтична вълна.И да настигнете нашия семеен стаж вече 18 години,да го удвоите и утроите Winkи да увеличите семейството с една 4470принцеса.

# 139
Честит юбилей.Бъдете все така влюбени  и щастливи.

# 140
  • софия
Честита годишнина и от мен! Heart Eyes

Пожелавам Ви много топлина, разбирателство и все с такава любов да говоришп за съпруга си! newsm76

# 141
И все на романтични екскурзии да те води Wink

# 142
Ох,много благодаря момичета толкова сте мили Hug Flutter
Да ви кажа направих един крем карамел за довечера и един сос и един ориз за децата,а довечера ща пържа чушки,много ми е приятно да готвя за моето семейство,в къщи е хладничко а вън е адска жега а след малко трябва да хващам автобуса и да тичам до града  #Sillyмисля да накарам Жоро да отскочим до Метро довечера че сме харесали един фритюрник да ми остане за спомен от майка и татко(те за хлебопекарна ни дадоха парички ама ние преценихме че това по-ще ни служи в момента)

# 143
Честита годишнина от сватбата Диде!Много здраве, щастие, късмет и разбирателство ви пожелаваме.Любовта между вас никога да не угасва

# 144
Jinjer, честита годишнина! Все така да се обичате! И за всяка следваща годишнина да поемате  към все по-далечна  дестинация Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват  bouquet

# 145
Благодаря момичета Hugи както казват от вашата уста в божиите уши Crazy

# 146
Защо не сте ми сложили кафенце  Grinning
Айде на една обедна биричка

# 147
pak nqmam bg Sad nie v ponedelnik ne sme na rabota!!! Simple Smile nqkakyv amerikanski praznik Simple Smile
Vie kak q karate v tova hubavo vreme, hodite li na razhodki? Simple Smile

# 148
Здравейте,
мен ме е срам да кажа,но днес след като заведох децата на градина и си направих обилна закуска с мекици и айрянче си легнах пак че до преди малко Embarassed Embarassed Embarassedлеле такова спане му треснах не беше ми се случвало от сто години  Blush

bbibbi ,наздраве на биричката  cheers

# 149
  • софия
И при нас е спокойно вчера и днес на работа.
Централата в Швейцария имат някакъв празник, а ние зависим изцяло от тях...

Аз казах ли, че Ицко вече 3 дена си е стаята и за наше щастие няма проблеми да си спи сам там...

Утре смятаме да направим една разходка до Пернишко, да огледаме за къща някъде там. После сме решили по магазините в Перник... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт