Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро,сипвам по едно и ще пия моето (кафе разбира се) че реших да заведем децата до доки,нещо кашлят по-особенно и Криси има храчки и на двамата са им обложени езиците и нещо не го отдавам на асматични истории пък незнам Thinking
Малко по-късно ще пусна снимките  Blush

# 121
jinjer_78 , дано малките се оправят бързо и не е сериозно!

МammaT, малката е голяма сладурана, снимките са страхотни! Тебе те видях в Чирпан, разминахме се до магазина на Атанас Станчев, но не бях сигурна дали си ти и не се обадих. Аз отивах в парка с моите госпожици. Виждам на снимките и баба Руми /децата много я обичат, все ходят при нея/. Видяхме и малката Никол, Иренка я извежда вече в градинката.

Ние сме добре- децата на градинка, мама- по кафетата с Весито. Всяка вечер сме в парка до късно. Често им организираме пикник на някоя чешма- хем те си тичат и крещят по поляните, хем и ние си почиваме. В сряда заминаваме за Стрелча за 20 дни- започва розобер, а свекитата имат няколко декара. Малко разнообразие и за децата, малко спокойствие и за мен.

Svetla70  , тебе също те виждам често, но или си на терасата с бебока, или аз съм с кола и няма как да ти се обадя. Някой ден ще пием кафенце!

# 122
Ето снимки и от мен,най после ги качих #Crazyhttp://danijoro.multiply.com/photos/album/32/Greece-Drama-Kavala … Seres-16.05.2009g

Нищо им няма уж на децата,един сироп взехме на Криси,ама ще се разбере,сега продължавам противоалергичните и пръскам вентолин пък да видим Thinking

MammaT ,много ти е готина прическата,изобщо не си като овца а щерката е една малка булка Flutter Hugлеле така е хубаво да имаш дъщеря сигурно Blushне че е лошо да имаш синове Mr. Greenпознавам ви на физиономии с мъжа ти,много си елегантна бъдеща мама Peace

# 123
От любезност и добро възпитание ви благодаря за комплиментите Simple Smile Иначе - много ви здраве, мясам си на татарско кюфте Simple Smile))))

# 124
От любезност и добро възпитание ви благодаря за комплиментите Simple Smile Иначе - много ви здраве, мясам си на татарско кюфте Simple Smile))))
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 125
Jinjer, браво! И 148 снимки са ти малко за един ден? Joy
Много сте готини и  снимките са хубави. А тия зелените гащи ги сваляй и ги пращай към София Grinning. И мен все към зеленото ме дърпа .
Ама да разкажеш повече де. Тия баби от снимката да не бяха на екскурзия и те? Купихте ли си магнитчета? Сладоледа вкусен ли беше? И каквото още се сетиш Wink
MammaT, дъщеря ти е голяма красавица Hug А за снимките - и аз не обичам всеки да ги гледа  Rolling Eyes
Inicii, честита годишнина и от мен  bouquet И ние се женихме през май.
Ще гледам да намина да почерпя Mr. Green
Mama-m, ще можеш ли да ни пуснеш някоя снимка от розобера като се приберете Praynig Сигурно е много красиво!

# 126
Здравейте !
Хубава темичка сте си направили.
Искам да ви попитам ими ли мами от Чирпан с термин около октомври ?

# 127
Добър ден дами!
След всичките ми здравословни проблеми да се включва и аз.
Изкарах един доста неприятен период- алергия към всичко цъфтящо,хрема ,конюнктивит и гной по сливиците. #Crazy

А сега да почерпя и за новата си придобивка:

# 128
  • софия
m_tania много готина придобивка! Честито! А повод има ли? Wink
И аз имам от 5 месеца проблем с единия глезен...отекъл е. Първо бях при един професор ортопед в Горна Баня, след това съдов хирург...И в края на април- при ревматолог. За мое щастие се разбра проблема, днес ми биха инжекция в глезена и след 1 седмица пак ще ходя да ме види.
Надявам се пак да си поднося обувките с високи токове, че и такива с каишки не можех да слагам... Tired

# 129
     Благодаря!
   Повод няма,но има причина -писна   ми да ми се чете на скайпа,да ми се трият папките /а те носят моето име/абе неприятно ми е да ми се пипат нещата.Другия комп.го ползваме 3 човека.Моя хубавец никога неми ги е пипал ,но малкото келешче редовно даже и в мое присъствие./става въпрос за брат му който хич нее малък/

# 130
Здравейте,в този горещ ден Crazy
m_tania ,честита ти придобивка,да си я ползваш безпроблемно със здраве и на спокойствие Peace  bouquet

iniici ,дано ти мине от тези инжекции и пак да си носиш обувките с токчетата Hug

desi^86 ,и да няма с близък термин мама все пак добре дошла в чирпанската тема ти пиши ние сме тук Hug  bouquet Peace

Е bbibbi ,не мога да ти ги пращам зелените гащи че много си ги харесвам и аз и са ми удобни,но за снимките колкото и да направя все са ми малко,но съм доволна де Mr. Greenбабите бяха част от групата тя беше от 12 човека,много ми беше хубаво и следващият път вече ще ходим с колата,морето и плажа са ни толкова по-на близо от колкото черно море,много се замисляме да заведем децата на Гърция но ще видим не сме решили още Thinking

Аз днес ходих малко на стаж до съда,съдийката при която гледам наказателни дела я нямаше да си обсъдим решенията по някои дела но пък присъствах на няколко граждански така че не съм загубила нищо Wink

Ние нямаме вода,а трябва да сготвя мусака по поръчка на децата,че и такото много я обича,но дано дойде до довечера че снощи си пуснахме най-накрая в експлоатация новата пералня и ми е мерак да пера сега,пък и да пробвам гръцкият омекотител Flutter

# 131
  • Някъде в Европа...
ДЖинджер, изобщо няма да съжалявате ако заведете децата в Гърция на море...уверила си се, че цените са същите, даже и по-ниски, а морето е много чисто и е толкова красиво.. Нашата почивка мин година беше незаменима в Гърция...Гледах тази година за цените на хотелите в Родос, ами същите като при нас...но за сметка на това пък и за жалост сам. билет е много скъп...

# 132
Jinjer, mn hubavi snimki. Za da ne pi6a na lat, 6te pi6a utre , 4e drugiq komp e za myja mi taq ve4er.

# 133
Какво става днес??? Или много работите, или сте на разходка - никой нищо не е писал днес. Що така бе Миме(та)???  Wink

# 134
  • Розовата долина
Хайде и аз да се запиша,не че има какво да споделя...И така при мен нищо ново,работа,после на разходка,че от както се е стоплило Инка все на вънка иска,прожължавам да си и спортувам и с тоя график време за къщата не остава,ама здраве да е....не е толкова важно!!
jinjer_78,забавлявала си се,личи си,ама не сподели какво си накупи(освен омекотителя) Laughing
AIR,по въпроса как се справяме работещите майки,амииии много трудно,така ми лиспва понякога една баба тук до нас,да има поне на кой от време на време да я оставя,ама........няма.Даже сега вече ми е по-лесно,поне е голяма,ама като беше бебе ми беше супер трудно,добре поне,че таткото ми е верен помощник Simple Smile
MammaT,ама как само ме разсмя с това татарско кюфте JoyГоляма си скица!!!

Хайде да лягам,че се прозявам тук,само се мъча!!!

Общи условия

Активация на акаунт