Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 465
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Благодаря!
Тук времето е разкошно, една жега...
За щастие по цял ден в офиса на климатик е добре, ама в колата един час...
Вече съм се зарекла...ако му дойде времето да сменяме колата....само с климатик и сива, че да не мие често.... Joy

# 106
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА iniici.Желая ви още много години безоблачно щастие.         

# 107
  • софия
Мерси, Веси!
Аз си получих подаръка...парфюм Buvlgari, Omnia Green Jade.
Приятни почивни дни.
Утре уж се каним на Витоша да се качим, но да видим

# 108
Диде,страхотно да си прекарате утре  Nature Sunny
Нищо че си с малка карта памет,ти си изявен фотограф сигурна съм че ще снимаш най интересните моменти и гледки.Утре вечер очакваме да ни разходиш виртоално из Гърция.
Пожелавам ти страхотно време и да се топнеш в морето и заради нас photo  grinning039 photo

# 109
Здравейте!
Я сега да видим дали ще мога са се оправя с албума  Thinking
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377882

# 110
MammaT, иска парола.

# 111
за да не даваш парола-направи го публичен...от настройките

# 112
Нещо не виждам логика - ако е публичен, всеки ще го вижда и без парола. Ако е личен, все парола иска. Т.е ето ви парола, ако ще го правя публичен: svatba. Нямам други снимки, така че... Simple Smile Сигурно има вариант да се сменя паролата, така че като се нагледате, ще я смена или изтрия албума Simple Smile

# 113
  • Розовата долина
Здравейте и от мен,момичета!! Laughing
Тази седмица не съм от най-активните,но не ми остава много време напоследък,само ви чета и бързам по задачи.
Малеее,MammaT Климентина колко е порастнала и колко много прилича и на  двама ви ,то на кой ли да прилича,де WinkА сватбата е била наистина много хубава и ти си с прилично коремче.Пожелавам ти лека бременност.Видяхте ли вече пола на бебока,не че е най-важното...
iniici,да пожелая и на теб още дълги години да не губите тръпката,която ви е завладяла преди 5 год.,щастие и много сбъднати мечти!!!Браво за избора на мъжа ти(опс,забравих му името newsm78)и аз много харесвам този аромат Peace
AIR,май наистина е много заета,губи се напоследък....Ани,кажи как е работата,и за курса сподели?Аз вчера за първи път се престраших да карам сама(т.е. без надзор от някой,сама в колата),еее все пак имам книжка от 1 седмица,ама всеки ден си шофирам с новият инструктор-Митко Laughing
jinjer_78,сигурна съм,че сте изкарали страхотно,снимки знам ще има,нищо че нямаш много памет,ти гледай и се любувай пък снимките не са най-важното нещо!!
За мен какво да ви кажа,все една и съща.От тази седмица съм се заела активно да спортувам и 3 пъти в седмицата съм на тае-бо.Даже вчера взех Илина с мен,че нямаше кой да я гледа,много ме слуша детето,доволна съм.Планираме на 5 и 6 юни да отидем за 2 дни на Рибарица,даже днес платих резервацията,чувам само добри думи за там,така че вече чакам с нетърпение момента,още повече,че ще сме с най-добите ни приятели-кумувете ни.
Ами това е,лека вече от мен!!!!

# 114
  • Някъде в Европа...
Здравейте , момичета!

При мен дезорганизацията е пълна... не знам въобще кога ще свикна да организирам всичко и да си легна нормално, последните вечери все към 1ч лягах..., а като си помисля, че не върша почти нищо домакинско  Rolling Eyes, направо ви се чудя, работещи мами, как се справяте.. Rolling Eyes
За работата - поделението е много спокойно ( военните съпруги да си правят извод за натовареността ми през раб. ден  Wink ), не ми харесва това , че съм на друга длъжност, но няма как, ще се свиква... Най-близкия ми колектив е 50:50 мъже: жени, което общо взето не е много добре. Засега съм се запознала само с една колежка, останалите не бяха на работа....за мъжете, с които се запознах нямам забележки  Mr. Green. А и ще ни се поувеличат заплатките пак, какво повече да искам  Mr. Green
Курса - уф, как се получи така...сега е между другото, ходих на теория през седмицата... на кормуване съм утре... ще го проточа повече, и без това отпуск ще искам чак през август, няма за къде да бързам....
Ради - той свиква с новото положение. Някоя сутрин го водя аз на ясла, някоя сутрин баба или дядо..Отива с първите дечица и си тръгва последен Sad, даже  вчера като го вземах, отваряйки вртата го видях , че  хлипа, че е сам. Confused Ако има нещо, за което да съм бясна на Руси, то е точно заради това - че на Ради му се поусложни живота #Cussing out в новата ситуация....

Джинджер, супер изкарване ти желая. Помня като ходихме в Атина преди няколко години, края на април, по дърветата имаше узрели мандарини и миришеше божествено.....Дано и по северната част ги има, наистина е прекрасен аромат.....Има , няма снимки, важното е вие да останете доволни...
Танче, и вие ще останете очаровани от Рибарица, най- вече заради децата, имат прекрасно място за игра. Времето да е с вас и  щом компанията е хубава, какво повече да искаш.... е, ще попътувате малко повечко, но... заслужава си усилието.. Между другото, откъде се каните да пресичате Стара планина? През Троян Карнаре е много красиво, но пътя е доста труден....Хайде пък, живот и здраве, да стана шофер, може да си чукнем там една среща с вас и сестра ми, да запознаем децата  Wink. Поздравявам те за спорта и ти завиждам, аз се канех тая седмица да започвам да бягам, но работата обърка всичко... сега обаче си мълча, защото на лейтенантчето ми му трябва само това да чуе.....  Wink Mr. Green
МамаТ, много щастливи изглеждате всички, а детенцето ти е вече цяла госпожица... какво ще е наистина бебочето?

Оставям ви сигурно до другата седмица по това време.. Седна ли пред пц - първо тук ще пиша...
Целувки на всички!

# 115
Хора беше много хубаво и забавно,понакупихме си малки подаръчета и се снимахме но сега отивам да спя защото се прибрахме преди малко Peace

# 116
  • софия
Добро утро!

Ние вчера бяхме на излет...тук над Банкя...има страхотни полянки, ей сега да приготвя нещо за обед пак отиваме.

AIR, за натовареносста на женската работа няма да коментираме... Mr. GreenАма не е така, пешо си има и войнички, от които е много доволен и много работели. Аз вярвам, кво да правя...че работели служебно де... Joy
Танче, вярно на Рибарица ще Ви хареса...за децата е върха. Аз тъкмо вчера казвах на Пешо, че още малко да се стопли и ще идем някой уикенд.И като гледам датите, може би и ние тогава, когато сте Вие. А на 24.06. се каним на море да отидем за 5 дена на Синеморец.
Само да видим моя мъж как ще стане с отпуската. Че трябваше от петък да бъде 1 седмица, но го виканха на курс в МО за 3 седмици и хоп няма отпуск.
Ей, тва не ми харесва при тях. Всичко последно не е окончателно. Миналата година един пред преди морето го спряха и аз тръгнах с детето и родителите ми.

Момичета, мислите ли за среща в Чирпан?

# 117
Здравейте.
Относно среща в Чирпан - аз първите 3 седмици от Юни съм отпуск, така че ако е в този период - там съм. Няма да си карам цялата отпуска там де, но ще съобразя идването си със срещата, ако има такава.

# 118
  • софия
MammaT, разгледах снимките от сватбата.
Специални поздрави на Танко...променил се е...затова и може би не съм го познала в Хита.
А твоето коремче е много готино оформено.
Аз си мисля, че ще е момиче бебето.... Laughing

# 119
МammaT,страхотни сте на снимките,малката е много пораснала,като я гледам вече е девойка,ще имаш помош за бебчо.
Страхотно изглеждаш,изобщо не приличаш на  animal085,много ти отива.
Малката Никол вече ни посети в градинката,сега чакаме и леля с preggo Wink
Джиннджър как мина екскурзията,чакаме снимки.

Общи условия

Активация на акаунт