Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 439
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Pavlina Petrova, честит рожден ден на големия мъж...
Желаем му здраве и много успехи в училище.

А на теб желая да те приемат...какво, къде смяташ да кандидатстваш? Запиши се на изпити на колкото се може повече места, все на творо, трето класиране може да се отвори място.

Весел празник!  bigdance2

# 91
Павлинче,честит рожден ден на Наско да ви е жив и здрав,много ти стискам палци да те приемат щом се стараеш и имаш желание да учиш това е супер,винаги съм била за развиването и убоченито,разширяването на кръгозора  bouquet

Инче,разгледах снимките Peaceчаровни и усмихнати сте както винаги,хубаво е на морето по всяко време на годината Hug

# 92
Здравейте и от мен!
Аз от сто години пак не съм влизала, то се е изписало..... Simple Smile
Сватбата беше супер прекрасна, темата й беше балета в лилаво Simple Smile Като пусна снимки (ако успея де Sad )ще видите! Аз се накъдрих като   animal085 А булката беше на ниво, както винаги.

Павлина, ЧРД на момчето ти! Да ти е жив и здрав, много щастлив и да си изживее детството така, както ние нашето си изживяхме - безгрижно, боси, навън, с филия в ръка Simple Smile

# 93
Добър вечер момичета Flutter
днес никой не се е разписал и за това реших аз да го направя Mr. Green
денят беше чудесен,на екскурзия в събота заминаваме,после ще пускам снимки от съседната ни държава Crazyда видим как е там Wink
аз днес бях малко на стаж,после по кафета и магазини по центъра на града с приятели(купих си само едни обици много си ги харесах)после и поспах и като взех децата до късно бяхме на вън и се разхождахме и сега вече спинкат а аз трябва да си нахвърлям някои неща за утре че ще връщам делото на съдийката а трябва да пиша решението си после smile3529 smile3523
за сега това е от мен
лека и спокойна нощ на всички Hug

# 94
  • Някъде в Европа...
Хайде набързо и аз!

Вече ще се включвам по-рядко, че почнах работа от днес  Mr. Green. Първите впечатления са много добри, ще видим по- нататък..... Малко още организацията в къщи я няма... А се получи както най не исках за шоф. курс - сега и на курс и на работа.... Twisted Evil, съвсем време за нищо да не остава..... Twisted Evil

Лека нощ!

# 95
Е AIR,браво на тебе  Hugчестито за работата  bouquetа за нагласянето ще се ориентираш ти си оправно момиче Peace и шофьорският ще изкараш,дано да продължат добрите ти впечатления от работата и занапред Peace

АЗ преди малко платих за екскурзийката и чакам с нетърпение събота да тръгнем,притеснявам се че картата ми памет е малка на фотоапарата и трябва да си купя нова по-голяма за да направя много снимки Mr. Green

Тук е ужасна жега от понеделник на сам  Nature Sunnyнаправо бански да си вземем трябва че да се топнем в Бяло море Sunglasses

# 96
  • София
Здравейте!
Късмет на шофиращите и очите на седемнадесет!   bouquet

Джин,
весело да си изкарате и после да пуснеш снимки.Къде точно ще ходите? Какъв е маршрутът?

# 97
  • софия
jinjer_78, а мъжа ми лелята ме кани на 20.06 до Солун за един ден. Тръгва се от софия в 7 и вечерта към 24 сме си тук.
Разглеждало се това онова и навръщане по пътя има голям магазин за пазаруване.
цената на екскурзийката е 50 лв.

# 98
Хайде, Джинджер, почвай малко по малко да стягаш багажа!
И бански непременно си вземи. Ние нагазихме в морето само до колене, но на вас (като гледам времето) може да ви излезе късмета за плаж.

iniici
, рецепционистката на хотела, където бяхме отседнали ми сподели, че Солун е един от-най-добрите градове за шопинг в Гърция. Имало качествени и разнообразни стоки на добри цени.

# 99
Ох момичета така се радвам че ще отидем и съм много притеснена с тази малка карта памет а нали ме знаете искам да снимам непрекъснато Blushи особенно сега Thinkingтрябва да мрънкам на мъжа да купим по-голяма утре,и дано си купим нещо от там вече съм се настроила и за шопинг ама ще видим Crazy

Ulia ,за плаж незнам дали ще има време изобщо,бански нямам още да ми става и няма да нося Wink
iniici,неизтървай възможността според мен Peace

Gwen ,маршрутът е Драма-Кавала-о Тасос за 30лв и 10 за ферибота Flutter

Много ми се спи утре ще пиша повече,лека нощ!

# 100
  • София
Предполагам,че много ще ти хареса....особено пътуването до Тасос!
Приятни мигове ти желая.
  bouquet

# 101
Добро утро на всички,
днес реших да си поизчистя в къщи и за това ще ви наглеждам,сипвам по едно кафенце Wink

Кате,благодаря ти много за готините пожелания дано не ми стане лошо на корабчето ще се наслаждавам пълноценно на гледки и всичко Flutter

# 102
Pavlina, честит ти рожденик на патерици. Жив и здрав и да го слушат всички  Hug
Един виртуален подарък,  всички момченца не знам какво са луднали по тези:

Ееее, Дани! Няма ли кой да ти даде една карта с памет на заем Sad
AIR, браво! Хич не ти е скучно Hug
Аз днес правя някакви опити да изместя режима на малкия, че ми писна да се гоним по нощите да се приспиваме. Няма да му дам да спи следобед, пък да го видя как ще издържи до 11 довечера Crossing Arms

# 103
  • софия
Днес имаме годишнина от сватбата- 5 год.
Засега не сме замислили нищо по- специално...т.е. покани ме мъжът на вечеря в ресторант на последния етаж на един магазин.
първо изместих за по- нормално място( не че това е ненормално  Joy)...
Ще мислим довечера като се приберем!

Ей, спомням си по това време преди 5 год. вече чаках да ме вземе....после цяла нощ танци...
Пожелавам го на всяка жена!!!

# 104
iniici,честита годишнина мила Hug  bouquetда сте завинаги влюбени и романтични както онзи път преди 5 години Wink

bbibbi ,много познати но като с нашата карта има 1-2 и незнам иначе исках я на едни приятели вече ама не ми отговориха нещо Tired
Успех със спането Peace

Общи условия

Активация на акаунт