Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 432
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
AIR ,аз имах предвид някоя от Чирпанските мами да пише ако са се срещнали със сестра ти,ама явно никой Thinking
Радвам се че курсът ти върви и напредваш,то си е трудно според мен по тези нанагорнища,а за Софииското ти представяне съм сигурна че ще се представиш на подходящото ниво че и повече и ще ги омаеш Peace
vesit0,ти ме накара да мисля от твоята история че на някои хора просто не им е писано да шофират hahaha Joyи точно това си помислих и аз ако се захванеш пак и хоп още едно бебче да не се появи в темата Mr. Green Laughing но не се тревожи поне си опитала,аз тука няколко пъти карам на едни полигон ама трябва си курс Thinking Naughty
Иначе градинката и аз само и се радвам,особенно на един райграс,ама имаме малки деца комшии и те го помачкват и моите отвреме на време въпреки че уж пазят градинката на мама ама детска работа Rolling Eyes трябва да я снимам и да ви покажа градинарските си умения Blush в средата има кръг с цветя от които само момините сълзи са цъфнали все още Grinning
Тази сутрин ги изпратих при бабчето,дори са с нея на вън сега ,ами тясамо една сутрин от месеца може да им се порадва така че тъкмо да закуся на спокойсктвие и да пийна кафенце Wink
Хубав ден на всички защото е много топло и слънчево поне при нас Hug

# 76
Здравейте,тъкмо се прибрах.Минах през градската градина и се видях с iniici.По-точно се запознахме.Малко набързо защото оставих малката батко и да я гледа,ако знаех че ще си свърша работата по бързо щях да му кажа да ме чакат в градинката,да се запознаят и децата,но нищо следващия път.Следобед сигурно ще излезнем пак,ама не я попитах кога ще си ходят,за да се видим после.и телефони не разменихме newsm78.
Джинджър дано не си права че не ми е писано да шофирам Sick Joy,че все още имам желание.
Малко ми беше криво днес, Меги ме покани да ходим на пикник,ама аз с тия мойте земеделски истории нямаше кой да чака в съвета вместо мен и не отидохме,обаче срещата с iniici ми oправи настроението.Лек ден на всички.

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 17:03 от vesit0

# 77
vesit0 май само ти излизаш към градската градина, аз нещо взех да предпочитам да отидем на къщата и там да лудува малкия,хем някоя работа да свършим.
Щях да ходя следобед пак да чистим newsm75 newsm28 newsm79, че то основно това остана,но нещо моето мъжле го хванаха бъбречните кризи и има болки.Някой ако може да предложи някакъв лек /бабешки предпочитам/,че в моите книги все едни шантави рецепти.
Диде ти кога щеше до ходиш до Гърция с твоята половинка? newsm78
Хайде лек следобед от мен, явно другия път ще се запозная с  iniici

# 78
Весе дано наистина тогава да не съм права и щом имаш желание гледай да си го реализираш карането на кола Peace Много хубаво че сте се заподнали с Инна това е хубаво и на живо да се видим не само на компа Wink Hug
Доре,то акто си имате двор и си е готино да си поиграе детето там е вие да си правите каквото имате за вършене,иначе ние уж на 16 трябва да ходим на Гърция ама нещо не се записват хора и незнам Sad
Ние също цял ден сме на вън,ту на двора ту на сам на там по улици и барчета,на децата им е хубаво тичат играят карат колела,колички Grinning
Днес им купих по едни къси гащи и по едни дълги че вече доста се затопли изведнъж и на мене някои неща за кухнята(една приятелка от Благоевградската тема си отвори магазинче че немога да не я посетя Wink)
Чакаме снимки от Ulia  от Гърция  Naughty
Танче вие как сте днес Hug
AIR  и ти се губиш по фланга Thinking

# 79
  • софия
Ето ме.
Наистина Весито ме изненада приятно. Колко уверена вървеше срещу мен, браво.Радвам се, че се запознахме. Ще трябва да помислим как да си разменим всички мобилните телефони.
Може и друга мама от форума да е била там...аз бях с черно потниче и черен панталон, а Ицо с червена тениска.
Града ми хареса, толкова млади хора и бебета...супер беше.
Видях и някои познтаи лица, за мое учудване, след като 12 години почти не съм стъпвала там, те ме познаха и поздравиха. Сега малко ме е яд, че не се спрях за минутка при тях, но нищо, другия път.
Цвета, с Руми се видяхме малко след като ти е правила прическата за сватбата на Танко. Ей да пуснеш снимки. Даже днес малко преди да си тръгнем видях мъжа ти с малката пред големия магазин на ъгъла.
О, бях и на Водопада на кафе, супер уикенд беше за мен.
Дайте да си направим една среща някоя събота...
Успешна нова седмица! Heart Eyes

# 80
Ха, така. Вчера обещах на Дани да се разпиша.
Само не съм ви чела  Embarassed  Явно ми липсва организация, но не ми остава време изобщо да седна пред компютъра. Тъкмо сега приспах Стоян и трябва  поне да простра пералнята и  да мина през банята.  Да не говорим за хаоса наоколо.
Стоян е подивял тотално. Катери се навсякъде и пада. Лошото е, че вече и по пързалките се катери. А  тия пързалки според мен са ги измисляли малоумници без деца  Twisted Evil Върха беше една пързалка в детския клуб, в който ходихме вчера на рожден ден. Стоян стои горе и реве, явно големите деца са го бутнали,  не му стига акъла да се пусне и каките от клуба стоят отдолу и се вайкат, защото възрастен човек няма никакъв достъп до него.
Ще се пробвам да ви прочета скоро.
Видях, че съм пропуснала на Аси и на Криси рождения ден. Да са много щастливи и им забранявам всякакви болести вече!!! Целувки от мен!

# 81
  • софия
Мама на мишле, имаш ли брат?
Ако е същата Яна, която си мисля, засякохме се, но Руми ми потвърди, че си ти.
Приятен слънчев ден  Heart Eyes

# 82
...иначе ние уж на 16 трябва да ходим на Гърция ама нещо не се записват хора и незнам Sad
Чакаме снимки от Ulia  от Гърция  Naughty[/color]
Eх, за мое най-огромно съжаление няма да мога да покажа снимките скоро. От служебния комп няма как, у дома още не сме направили място за нашия, а у родителите на съпруга ми, където е личното ни РС понастоящем - няма интернет. Надявах се някой от нашите спътници да ги публикува в нета и да прати линк, но и те се мотаят все още.
jinjer_78 , а вие къде точно ще ходите в Гърция? Надявам се да се попълни бройката и да успеете да осъществите намеренията си. Искрено ти го пожелавам.  bouquet

Другото, което искам да ви споделя е  обхващащото ме притеснение относно намирането на нова работа. В края на юни проекта, по който работя приключва и ще трябва да търся нещо ново. От повече от две седмици следя обявите в jobs.bg, но няма абсолютно нищо подходящо. За сравнение миналата година по същото време обявите никнеха като гъби след дъжд. Започвам вече сериозно да се кахъря какво ще правя. Аман от тая прословута криза, няма ли да свършва вече, пък. Crossing Arms

# 83
Добър вечер момичета,
Ulia ,ние вече се чудя дали ще ходим изобщо,но иначе маршрутът е Драма-Кавала-о Тасос

О за работата и аз съм на този хал,само си гледам обяви тук там кандидатствам но нищо за сега ,пък и да ви кажа нещо ми се отработи какво и да е поне за момента,много ми е хубаво да си ходя на стажа,да си домакинствам и да се занимавам с децата и мъжа Blush Mr. Green

bbibbi ,браво че си писала Peaceама ще намираш по 3 минутки време за нас Naughtyнеможе така Crossing Arms Hug Laughing
iniici ,и на мен си ми е хубавко в Чирпан като се помотая по центъра и в градината и видя стари познати физиономии Crazy

# 84
Хайде и аз да напиша 2 реда....че напоследък само ви чета.Нищо ново при мен-продължавам да ходя по интервюта.Но поне ходя...и си губя времето-мисля,че ако се затворя вкъщи ще го приемам по-трагично. И аз бях в Чирпан когато се почиваше, но само Павлинка видях.Не че е малко де...дори напротив-беше ми хубаво да побъбря с нея....За теб мила:  smile3525
Пожелавам на всички приятна вечер

# 85
ПРИВЕТ И ОТ МЕН !!!

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 12:56 от mayataneva

# 86
Ехе много се радвам да видя mayataneva че е писала Hug браво Мая ти се изгуби направо Peaceкак е малката Антония,баткото помага ли ти newsm78сега вече е хубаво времето и за майките с колички настава рай на разходките Grinning

Kiki_andr ,наистина скоро не си се разписвала при нас Hug стискам ти палци за интервютата,дано скоро имаш желаният шанс newsm10

Аз днес ще си остана в къщи и ще се отдам на домашни занимания,е имам да решавам и едно дело,че в четвъртък ще го обсъждаме със садийката така че трябва да чета Thinking

Спорен ден момичета,сипвам по едно кафенце че аз още го пия Peace

# 87
  • Някъде в Европа...
Хайде, мацки, и аз да се отчета  Simple Smile

Вчера пътувах сутринта в 5ч за София. Бях много притеснена, но срещата ми мина много добре и "по заповед" следобед тръгнахме със зет ми и баща ми към Пловдив да си взема документите от старата работа. Пак се върнахме в София, видяхме се със сетра ми и Ицко и в 22.30ч си тръгнахме за Търново. Прибрахме се в 1.30ч... МНого път, много километри, но всичко свърши по възможно най-добрия начин...Успях да се прехвърля тук на работа  Peace Вчера вече окончателно приключих с Пловдив, малко ми е мъчно, защото беше много хубав колектива ( и се местя, заради така стеклите се обстоятелства), а дори нямах време да се сбогувам с тях, но нещата се развиха наистина светкавично...7г живот в този град останаха зад гърба ми, сега ще ходим само на гости...Днес чакам да ми се обадят да ми кажат откога започвам, но нищо чудно още утре да ме искат....
Ради се е държал много добре, баба му е очарована от него....

Ще трябва много бързо да се настроя за работа, а и Ради да настроя, че , може би, няма сутрин аз да го водя на градинка... Ще свикваме няма как, но ще е трудничко, след 3г вкъщи и завръщане на съвсем ново място....

Кики, Юлия, май настина ще се окаже, че тая криза много пречи за намиране на работа...Лошото е, че се съкращават и много хора. Вчера приказвах с приятел, чиято жена работи в Мтел, минала е на 4ч раб ден, само да си запази мястото, съкратили са 100 - тина човека и това в София...Аз много се колебаех дали да не започна съвсем начисто и да си напусна работното място, но в крайна сметка реших, да не гоня дивото, изтървайки питомното, именно заради тази обстановка, а и по личнки причини, де .....

Радвам се, че сте си изкарали хубаво уикенда!
Целувам ви!

# 88
  • софия
Здравейте!
Аз чак сега пускам снимки от морето, където бяхме 5 дена от 01.05-06.05.
http://www.otsirh1.snimka.bg/album.php?album_id=374215&pid=12087896

Ако не стане...кака ще помогне... smile3534

# 89

Да ви почерпя мили момичета,че днес моето голямо момче става на 9 годинки!
Съжалявам и се извинявам ,че вече не пиша толкова често....искам да кандидаствам и съм се отдала малко на букварите.Въпреки че малко се съмнявам да ме приемат ,но ще се опитам.
Радвам се завсички ,че сте добре и добре сте изкарали празниците и още веднъж се извинявам ,е не се включвам често!
Лек и успешен ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт