Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 386
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,момичета.Времето се поуправи и сме все навън,ама сега я пратих с баща и в градинката и мога да открадна малко време за себе си.
Джинджър страхотен празник като гледам сте изкарали Partyв в това заведение с децки кът.
Благородно ви завиждам на мамите,които живеят в голям град,има къде да празнувате на закрито.А ние в Чирпан една сладкарница имаше и нея затвориха.Но нищо идва лятото и дано вече времето да е хубаво,че не ни се стои вече в къщи.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СВЕТЛЕТО

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ!
С пожелания за упоритост,за да следваш мечтите си,
смелост-да ги осъществяваш,
търпение,за да ги постигаш
 и много любов, за да дава смисъл на всичко това

# 62
Днес времето беше чудесно ,за разлика от променливото време събота и неделя, но това не ни спря да идем с приятели на тяхната вила в Найденово.Децата се налудуваха ,въпреки мократа трева , постоянно преобличахме и сушихме дрехи ,но всички бяха щастливи.Ние така си прекарваме почивните дни, а утре ще отскочим до Първомай, да отпразнуваме рождения ден на дядо и да се видим с братовчедките.При мен това е скромно ,но доволно Simple Smile

# 63
  • Розовата долина
Привет от мен!!
Почивките вече почти свършиха за жалост,много бързо мина времето!! Cry
Ние променихме плановете и вместо да отидем при кумувете в Хасково,те дойдоха при нас и вчера  ходихме на Етъра,после в Габрово и в Трявна.Голяма разходка направихме,даже мислехме и в Търново да отидем,да си припомнят студенстските години всички с изключение на мен,ама децата заспаха и си дойдохме.Габрово много приятно градче ми се стори,а и намерихме едно страхотно заведение и така хубаво хапнхаме,както бяхме гладни.
За съжаление Илина лепна някакъв вирус и сега лежи с Т,лош завършек на почивните дни... Cry
Ани,много бързо те е пуснал инструктора в центъра,аз май на 3тия час влязох в града,ама той си знае,де!!Ще се справиш,няма страшно!!На мен голям зор ми беше да се науча да тръгвам нормално,все пусках бързо съединителя,доста критики отнесох.
Доре,браво на вас,че сте си починали,а и децата щом са поиграли и са били щастливи от това по-хубаво няма!!

Хайде лека вечер!!!

# 64
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Иниици е, пиша от В. Търново и затова.
Ние си изкарахме невероятно на морето, времето беше само за разходки...нито един ден не валя.
Бяхме на Златни пясъци, на ботаническата градина, на нос Калиакра( такава красота не бях виждала). По курортите още няма няма хора  и е  много спокойно.
Кака ще пусне тия дни снимки.
Сядаме на маса, весела вечер на всички....
Таня, няма да съжаляваш за морето. И вашата база е близо до плажа, храната е добра, Флагман е реновиран изцяло, предполагам и при вас ще е така.

# 65
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!
Лично поздравявам Жоро на Дидето-със здраве да си носи името и дълги години да го празнува

# 66
  • Някъде в Европа...
Привет и набързо от мен! (отивам да кормувам  Simple Smile)
Честит празник на всички именици и на всички воини!  Laughing

Танче, ами да, бързо ме пусна - при първото ми качване в колата карахме около 200 м на софииската магистрала и след обратен завой и качване по детелината , потеглихме към центъра и цял час обикалях по търновските улици. Каза ми че умишлено не ми е казал, че ще карам из центъра да не ме стресира... и изобщо не обучавал на полигон, директно в голямото движение....Критики не отнасям, приятел е на баща ми... последния път така му въртях гуми, че чак замирисваше от време на време  Mr. Green, само ми викаше, че баща ми ще му купува нова кола  Mr. Green
Относно Габрово - харесало ти е, защото, може би, отиваш за пръв път... иначе е много смотан град  Wink

При нас времето всичките дни беше супер, не е валяло....Прекарахме си ги спокойно, двамцата с Ради и баща ми  Simple Smile. Е, снощи се понапънахме малко  Laughing, със зет ми стояхме до 4ч, тъкмо лягах, Ради реши, че няма да спи, та съм го занимавала до 5ч.  Rolling Eyes, и тая сутрин в 8ч ме събуди  Rolling Eyes
Предстой и тежка откъм ядене обед в баба ми  Simple Smile

Хайде бягам. Весел празник!

# 67
Здравейте и от мен, дами!
И ние си изкарахме страхотно в Гърция. На плаж ходихме само веднъж, но за сметка на това обиколихме целия полуостров Халкидики (невероятни гледки и плажове има-напълниха ми се очите и душата) , направихме и круиз с пиратско корабче около Атон. На отиване имаше панорамна обиколка на манастирите в Света гора, а на връщане програма с традиционни гръцки танци, в която нашата група взе дейно участие. Embarassed Ходихме на водопадите в Едеса, в Солун, Кавали и Александрополис. Изобщо всичко, което имаше и можеше да се види около мястото, където бяхме отседнали и по пътя не сме пропуснали.
За съжаление обаче синковецът изобщо не хареса подаръка, който му купихме-една парцалена кукла, която кръстихме Йорго  Wink. Хвърли го на земята и каза: "Не го неискам!" и изобщо не го погледна. А аз реших да му вземем нещо по-нетрадиционно , че отдавна не бях виждала толкова хубави парцалени кукли, но явно е трябвало да заложим на типичните момчешки играчки. Добре поне, че докато ни е нямало е слушал и не е създавал проблеми на бабите.
Иници, ние живеем в Стара Загора, не в София-михахме границата  и двата пъти буквално за секунди, но не през Кулата, а на Капитан Петко Войвода (до Свиленград) . А иначе бяхме  отседнали в Ханиоти-това е малко по на юг от мястото, където са били твоите колеги, но на същия ръкав.
Снимки не знам дали ще мога да кача от служебния комп, но ще направя всичко възможно, може би след няколко дни-наистина си струва да се разгледат.
inka2005, маршрута който сте направили е един от любимите ми-много е приятно и красиво по тези места, особено през пролетта, когато всичко току що се е раззеленило. Hug Между другото, както ти бях писала, ходихме до Казанлък преди 10-на дни. Не намерих това, което търсих, но останах очарована от града. Имате много красиво и приятно оформена централна част с търговски улички и заведения.
Ами толкова от мен! Успях  май да споделя на един дъх всичко...Засега.

# 68
Здравейте момичета,аз си поспах днес Blush
ама вчера се разглобих от готвене,и всички бяха единодушни (дори и Жорче) че са попаднали на Перфектната вечеря  chef Blush Mr. Green Crazy
всичко ми се получи много добре,съжалявам че не снимах всичко,само чийз кейка ме поизложи малко но добре че имах направен и в тавичка не само в едни форми за кексчета ,че тях неможах да ги извадя,а от тавичката се вадеше Shockedно гарнирано със сладолед и топинг малина изглеждаше перфектно и беше супер вкусно Peace вече ще го праве по-редовно  Grinning

Само една салатка снимах и масата подредена мисля но после ще пусна 2-3 снимки,нещо не бях на фотографска вълна снощи защото исках да се представя със менюто и то нямах време за всичко Wink
Ulia ,браво на вас точно за такава екскурзийка си мислих и аз,ама може да отидем и за един ден пак ще се радвам де,чакам снимки от теб д нетърпение Hug
Благодаря на всички за поздравите Hug

# 69
  • Розовата долина
Ейййй,темата нещо замря!!!Побут!!!

# 70
  • софия
Ние утре си отиваме на Чирпан с Ицо за събота и неделя.
Не мога да обещая, че ще идем до центъра, а ако стане се надявам да разпозная някоя мама.

# 71
Ехо никой ли не срещна iniici  newsm78

# 72
  • Някъде в Европа...
Ехо никой ли не срещна iniici  newsm78

Тя не може да каже - няма нет там.. знам, че днес е пила кафе с една съседка и нищо повече....

При мен нищо ново.. курса върви, съвсем съм ошашавена от кормуването.. на никоя търновска улица няма маркировка... а най- честото е тръгване по нанагорнище  Twisted Evil
Стискайте палци в понеделник  - отивам на аудиенция в София на много високо равнище във връзка с работата ми...и за там съм доста притеснена, още повече, че ще трябва да се явя и в униформа, което си има своите изисквания за начин на изразяване и държание....

Весел уикенд!

Похвалете се нещо , де, времето се стопли и никакви ви няма... Wink

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 21:05 от AIR

# 73
  • Розовата долина
AIR,поне със сигурност ще се нучиш да търгваш по нанагорнище! LaughingАз вчера си взех вече официално книжката от КАТ и Митко веднага ме дръпна да карам,днес ходихме насам-натам и само аз шофирах,малко мрънка на моменти,всички дупки съм била улучвала,ми то една ли е,две ли са.....Що съм държала съединителя,ей такива работи!!Пожелавам ти успех в понеделник Praynig
При мен нищо ново,шестте почивни дни буквално ни излезнаха през задниците,вчера и озни ден,такава лудница май не бях виждала,добре че минаха!!Утре пък сме сами с Инка,тати е наряд и ще видим как ще се забавляваме по женски.
jinjer_78,добре изглежда софрата,постарала си се доста,но Жоро заслужава,сигурно!!

Хайде лека вечер!!!

# 74
Здравейте,малко късно ама аз съм средношна птица.АIR права си времето се стопли и все сме навън.Дани през седмицата е на ясла ,но мойта работа е навън и рядко имам време за компа.Купих си цветя и няколко дни се занимавах да засаждам петунии,и също да си вкарам  в ред двора,което е малко вероятно да стане.Аз садя Даниела ги скубе,кучетата от време на време ми ги изравят #2gunfireАма у нас е така   animal037 Animal Pig Animal Cow kyllmg cowцяла зоологическа градина.С нетърпение чакам понеделник да ги изпращам кой на работа,на училище и на ясла,че да приведа къщата малко в ред.Танче страхотно е че си изкарала книжка Peace.AIR и на теб пожелавам успех Peace,аз така и не взех книжка.ДА взема да ви разправя че да се посмеете  hahahaПреди 16 години се пробвах,обаче забременях с Николай,и така бремена вече ми беше малко по трудно,но аз съм си луда глава и продължих.В един и същи ден ми беше изпита с листовките,а еддновремено учех и задочно,и в същия ден и други 3 изпита по различни предмети.Много ми дойде аи бях preggoи дипломата взех ама листовките не.После щях да продължа,добре карах,докато един ден бях с лош навигатор и блъснах жулиета/жигула имахме тогава/в една черница.И се отказах да карам.После а утре а днес и така мина времето,нямаше пари,време,абе оправдания много.Докато преди 3 години реших вече да се науча да карам форда и тогава да записвам курсове.Мъжо щастлив зареждаше колата и тръгвахме,тъкмо се понаучих и забременях с Дани,не ми беше добре и дотам-престанах.И сега като си говорим с приятелки ме бъзикат-не пробвай 3 път че да не  preggoс оше едно Joy.И така,но си мисля че още имам време-и сигурно на стари години може и да взема книжка.А iniici не съм я видяла,ама ние рядко ходим в градската градина,стоим си в наща градинка до хлебозавода-там се събират много деца.Утре обаче ще ходя до съвета и минавам през центъра,ако я видя непремено ще и свирна,ако я позная де.АIR стискам палци за понеделник-успех Peace.Лека неделя на всички.чао

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 14:49 от vesit0

Общи условия

Активация на акаунт