Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 412
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,вижте какво измайсторих днес да ви се изфукам искам Mr. Greenhttp://danijoro.multiply.com/photos/album/31#8

# 196
  • Някъде в Европа...
Доре, пием имуностимуланти от есента още, всяка вечер.....Като го усетя, че се разболява, почвам инфлуцид и цинабсин....ама на.....

# 197
Благодаря момичета за пожеланията. Сега се прибрах от работа и не мисля тепърва да започвам да се приготвям за гости...и аз душа нося.Така че след малко мисля да отидем на ресторант-на Теди и е голям мерак да ходи по ресторантите...като порасне-не ми се мисли...Та мисля да я заведа някъде и...да постоим малко/колкото заради нея/.Ако зависи от мен бих си стояла вкъщи-нещо нямам настроение...други проблеми ми дойдоха на главата и...няма спокойствие за мен-едното се оправи-друго дойде..но айде да не се оплаквам-всички знаем,че такъв е живота.
Относно новата работа-работата ми е да назначавам и уволнявам работници  в една верига супермаркети/нещо от сорта на фантастико/,но се казва Промаркет-  http://www.promarketbg.com/zanas.php  - пиша договорите...и за да ми запълват времето ми дават и да помагам на другите в отдела.Текучеството е голямо,така че работния ми ден е пълен.
сега излизаме вече,така че...Пожелавам на всички  приятна вечер.

# 198
  • софия
Привет и от мен.
Аз не отидох с моите мъже на Сливен, реших да си оползотворя сободното време, днес не работим.
Тази седмица си бях поръчала от един сайт патрон кола маска и ленти, точно както по салоните. Та реших сама този път да си обезкосмя ръцете.Получи се, доста време ми отне докато се понауча, но се справих.
След това излизах с едни мои приятели....Тихомир, който е от Чирпан и съпругата му Таня. Може би някой от вас ги познават...те ходеха дълго време заедно и от 4 год. са семейство. С тях не се бяхме виждали сигурно 1 годиа и мн.приятно ни мина времето.
Сега започвам да оправям основно в къщи, чистене с препарати и т.н, че утре в 10 съм на маникюр и после смятам да не пипам домакиснка работа.
Хувава вечер!
Како, питай както ти казах педката за ваксината пневмо 23. Има ли тук др.майки, които са я поставили на децата и какво им е мнението?

# 199
Наде,честит рожден ден!!!Бъди жива и здрава и много щастлива!     Н ека усмивката   ти   да ни слиза от лицето и щастието и късмета да са винаги с теб!!!

# 200
  • софия
Kiki_andr, Честит празник и от мен.Бъди здрава и ти желая успех на новото място...

Прочетох темата за търсещите работа и ми настръхна косата...и то за София... Tired

# 201
  • Някъде в Европа...
Момичета,вижте какво измайсторих днес да ви се изфукам искам Mr. Greenhttp://danijoro.multiply.com/photos/album/31#8

евала ти, но как ти се занимава, при положение, че в магазина се прдават такива неща.....убии ме, няма да се захвана да правя таова нещо

# 202
Добро утро
Честит празник на всички малки и големи форумчета,дори и неродените да се чувстват поздравени Hug  bouquet да сте ни живи и здраве мили дечица,да ни радвате живота и да продължавате да го пълните със смисъл  bouquet весело и безгрижно детство и много усмивки Hug

Аз заведох децата на детска и трябваше да отида да се запиша за продължение на стажа в прокуратурата но нещо ми е едно от времето сигурно не ми се бърза,стои ми се в къщи и незнам по-късно може да отида,много ми се искаше да купя на децата по някаква играчка изненада,въпреки че взехме тротинетките,Криси нещо сънуваше и много се будеше и плачеше през нощта  и ми разказа сутринта че е сънувал динозавърче и се чудех дали да им взема едни животни такива динозаври ,но пък бях решила преди едни такива много интересни като пъзели от пластмасови части картинка на мечо пух,тигъра или прасчо много интересни,ще помисля до после Thinking

# 203
  • София
               Честит празник!

Нека има повече усмивки,нека има повече радост!

# 204
  • софия
Весел празник и от мен на всички малки палавници. Пожелавам им най- вече здраве!  bigdance2

Ние не сме замислили нищо конкретно, При това лошо време, едва ли ще има забавления на открито, а в затворено помещение ще е пълна лудница...
Може би ще викнем наши приятели на гости...

# 205
Честит празник на нашите слънца.Пожелавам им много здраве,усмивки и безгрижни детски игри. Tada Tada Tada Tada Tada

# 206
Честит Празник на малките ни слънца!  Hug
Да имат щастливо и безгрижно детство!

Честит Рожден Ден, Кики!
Нека хубавите моменти  да надделяват над неприятностите Hug

Аз на 30ти бях сватбарка. Счупи се фотоапарата и нямам снимки. Ще чакам от професионалния фотограф да ми пуснат младите Grinning
Стоян е с температура и само реве, така че изчезвам.

# 207
  • софия
На 13.06. засега се очертава да се събираме родата в Чирпан...т.е. аз и кака сме готови за форумска среща. Peace

# 208
  • Някъде в Европа...
На 13.06. засега се очертава да се събираме родата в Чирпан...т.е. аз и кака сме готови за форумска среща. Peace

Само че кака ти каза, че ще отсъства от работа края на месеца Thinking, а мама не иска да вземе Ради с нея на Чирпан...
ще видя дали да си пусна, че няма да ме има предпоследната седмица на юни и да дойдем да постоим на Чирпан с Ради, въпреки че аз имах други планове  Mr. Green - искаше ми се да се измъкна без Ради и да отида до морето......

# 209
  • софия
Пак не съм разбрала.... smile3514. Аз питах вчера, че пък Пешо иска тогава на Свиленград...Ок, да не занимаваме др.мами.

Танче, сега ли отивахте на Рибарица? Ние ще поспрем малко с тия пътувания, че...джоба отъня, аи на Ицко леглото ще е готово тия дни и трябва там 700 лв да дадем. На 24.06. на море отиваме. Абе здраве да е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт