Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 410
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Минавам само да ви почерпя, че Додо става днес на 5 г.

# 211
Честит 5-рожден ден на Додо на m_tania ,да ти е жив и здрав малкият пораснал мъж,щастливо детство и много подаръци на купона Peace  bouquet

# 212
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧЕТО ТИ!
МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО!

newsm59

# 213
Добър ден,
аз сега ставам Embarassed обаче сутринта така ми се виеше свят и ми беше лошо чак ми се повръщаше(вМС съм та затова предполагам)и само успях да заведа децата дори и това ми се струваше непосилно но няма как и от тогава спя Tired
Добре поне че снощи си написах постановлението и утре ще го занеса на прокурорката Thinking
Стига ви занимавам,хубав следобед и на работещите им се и на не толкова  bouquet

# 214
  • Розовата долина
Ей,Дани,ти голям зор виждаш покрай МС,май!! CryМного кофти така,защо не отидеш на лекар,може да има нещо за облекчаване на симптомите?То само се мъчиш така!!!

Танче, сега ли отивахте на Рибарица?

Да,Инна!!В петък тръгваме(ох,дано не ни мине котка път)Взела съм си отпуск 1 ден и се надявам добре да си прекараме.В понеделник след празника за 1ви юни в градината Илина ми вдигна Т,абе гледам я аз нещо мрънка,а сутринта г-жата в градинат ми се оплака,че много болни имало и аз си викам ей сега ако се разболее,отиде ни почивката!!!Ама само това и беше,нещо инцидентно вдигна,от 2 дни си е в къщи,ама нищо и няма,профилактично я оставих да я гледа баща и,за да не вземе да се разболее.
m_tania,честит ти рожденник на патерици!!Да ти е жив и здрав,много да те радва и дано по-скоро успееш да си го взмеш при теб!!(ох,дано да не греша,ама имам спомен,че го гледат баба и дядо в Чирпан newsm78)
За срещата на 13ти пишете ме и мен,ама викам вечерта да я направим,та да се повеселим подобаващо... cheers newsm68
Хайде лека вечер!!!

# 215
А нещо съм пропуснала ли  newsm78чета Танчето и разбирам че ще има среща на 13  Thinkingто за малко и ние тогава да си дойдем,ама мъжа каза да мите 10 пък тогава ще видим Crossing Arms та още нямам яснота следващата или по-следващата седмица ще си дойдем на Чирпан и ние Flutter но много ще искам да се видим с който може разбира се Hug

Танче,това е вярно за МЦ,не ми е лесно ама то цял живот така че сега ли да съм по-добре Simple Smile

На Рибарица,приятно ви изкарване и много снимки да направите Peace

# 216
  • софия
Аз засега съм ЗА среща на 13.06, денем, вечер - няма значение. С мъжът ми ще сме.

# 217
Здравейте момичета,
Аз си свърших малко работа до обяд,бях при прокурорката(удобри ми постановленито и ме натовари с ново)малко бях на клюки при една приятелка и на фризьор да се боядисам че изглеждах ужасно вече а утре прокурорката ще ме води в зала и трябва да съм представителна нали Wink
Най-накрая си купих флашка че ми омръзна да се срамя с разни дискчета и тн Crossing Arms
Сега ще сготвя пълнени чушки със кайма и ориз и ще чета новото дело Sunglasses

# 218
  • Розовата долина
Хайде да се оплача CryКакво съм такова човече,зададе ли се вирус и аз съм в кюпа с болните,аз дето пазех Илина да не се разболее и да развали почиваката,сега аз съм болната,снощи бях с 40Т и направо се бях отказала да тръгвам,но сега съм уж по-добре и стягм багажа,чакаме кумувете и тръгваме,пък ако пак вдигна Т ще си лежа на Рибарица.Супер кофти е положението!!!Офффффф,ама какво да се прави,човек не избира кога,какво да му се случи!!
Хайде,ставам и стискайте палци да съм добре !!!

# 219
Гледам нещо среща се заформя.Пишете ни и нас в кюпа.Аз от 10 до 14 съм в Чирпан.
А само да попитам къде и в колко ще се състои?

# 220
  • софия
чирпанките мами да кажат за среща къде...

# 221
Хмммм.... newsm78 като гледам чирпански мами не виждам #Crazyосвен моя милос Winkпък и аз много рядко се включвам.Напоследък нямам време,а и съм изпаднала в една дупкааааа и нямам желание да пиша.МамаТ си беше в Чирпан,видяхме се за малко.За среща ако сте навити колкото пишете и сериозни Naughty Thinkingаз също ще дойда,за мен е по добре вечер на кръчма,за да се видим без да бързаме.Ако някой иска да се разберем и да уточним къде и кога ще си дам телефона на лични.

# 222
  • софия
Уф, то и аз съм за кръчма... BlushАми засега пътуваме...
vesit0, ще ти дам тел на лични

# 223
Ако може и ние като си дойдем среща на кръчма а да устроим ама може би ще е към края на месеца Hug

# 224
Здравейте и от мен!
Аз от време на време хвърлям по едно око ,но напоследък и аз нямам време.След работа навън /малкия ако има начин вън ще спи/, после хапване , баня и стане време за сън.
На работа съм сега и от там по често чета.
Ние заминаваме в понеделник в София. Знам ,че софиянци бягат от там ,но ние сме на курбан на зълвата и ни покани да погустуваме и да помогне мъжо малко в ремонта им.
Незнам дали им работи компа да се включвам от там.
Живот и здраве като се върнем в неделя ще правим освещаване на къщата. Вчера купихме килим на децата и вече стаята им е завършена.
Ставам вече ,да не прекалявам че от време на време някой влизат клиенти.
За среща ще надникна ,ние ще се върнем или на 12,06 или на 13,06 ,но ще гледам да дойда.Щом е с мъжете ,ще взема и моя

Общи условия

Активация на акаунт