Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 404
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде в Европа...
Привет!

Танче, дано нямаш повече темп, свежия възух да ти повлияе. Иначе има някакав вирус, Ради беше болен, цяла седм в къщи.. И той ми вдигна 39,6 но на следващия ден нямаше вече. Оъ грумата му са останали само 6 деца на ясла от 22, заради същия вирус....
Дора, весело изкараване на София...
Джиндж, и аз имах проблеми с Мц, но откакто съм родила, да чукна на дърво, даже не го усещам....

за среща ан 13 - майка ми и баща ми ще тръгват с Ради на 12 за Чирпан, има опция и аз да отида на 13, но предпочитам да си остана сама във ВТ  Mr. Green. Иначе трябва да дойда в събота сутринта и в неделя на обед да пътувам пак, в понеделник на работа...Не, не, предпочитам самичка в ВТ, без Ради, без родители, въпреки че и на Чирпан щще е много хубаво, ще се съберем цялата рода .. ако си променя решението, ще ви известя... Peace

Цяла седмица бях в болничен заради Ради, но така и не намерих време да пиша...В срада ходих до Пловдив по работа, в четвъртък ми беше изпита - листовките. Взех го като имах само една грешка и то на въпрос свързан с кормилната уредба на колата  bowuu bowuu bowuu. Остана сега кормуването само, което е по-сложната част.... В петък наваксвах по магазините, да не би да има нещо ново, пък аз да не знам  Mr. Green (сдобих се с 2 чифта нови обувки - едните от Плд, другите от тук  Mr. Green)
Това е в общи линии...
Всички, които са имали повод за празник в последно време, да се чувстват поздравени   bouquet  bouquet  bouquet
Весел уикенд!

П>С Ето малко снимки от вчера - http://www.airradi.snimka.bg/album.php?album_id=295029&pid=12745142
Разходка из най-красивия бг град, моя роден град.. Wink

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 12:26 от AIR

# 226
........
Ние заминаваме в понеделник в София. Знам ,че софиянци бягат от там ,но .....
Не бягаме...на мен поне тук си ми е по-хубаво и дори не знам лятото дали ще прескоча за повече от 3-4 дни до Чирпан.Затова пък сестра ми се прибира и....

# 227
Наде ние ще сме в Овча Купел.Незнам как ще ми минава времето в София.Може да се видим ако искаш

# 228
Наде ние ще сме в Овча Купел.Незнам как ще ми минава времето в София.Може да се видим ако искаш
Аз съм в Х.Димитър.Руми ще си дойде в неделя през нощта и предполагам,че ще тръгнат за Чирпан в понеделника по някое време.Аз ще остана тук сама-Теди също ще отиде с тях.Аз имам отново ходене по доктори и...интервюта.Ще се радвам да се видим.

# 229
Пиши ми на ЛС или на скайпа някакъв телефон,ако има възможност да се чуем и видим.Защото нямам представа какви са плановете ни.Милчо ще маже, да помогне на сестра си, а аз може и да имам време за разходка.Аз ще ти пиша телефоните ми и ако имаш домашен и на кака домашния, ще оставя.

# 230
  • софия
Днес за първи път водихме Ицо на зъболекар. Той се представи геройски...не заплака като му стържеха с машинката. Но и кабинета си го бива...изцяло детски, момичетата бяха добрички.
За софийските мами...в ЕО Дент в Люлин го заведохме, д-р Михайлова.
А каква хигиена спазвате при зъбите? Ние ги мием само вечер...
Ние за Чирпан не сме на 100% сигурни, ще пиша в петък окончателно.

# 231
  • софия
танче, върнахте ли се?
хареса ли ви?
Ние няма да си идваме сега на Чирпан. Това е от мен, приятен ден

# 232
Здравейте момичета,
голяма жега,добре че съм си вече в къщи на хладничко Mr. Green

Днес приключих вече и с Районна прокуратура,другата седмица минавам към окръжна,голямо писане падна  Rolling Eyes но съм доволна де че успях да се докосна до някакви документи и да понапиша такива Mr. Green
Браво на Ицката че се е държал геройски при зъбаря Hug
Моите ги бях научила по едно време вечер като се мием и да мият зъбите че и с паста ама нещо на последак не са ги мили и пак ще започна да съм редовна и на тях много им харесва и те търкат и аз им помагам Crazy
Понеже в неделя за пръв път се къпаха в банята под душа с баща си и сега ми ревът че искат под дъжда hahaha Joy

Хубав ден на всички  bouquet

# 233
  • Розовата долина
Тук съм ,да!!!Дойдохме си Инна!!!Разбира,се че съм доволна,въпреки,че ако питаш Митко ще ти каже,че повече няма да отиде там събота и неделя,а само през седмицата,защото и двете вечери имаше банкети долу в механата,музиката гърмеше и не беше едно от най-спокойните места за почивка.Но аз съм супер доволна,разходихме се из планината,ходихме по реката,прескачахме камъните,абе хареса ми.Температурата ми отшумя много бързо,и добре,че не се отказах да пътувам.Ще кача снимки и ще пратя да гледате,ама не знам кога ще стане това.
И тук е голяма жега,сега готвя и после ще ходим на разходка с Инка,че само мрънка тук,искала навън!!

# 234
Здравейте от мен.
Аз на 13-ти съм в Чирпан, така че се записвам за срещата. Тва е събота, нали? Ама така като чета, сме 3 човека Simple Smile Лошо няма, само констатирам Simple Smile
Чакам да кажете къде и в колко часа Simple Smile все съм на разположение Simple Smile

# 235
  • Розовата долина
Готова съм със снимките:
http://taniahr.multiply.com/photos/album/7#
За срещата аз не съм много сигурна,ще видим!!

# 236
Мале ,Танче,каква природа smile3501 каква красота,каква зеленина,направо страхотно,свалих си две снимки пейзажни да си ги слагам на десктопа,много ми харесват и ми действат успокояващо,а като ви гледам с това семейство по рекички и пътечки и накрая на пикник направо ми напълнихте душата Hug супер страхотно е да си на почивка с приятели и вярвам че сте се забавлявали въпреки нощната музика Peace

# 237
  • софия
Разгледах снимките, inka2005 . На мен природата там много ми харесва, приказно е, особени долу на реката.
Ние миналаат година ходихме там за Петровден, пак имаше голяма компание в кръчмата и се повеселихме с тях.
Ходихте ли до кървавото кладенче на Бенковски? И там е много приятно, особено за пикник.Има си направени беседки под дърветата.
А стаята Ви каква е била? Видях на една снимка...защото на нас винаги ни се е падала реновирана 2+1 и е след основен ремонт.

Утре пак сме на зъболекар с Ицко...дано пак не плаче.

о, да се похваля..вчера за първи път опитах месо от костенурка, ама не останах впечатлена...може би защото съм малко болна и нямах апетит...
Мойта кака къде се губи,да взема да я сръчкам малко... smile3508

# 238
  • Някъде в Европа...
Мойта кака къде се губи,да взема да я сръчкам малко... smile3508

Служи на Република България  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

В Първия пост на тази страница съм ви сложила снимки... гледайте ме, да не ме забравяте  Wink

http://www.airradi.snimka.bg/album.php?album_id=295029&pid=12745142

# 239
Здравейте от София!
Трудно свиквам с движението тук, може би защото съм с малкия, той е доста палав и не рискувам много да се отдалечавам с него.

АИР не мога да си те представя да работиш в тази сфера Simple Smile
Танче и аз въздишах по снимките ти ,страхотна зеленина.Къде се намира това място? newsm78

Скри се слънцето , излизаме с малчо , че в къщи няма как да изразходваме енергията си.

Общи условия

Активация на акаунт