Re: Fragrancex.com - аромати и доставки-6-та тема

• 77 523
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 120
Аз пуснах едно запитване до съпорта им - да видим какво ще ми отговорят, защото анонса за безплатна доставка и кода ФРИЙ продължава да стои на първата им страница все пак.
И аз, веднага им писах, но още нямам отговор.

# 121
Записвам се, че ви изтървах съвсем.

# 122
Момичета търся си свеж цитрусов по-скоро летен парфюм с лимонени нотки по наситени.Мммм-как да го обясня-нещо като мъжкия Higher Energy :

Аз обожавам свежи лимонени аромати! Вземи си CK One Summer, има един жълто-червен, перфектния лимон Simple Smile

Също така трябва да видиш и Ralph Lauren-ите, оранжевия съм си го поръчала сега от Фрагранс-а, но съм го душила и е супер, а и цената му в сайта е доста по-добра.

Тозиа на Ralph Lauren ли имаш в предвид?
http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_R-am-pid_ … 9W__products.html

А някой има ли впечатления от този:
http://www.fragrancex.com/products/_lid_R-am-pid_60323W-am-cid_P … 3T__products.html

Тези двата и аз съм ги загледала. Някой може ли да даде отзиви?

Извинявам се за закъснението, но да кажа за двата Ралф-а Simple Smile Великолепни са за моя вкус, получих оранжевия, чакам и розовия, но съм ги пробвала и двата. Оранжевият е по-сладникав, летен аромат, но не остър цитрус, а нещо по-сладичко. Розовият е по-свеж.  Peace Няма да съжалявате, ако обичате свежи летни неща.

# 123
Писах им и аз днес, да се размърдат с поръчката ми ! Нещо сайта не е като трябва, не ми отваря страниците, които заявя! Явно имат проблем Thinking.

# 124
Аз ги отварям ужасно бавно.
Дано не е свършил срока на FREE, че идват балове Sick

P. S. Ъпдейтват го сайта.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 10:25 от vilian

# 125
Момичета,безплатната доставка е още в сила, но този път се пише в скоби ето така   "free" и после apply

# 126
  • София
В скоби или в кавички?  Hug

# 127
Заплес голям съм пише се в кавички "free". В желание да споделя с вас и да ви зарадвам не гледам какво пиша

# 128
Момичета,безплатната доставка е още в сила, но този път се пише в скоби ето така   "free" и после apply
smile3555 Вярно бе, то така си е написано и в сайта.  newsm44
Иначе наистина и при мен или се бави или ме връща на начална страница.

# 129
  • София
monica_bellucci, благодаря  bouquet

# 130
Момичета, страшни сте   bouquet

# 131
  • гр.Варна
Ей,браво...Брей заради едни кавички- 16 долара доставка #Crazy .Браво! Страшни сте! Разкрихме ги пак-шопинга продължава.... И на мен не са ми шипнали ябълката на Нина Ричи,дано този път да успея .Поръчах още и този на мъжо :  Oxygene  by  Lanvin

# 132
  • София
момичета Hug
извинявам се че нахлувам, гледах на първа страница, но има ли някой който прави общи поръчки за София, може и на лични да ми драсне
мерси предварително  bouquet

# 133
Ей,браво...Брей заради едни кавички- 16 долара доставка #Crazy .Браво! Страшни сте! Разкрихме ги пак-шопинга продължава.... И на мен не са ми шипнали ябълката на Нина Ричи,дано този път да успея .Поръчах още и този на мъжо :  Oxygene  by  Lanvin

И моята поръчка с Нина, все още не е шипната, въпреки че им писах сутринта. Утре заминавам,  не знам дали ще мога да проверявам статуса  Crossing Arms. Много ме ядосват, пууу  Tired . Ще чакам отзиви за Oxygene, бях го загледала преди време.

# 134
Заплес голям съм пише се в кавички "free". В желание да споделя с вас и да ви зарадвам не гледам какво пиша

Много благодаря, че го сподели!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт