Re: КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 14 - таксите

• 29 599
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
А че съм недоволен от себе си - мисля си, че това е нормалното състояние на всеки търсещ човек.

Това уважавам в теб. Simple Smile
Абе накрая ще се регистрираш и ще си станеш част от нашата компания - зная си аз. Simple Smile

# 106
  • Sofia
А че съм недоволен от себе си - мисля си, че това е нормалното състояние на всеки търсещ човек.

Това уважавам в теб. Simple Smile
Абе накрая ще се регистрираш и ще си станеш част от нашата компания - зная си аз. Simple Smile
Мда, липсва ни Пирин.  Laughing

# 107
Някой си виждам, че си достоен опонент но само отстрани погледнато и май паметта ти от време на време избирателно изневерява. Не само моята Grinning. МОжеби трябва да си припомним библейската притча за окото и сламката.
В предната тема беше писал нещо, което се наложи да ти припомняме, сега пак се хващаш за дадена реплика и циклиш върху нея, докато другите сме вече на съвсем друга тема. Нормално. Би било ненормално да оставям зачекнати и недовършени спорове.
Искам да ти задам един въпрос и държа много да получа отговора ти.

Въпроса ми е следния:
-Ако даден съученик на дъщеря ти въпреки, че се е класирал с отличното си представяне в СМГ \ което както уточнихме е едно прекрасно средно училище\ в течение на годината покаже нисък успех по математика и оценките му достигнат нива 3-4, какво ще се случи?
Ще продължи ли да е ученик в СМГ до 7-ми клас?
Някога май щерката беше споменала, че при някакви условия ученик може да бъде изгонен, но не си спомням подробности, защото не сметнах, че ще стигнем до там.  

Ще ти обясня защо питам след като получа отговора ти.
п.с.Отказвам да си меря нивото на интелигентност защото не мога да немеря отрицателния знак на клавиатурата, също така не се опитвай да ме класифицираш като образование и специалност - никак няма да е лесно да отцелиш  Wink
ОК, няма да опитвам да отцелвам. Пък и опазил ме господ да ти оценявам интелигентността. Никога не ми е хрумвало и не съм го правил.

# 108
Някой си, ако кажеш ясно какви точно въпроси имаш за частното образование, може и да получиш адекватни отговори.
Никой тук не абсолютизира частните училища, нито пък смята че тези, които са избрали държавните са плебс.
Ако се придържаме към твоя стил на дразнене и наранена гордост обаче, нищо няма да се получи.
Защото в отговор на последните ти постове мога да ти кажа: А кое прави децата записани в ДУ автоматично умни? Само това, че не плащат ли?

# 109

В предния си пост ти зададох въпрос - нямаш отговор или ... пак като нещо не ти изнася предпочиташ да го избегнеш?!

В предния си пост наблегна на факта, че тук сте се събрали все хора с "по-широк мироглед". Явно по-широк от мирогледа на тези, които не са тук и не са дали децата си в ЧУ. А въпрос ми постави в по-предния си пост, но ми трябваше малко време докато стигна до там да отговоря.

# 110

Защото в отговор на последните ти постове мога да ти кажа: А кое прави децата записани в ДУ автоматично умни? Само това, че не плащат ли?

Ох, че ми хареса този въпрос. Simple Smile

# 111
Шунка, и аз мисля, че Пирин ще му отива много на Някой си  Laughing
Звучи гордо и достолепно!

# 112
Някой си, ако кажеш ясно какви точно въпроси имаш за частното образование, може и да получиш адекватни отговори.
Никой тук не абсолютизира частните училища, нито пък смята че тези, които са избрали държавните са плебс.
Ако се придържаме към твоя стил на дразнене и наранена гордост обаче, нищо няма да се получи.

Нямам въпроси за ЧО.

А пък наранена гордост защо??? Слава богу мога да си позволя ЧУ, ако искам. И ако фактът, че дъщеря ми учи в ДУ ме нараняваше, това нямаше да е така.

Пак ми вменяваш нелогичности, което не мога да приема. Никъде не съм казвал, че децата в ДУ са умни по презумпция. Ако съм казал, че не всички деца в ЧУ са умни то от това не следва, че всички децата в ДУ са умни.

# 113

В предния си пост наблегна на факта, че тук сте се събрали все хора с "по-широк мироглед". Явно по-широк от мирогледа на тези, които не са тук и не са дали децата си в ЧУ. А въпрос ми постави в по-предния си пост, но ми трябваше малко време докато стигна до там да отговоря.

Май не виждам смисъл да споря с теб...

Обещавам тържествено да си посипя главата с пепел и догодина да запиша сина си в кварталното школо дип стане малко по интелигентен и ученолюбив ooooh! Outta Joint Tired

# 114
  • Sofia
Някой си, коя зодия си?  newsm78

# 115
Е, защо да са нелогичности?
Ако децата на тези, които могат да плащат "автоматично стават умни и влизат в ЧУ", то децата на тези, които не могат да плащат трябва да са тези, които са истински умни и не влизат вътре, следователно са в ДУ...
Използвам твоите думи и логическо-следствена връзка.
Другата презумпция би била, че всички отглеждаме идиоти  Laughing
И сега не ми казвай, че ти извъртам думите!
Всичко тук се записва...

# 116
Е, защо да са нелогичности?
Ако децата на тези, които могат да плащат "автоматично стават умни и влизат в ЧУ", то децата на тези, които не могат да плащат трябва да са тези, които са истински умни и не влизат вътре, следователно са в ДУ...
Използвам твоите думи и логическо-следствена връзка.
Другата презумпция би била, че всички отглеждаме идиоти  Laughing
И сега не ми казвай, че ти извъртам думите!
Всичко тук се записва...

Е,хайде де, вземи целия абзац, а не само няколко изолирани думи. И виж как точно подреждах последоватлеността на твърденията.  Но дори да беше цитирала точно пак няма логика в твърдението ти. Дори всички плащащи да ставаха умни това по никакъв начин не определя какви са неплащащите - може да има умни и глупави. Както и си е де. Не използваш моята връзка. Аз не се занимавах изобщо с неплащащите, защото тяхното интелектуално състояние е непоределено от изходното твърдение.

# 117

Обещавам тържествено да си посипя главата с пепел и догодина да запиша сина си в кварталното школо дип стане малко по интелигентен и ученолюбив ooooh! Outta Joint Tired

Опитай, ако искаш. Но определено няма да е по мой съвет. Както казах и на друга колежка - застъпвал съм теза, че не всички деца в ЧУ са умни. Но това твърдение по никакъв начин не определя статуса на децата в ДУ. Те може да са или умни или глупави.

# 118
Някой си, изпусна един въпрос от днес - къде беше учило детето ти до СМГ? Само ще го допълня - как го избрахте училището?
И още нещо:
Според дъщеря ти, след като ходи в АК, какви са плюсовете и минусите в сравнението АК-СМГ? А според теб?

# 119
Ех, Пирин, Пирин!
Ще дойдеш накрая и ти в отбора  Laughing
Стигнахме до задачата да намерим уните деца...
Все е някакъв напредък  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт