Топло слънце вече грее, ЯНУАРЧЕТО не спира да се смее

• 13 613
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Аз да се запиша и да почвам да чета Laughing

# 136
  • Варна
Еех, днес нещо сме по разходки как си личиSimple Smile

Поздравявам ви с хубавите песни от Мюзик айдъл - досега не е ставало дума, но съм заклета рокаджийка! Та наслаждавайте му се....  superuu

Едит - ама на ЛОрини ка и личи кога имат мъжко присъствие....

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 20:52 от Мим

# 137
добре сме, ако още не сте ни забравили  Mr. Green но сме с мъж и татко вкъщи  Heart Eyes

# 138
Оффф, Божидар още спи и не мърда, този Пентаксим доста го приспа- никога до сега не е спал по това време, камо ли толкова дълго- от 17:30 и продължава. Друг път се притеснявам що не спи, а сега що спи?!?!  #Crazy

ох, събуди се вече....

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 21:02 от siska8607

# 139
  • Русе
Hello! Днес бяхме на консултация. Станали сме 6500гр и 64,5см- +700гр. и +4см. от мин.месец. Поставиха ни втория Пентаксим. Спа навън от 13 до 16ч., но сега нещо не иска да заспи. Мрънка и не знам какво я мъчи. Напоследък яко си дъвче ръчичките и се лигави. Чудя се да не би да е зъбче..Нашата педиатърка отсъстваше и я заместваше друга лекарка. Забравих да я питам по този въпрос. Това, което ме изуми беше, че каза вече да почвам да давам сокчета. Да цедя ябълка или портокал ( !?!?!) и да давам по 1 лъжичка м-у храненията. Това доста се разминава с моята представа. А следващата консултация е след месец. Не знам дали да изчакам до тогава, пък и не съм сигурна, че тя няма да каже същото. Трябва да почета нещо по темата. Струваше ми се още далечно, но явно не е. Ох, отивам, че се разрева с пълна сила. Лека нощ!

# 140
ral4e и аз в кюпа, но и аз дохранвам и да те успокоя. Дори да направиш 90 мл, ако й се ядат само 30мл , толкова и ще си изяде. Няма как да преяде, според мен. Даже има много случаи в, които Преслав ми отказва шишето. Има хранения, когато пък е само на шише, странна работа е. Само да вметна (сигурно ти е казала) , но си вземи ХА мляко за дохранване! да нямаш моите перипетии  #Cussing out И моят съвет е като на другите, да забавите захранването.
Lubito маи...май ходим при едно педи  Whistling Whistling почивка е до 30.04...

# 141
Добро утро!
Хайде кафенцето от мен тази сутрин!
За първи път се получава такъв гаф Embarassedно при мен кафето излезе,а сега го нямаше,черпя ви с друго Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 09:23 от desisladka

# 142
Малеееееееее ,сутришния блок по БИ ТИ ВИ започна ,а аз още не съм лягала  Laughing
Преди малко се завърнах от шопинг ,за първи път от близо 4 месеца се разделих с малкото за 4-5 часа, оставих и АМ . щото нямах размразена кърма и ...... не е бутнал адаптираното мляко ,като се върнах глад голям и памперса пълеn ( баща му добре го е гледал с този CS )Нагълта се  , оригна се 3 пъти последователно и на всяко оригване повръщаше. Аз си купих спортен панталон и дънки  7/ 8 крачол  и 2 блузи XL  рамер,преди носех S или M   Embarassed

Люлката пристигна и много съм доволна,малкия се чувства много спокойно, люшкайки се  и го успива, почти цял следобяд е  спал в люлката,аз като го гледам как се люшка и аз се успивам. Шезлонга вече му омръзна и само като понеча да го сложа  вътре започва да плаче.

desisladka , дай кафето бе душа. Бива ли така ,'Ще ви черпя кафе ......ама друг път ." Grinning

Аааааа,забравих да кажа ,че и моите зърна вече ме болят . Що така  Rolling Eyes

# 143
Деси, кво стана с кафенцето  newsm78.

Ето от мен едно

В тази връзка, как искаме една селска къща  Rolling Eyes. Пък тук в района са необяснимо скъпи, а като ги видиш ще ти паднат на главата  ooooh!.
Веселин има в неговото село 2 къщи, ама е на 3 часа път. Къщата, в която майка ми живее е голяма, подредена и с всички удобства, ама е на 6 часа път. А един пък се изказа да сме ходели на селски туризъм - той едва ли е помирисвал селски туризъм ама на, акъл дава.
Снощи една приятелка е родила. Още не знам подробности, но днес ще разбера повече. О даже са снимали в "Идеален дом" жилището им този месец /там е друга класа/.
Марти последните 2 дни се събужда в 5 часа сутрин и аз с него. После той спи,  а аз не.
Хайде до после пак.

# 144
Ей ме на -на бързо да доложа Mr. Green
Ходих вчера до работата и много готино си изкарах, подписах там каквото трябваше и после дъра-бъра и кафета с колегите  Party Най-готиното е, че съм повлякла крак за хубаво -масово колежките са бременни и раждат  Peace Което е направо супер, защото преди аз да родя, само спонтанни аборти-много гадно. Направо си мислех, че някой здравата ни е урочасал. Аз като забременях до към петия месец не им казвах /то не ми и личеше де/, че съм бременна - от страх да не би да стане нещо  Sad
И вчера отивам и още на стълбите виждам една бременна, която ме посреща с новината, че друга е родила. После още една бременна  Laughing Много се накефих. Пресякохме черната серия ние с Делянски  Peace
Хайде лек ден, че малкия трябва да папа  Wink

# 145
  • Варна.....
Добро утро и от мен.
Елена, благодаря за кафето.
Натали, изкушаваш ме с тия добри отзиви за люлката. Кажи до колко кг. е или възраст??  А зърната и мен ме боля,т, когато ме е дъвкал Преслав един час- то и как да е всъщност.
За захранването педиатърката ми каза след четири и половина месеца, но на следващата консултация ще сондирам с нея мнение за след 6, например, ако все още е само на кърма дотогава. Ако обаче се окаже, че въпреки всичките ми усилия, го дохранвам с АМ, може би ще го захраня към 5 месец
И да се наоплача- аз си мислех, че врякането при хранене вече отминава, но не би. Реве човекът та се къса. Хич даже на иска да засуче, мята се в ръцете ми..... ( на кого му е позната картинката).

# 146
Добро утро! Мерси за кафенцата  Wink

Вижте сега на какво попаднах:

И понеже е на немски ви пльоскам един превод, не е върхът на литературната мисъл, но пък ще се ориентирате  Wink

Можете да погледнете следващата графика, за да разберете кога започват трудните и лесните периоди:

(Woche е седмица, така че по числата на линията ще се ориентирате за кои седмици иде реч. Долу ви превеждам легендата, като ще номерирам картинките.)

1 – Възможно е бебето Ви да иска да бъде постоянно гушкано
2 – Около тази седмица очаквайте буреносно време
3 – Бебето Ви преживява един сравнително спокоен период
4 – През тази седмица е много вероятно бебето Ви отново да покаже слънчевата си страна
5 – Ако бебето Ви е особено раздразнително или иска постоянно да бъде гушкано около 29-та – 30-та седмица, е възможно това да не е поредният скок в растежа. Вашето бебе е разбрало, че мама може да си отиде и да го остави самичко. Колкото и странно да звучи, това е напредък – това е ново умение, което бебето е придобило, тъй като е научило нещо за отчуждаването.

Катериче, какво стана с гърдата ти? Оправи ли се?

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 10:38 от Smiling_Sisi

# 147
Ето я нашата шаркава кака

# 148
Добро утро на всички!

Днес Яна става на 3 месеца! Почерпете се!

Честита месечинка на Георги на Доника и на Ивайла на Ягодка! Да са живи и здрави астралните близнаци!  bouquet

# 149
  • София
 Момичета...много сте изписали за 2-3 дни Confused  не мога да  смогна да чета.

Аз набързо да се оплача , че в Петъка се наложи да дохраня с АМ....след, като цял ден хвърчах насам-натам и се изморих порядчно за вечеря нямаше достатъчно кърма и в двете гърди....бебо се скъса да реве  и додадох 60 мл. АМ.  нямаше как Cry
Явно преумората  оказва голямо влияние.

Общи условия

Активация на акаунт