90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №49

• 32 057
  • 448
  •   1
Отговори
# 15
Иринка, радвам се, че децата са по-добре. Hug
Жабка, пия, пия, но не ще да спре да стърже. Дори мисля, че ще трябва да си лягам да не стане някоя грешка, ако ме разбираш добре. Laughing
Затова отново ще ви пожелая лека и тиха нощ и до утре. Heart Eyes

# 16
Жани аз без да искам съм се почерпила от твоето винце да си жива и здрава още три пъти по толкова теми да отвориш за нас много свалени килограми желая на теб и на всички фиданки   bouquetТази вечер в плодовия ден милото ме изкуши с половин чашка бяло вино ама как ме хвана просто не е истина .
Жабче ама много ти личат свалените килца време ти е да се зарадваш с нови дънки .Добре че моята сестричка отслабва че аз намазвам нейните вече широчки дънки и не ми се налага да си купувам нови .

# 17
Здравейте девойки,
чета ви от четири месеца всеки ден и днес забелязвам ,че първата страница изглежда вече доста по различно и много, много по добре ,доста достъпно и разбираемо е поднесено всичко.
аз спазвах диетата 2 месеца и сега продължавам с един плодов ден всяка седмица обикновено по фазите на луната за да съм постоянна.А така и задържам килограмите.

# 18
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Иринка , децата като са добре и ние сме добре.  Peace
Дано това да вие последното боледуване и бързо
възстановяване на дечицата и на мама.  Heart Eyes
А нали знаеш , че на приятели винаги може да
разчиташ , на роднини никога.  Simple Smile За съжаление винаги
подкрепата не еот тез които очакваш.  Thinking

Михи , лЕгай да не стане грешка.  Laughing

Гале , замислих се за нови , ма викам да изкарам диетата докрай
и тогава мога да подновя някоя дреха в гардероба. А м/у другото в
близките години освен дрехи няколко Х-са друго не съм имала ,
но миналата седмица щерката ми донесе потниче и познайте...
L-ка е и ми е перфектно даже.  Party

Di_Djina , благодарение на Жани и преводачките ни , темичката
е супер и на Румка за блога.  Peace Браво , че успяваш да
задържиш постигнатото тегло. Това е много важно.  Hug

# 19
Здравейте, мили фиданки!
Елинор, Жани, много ви благодаря за разясненията за лунуването. Ще си помисля дали да го правя.
Жани, честита месечинка или то е по-скоро честита упоритост! Искам и аз да мога да се похваля след време с твоя успех и постоянство тук!
Лека нощ и приятни почивни дни!

# 20
Да благодарение на Жани и всички момичета темата се развива така спокойно и добронамерено.ама и аз като съм почнала да пиша да довърша каквото още исках да пиша ,че аз съм от тези дето четат, но не пишат.
Та остана ми още един навик от диетата,който май ще продължи още дълго време надявам се -сутрин само чай или вода с лимон и до обяд само плод и вечер последно ядене до 20ч.
Сега и ако си наложа и малко воля да не смесвам храните всичко ще  е ОК.
Килограмите ще се задържат,но си мисля че ако изкарам след време още един 2 или3 мес.цикъл и това ще стане.

# 21
Запис и от мен в новата темичка!
Благодарности на janeta* за темичката!Много стимулираща и позитивна както и темата, така и всички пишещи в нея!
Копирам си поста от старата темичка че артисах там последна ,пък искам да се запиша!
Искам да кажа че оживях след плодовия ден!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
И само на плодове можело се видя!
Дес аз днеска се борих с две круши,малко ягоди и една ябълка! Ей това е, горда съм от себе си!
Обаче днеска сутринта цъфнах месечно и съм като бременна хлебарка в корема! Още по-дебела съм от изобщо  Laughing Освен това главата ме боли,и не си е на раменете но утре - дръж се фурнааа че ида!
Жабка - супер си - браво!Направо да ти купят нови дънки викам аз !
Елинор - тебе пък мога да те гледам всеки ден и да ти се радвам   PeaceСтрахотна воля е това!
Ей това е от мен за сега, просто исках да намина и да се отчета пък и да ви поздравя!
На всички неспоменати от мене -   bouquet Още не мога да ви запомня  Embarassed
лека и хубава вечер!

# 22
Пльос и аз тук!
Жабе, поздравления за дънките!
Дес и аз съм плодова, ама ако знаеш какви плодове ядох, никога не си яла такива. Те са едни такива редки и много калорични- баклава и бисквити. Вадете бухалките!  Mr. Green Вече не ми пука да ви кажа, последните дни и седмици направо се мъча с диетата и нямам търпение да свърши вече! Утре ще се опитам да съм отново на плодове, вода и сокчета и в неделя тегля чертата. Каквото съм свалила- свалила и точка!  Crossing Arms Бийте ме колкото си искате, ама само на кокали ще удряте, да знаете!  smile3533

# 23
Ето ме и мен в новата тема, мерси за нея  Hug
Утре съм въглехидратна и ще ям юфка на обяд а за вечеря сладолед!
Гледах сега табличката май наистина първия цикъл се сваля най много, май не видях някои първия цикъл да е свалил по малко от втория !  Rolling Eyes което малко ме обезкуражи, но ако не успея да сваля това което съм решила ще я повторя пак след 90 дни !
лека нощ аз си лягам!
Лю   Hug

# 24
И аз да се отчета в новата темичка.  Hug Днес със въглехидратите признавам си поолях се малко, но не знам на какво се дължеше, тежко ми беше после и съжалявам.  Embarassed Конкретно да не изброявам, не че е нещо в огромни количества, но от тук малко, от там малко и то така става.  Blush
И вчера, и днес си карах колело 40-45 мин и смятам отново да започна да си го карам редовно, че все го заобикалях тези дни.  Laughing
Не знам утре дали ще се притегля, но ще видим  newsm78. Също и не знам как ще карам утре плодовия - като лунен, или като плодов, но ще се опитам да лунувам, а ако пригладнея ще стане плодов.  Simple Smile

janeta*, благодаря за страхотната тема както винаги!   bouquet Благодаря и за почерпката!  bowuu На теб също желая леко постигане на целта!  Hug

♥ ЖаБкА ♥ ама наистина много ти личат свалените килограми... Shocked Браво! Продължавай в същия дух и е време за нови дънки. Party

Иринка много неприятно, но дано наистина вече се стабилизират нещата при вас и то съвсем скоро!  Praynig

mimka_2001 наистина във 2-ри цикъл се сваля по-малко от 1-ви, при всички е така, но на сантиметри се сваля доста, така че нито за миг не се обезкуражавай, сама ще се увериш в това.  Peace Пожелавам ти го!  Praynig

Сега ви желая лека нощ от мен.  Hug

# 25
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Мимка , аз на килата не се връзвам много ,
долна съм , че сланините се топят и се вталявам. Peace
Не се обезкуражавай.  Hug

# 26
  • Бургас
Дес и аз съм плодова, ама ако знаеш какви плодове ядох, никога не си яла такива. Те са едни такива редки и много калорични- баклава и бисквити.
hahaha Joy Joy hahaha  като четях в началото си помислих, че нещо екзотично нечувано по нашите земи са ти донесли Лю Mr. Green В неделя свършваме двете и да ти кажа не си сама и аз се поизмъчвам вече  hug
Жане благодаря за новата темичка, за винцето, за хубавите думи, честито 30 темички   bouquet
Жабка свеки ще стеснява отново, браво Hug
mimka_2001 както са ти казали през 2-я падат главно сантиметрите. Не унивай така  Hug
Да се отчета за днес банан, 1л. фреш портокал, 1/2 краставица + домат + суров пипер, обаче и мц дойде ей сега и незнам кантара утре кво ще каже newsm78.
Лека на всички  Hug
Мушморока пак се изгуби нейде...

# 27
Да се запиша преди да съм ви зигубила следите, а после ще дочитам и ще се включвам адекватно. Нали тази седмица са ми наще на гости и не ми остава никакво време. НАдявам се, всички да сте добре и имате много минуси.
Спокойна нощ

# 28
  • В облаците
Здравейте, момичета  Simple Smile
Много се радвам, че ви открих. Започвам още от утре диетата и дано да издържа и да не оплескам нещо. Досега никога не ми се е налагало да спазвам диета и съм много трудна в това отношение, но... и не бях раждала  Simple Smile Бях се отчаяла, че никога вече няма да съм слабичка като преди, но вашите линийки направо ми дадоха крилааааа   bouquet

# 29
добро утро фиданки

хайде на кафе
Жабка браво,супер си
Елинор поздрави и за теб супер сте момичета
Жани благодаря за подкрепата и новата темичка
аз вчера плодова,но бяхме на рожден ден
прегреших,но днес никакви белтъци,ще съм лунна
лек и усмихнат ден на всички
добре дошли на новите фиданки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт