90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №49

• 32 051
  • 448
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро фиданки Hug
Да ви се оплача как ми се спи Tired...малкия както ви казах вчера следобяда видях, че има малко сополки  иснощи като легнахме вече бяха доста. А той иска и бибероната да смуче и да може да диша през устата и то не беше рев, не бе чудо. По-късно ще търся лекарката Confused....Ето оплаках ви се Tired
Памси мерси за кафето и закуската----имам спешна нужда от кафе Hug
Жабче честито минусче Hug и взимам и от твоето кафе Peace
Ина Ана и ти от доста време не си писала, дано баща ти бързо се оправи Hug
Сноуч-Друнви ще го бием твоя кантар и ще видиш как ще тръгне надолу Hug
Роси козунака ти е страхотен. Те хлебопечките така не могат да изпичат отгоре до златисто. Но иначе от вътре е изпечено. Свекърва ми прави по рецептата от книжката козунак и е много готин. Предполагам са еднакви рецептите, ти с Мулинекс ли си?
lilluu поздравления за минусчето Hug

При мен днес кг. са на вчерашното положение, което много ме радва. Вчера до обяд кафе, обяда-кифла с мармалад от сладкарницата и вечеря-късно се прибрахме и нямах време никак да правя дробчетата и ги посолих и ги изпекох на скарата( това е голяма вкуснотия...пилешки дробчета на скара Crazy) и направих "Снежанка" но с кисело обикновенно мляко. И май съм била вчера на добро разделно хранене. Днес още се чудя Thinking...до обяд ще мисля какво да ям днес.
После още ще ви пиша, че малкия задряма и да ида за чаша кафе докато спи. И се връщам при вас с кафето Hug

# 376
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жани , много съжалявам за малкия.  Hug
Дано , не е нещо по сериозно , а да е само течящото носле.  Peace
Що не му слагаш някакви капки или стеримар мисля беше.
На Краско много му помагат когато има нужда. И винаги има у нас
за всеки случай. Очаквам новините да са добри от доки като го заведеш.  Hug

# 377
Добро утро момичета  Hug
Благодарности за кафенцето и закуската!
Жани, дано бебчо бързо се оправи! Това с бибата много неприятно, но точно по този начин преди повече от месец я отказахме! Не можеше да диша и след като изкара цяла нощ без нея, повече не я получи  Mr. Green Мога да ти изпратя много позитивни мисли и се надявам бързо да отшуми тази хрема и да не се развие в болест!
Жабе - честито минусче и от мен!Много сладък внук имаш! Голям чаровник е  Heart Eyes
По този повод моят господин Кантарев май ще бъде уволнен  Crossing Arms вече колко време мина, и цикъла отмина , но  нито грам надолу  Sad
Днеска съм белтъчна и замислям на обяд нещо със сиренце , а пък на вечеря печено месенце със салатка!Само са чудя, кога и как мога да хапвам и кисело мляко  newsm78 Не искам да смесвам белтъчините, но пък и не ми се яде само кисело мляко  Mr. Green
Отивам че този моят дребен разруши къщата  ooooh!

# 378
Жабче аз вкъщи имам Нисита (то е физиологичен разтвор....и мисля и Стеримар са нещо такова), имам и Виброцил, и обикновен физиологичен разтвор .....и нищо не помогна. Мъжът ми тръгна да търси денонощна аптека да купи Тобрадекс защото много добре му влияят и запалил колата и изгаснала. Та си се качи вкъщи (да го питаш защо не е взел такси и да иде...ама нали са мъже все да ги учиш и да им казваш ooooh!) С триста зора заспа, плака, заспа и плака цяла нощ горкичкото и е станал в 6.30ч. и сега спи изморен. Та след малко ще се чуя с детската лекарка при, която го водим (педито е много смотана и хич не е в час...то всички тук са такива и за това не я сменям). Та ходим на частен кабинет с направление при много готина детска лекарка, която работи и в детско отделение. Дано да са само сополки, че и венците го мъчат. Преди два месеца беше така с воднисти сополи и тя му изписва едно сиропче за алергични симптоми защото цял месец си имаше сополи, а педито го тъпка с антибиотик при условие, че тече носа и абсолютно нищо #Cussing out
Надя73 ами това е, че той упорито я търси и макар да не може да диша с нея реве за биба ooooh! Благодаря за позитивните мисли Hug Ами хапни млякото на "Снежанка"...с кисело мляко а не с цедено. И може да си сложиш прясна краставица вместо кисела. Въпрос на вкус. Също в рецептите има една "Печени пиперки с кисело мляко на Бордовски" става за 5 мин. и е невероятна вкуснотия. Сега ще ти я намеря рецептата. Мъжът ми много ги харесва тези чушки с кисело мляко Peace
Извинявам се за спама фиданки....излях си грижите на вас Embarassed

Аз май реших какво да хапна по обяд...може и малко по-рано Blush Варя си яйца и ще ги режа на колелца.  Слагам ги на филия хляб и отгоре нарязан кашкавал и запичам в парти-грила. Моите мъже се влюбиха в тази моя измишльотина(мажа им филиите с маргарин, отгоре яйцата и кашкавала). Мисля, че за обяд в белтъчен ден става такава филия, нали може филия хляб....макар, че яйце и кашкавал са два белтъка Thinking Но вие си преценете ако решите да пробвате така филийки Peace

# 379
  • София
Добро утро и от мен!
Честито на всички с минуси. При мен има малък+, но се надявам скоро да го корегирам.
vessy, благодаря за пожеланието, аз се надявам на 3кг през втория и толкова през третия /но май няма да стане, като гледам първоначално се сваля повече, а след това може би организма свиква и става бавничко/
Жани,  скорошно оправяне на детенце!

# 380
Здравейте  Hug
Жабче, Лю, Нати  Hug Hug Hug
Вчера ми бе ужасен ден, такова чудо момичета на никого не пожелавам, все знам че трябва да отида на гинеколог, но пак ще ме натъпчат с хормони от които имах онази "прекрасна" фигура от преди. Болки и да не казвам какво друго имаше........
Жани дано с малчо всичко е наред  Simple Smile
Нати твоят малчо днес как е?
Ина Ана мисленно съм с теб и дано всичко се нареди и не е нещо сериозно  Hug
Роси козунака е супер, да така е отгоре остава бяла коричка, аз никога не съм го пекла в нея, само я използвах за омесване на тестото, но ще пробвам и твоя вариант.
Drunvi май вируса е покосил и твоя кантар  Thinking
Жабче мило, най - вече заради теб влизам за да не се притесняваш, вече съм супер, готова за нови подвизи. Имаш страхотен млад мъж в къщи, да ти е жив и здрав се повтарям отново и честита ти нова фигурка, теб та знаем вече кът ти додим на рожденния ден щи купим едно магаренце за градината /ма не живо де  Wink/
Стели кви панталони кви неща бе мацко, ще си намериш много по - хубав  Hug
Лю разбрах че си по - добре  Hug
Pamsi здравей и на теб, радвам се че се появи, че липсваше доста  Simple Smile
mima1976l  Hug
lilluu  Hug
ivelinka-71  Hug
Успешен ден мили девойки, и която съм изпуснала а има такива силни  Hug
 ThinkingИзкусителката изпуснах  Hug
Деси /lulumba/  Hug Hug Hug
verabel, спокойно + ще се стопи, упоритост и режимност и готово  Simple Smile
Отивам да се боря с протоколите за брак и ликвидационното унищожаване, все приятни занимания  Joy
Наде, вируси има по кантарите  Thinking
Всъщност фиданки, вчера си търсих адвокат да се разведа, ама днес се разубедих /имах предвид развод с кантара/, та предвид МЦ съм наред ни + ни -  Peace Ама вчера се гледахме на кръв  Joy
Мелиситка  Hug
Жабче забравих бе мацко, честити ти минусчета, ти както си тръгнала скоро ще ни напуснеш с постигнатата си цел, ама няма ни забравяш  Hug
Айде бегам аз и ви оставям  Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 09:52 от elinor80

# 381
Привет, милички! Hug
Минавам набързичко да ви видя, че нещо не ми се пише напоследък...Мързел ли, пролетна умора ли и аз не знам newsm78
Вчера доста ми погъделичкаха самочувсвтвието....та сутринта реших да си сложа една стара пола, но като я облякох и тя ми падна на ханша. Пробвах и другите поли, които имам - всичките са така! И като паднат по-надолу и им се увеличава дължината и ми седят ужасно, едно бабешки, че и нямам подходяща връхна дреха Crazy Тогава се сетих за една поличка, която свеки ми подари още зимата, но съответно нито ми ставаше, нито ми отиваше и о, чудо! Заспа ми направо! Тръгнах аз и виждам една позната адвокатка да пресича улицата до мен. Усмихнах и се, но тя не реагира и по едно време вика: "Боже, ама това ти ли си? Не мога да те позная, толкова си отслабнала, каква мацка си станала!". Еййййй, все едно мед ми капна на сърцето ви казвам! Цял ден се чувствах страхотно!
Иначе килограмите ми правят някакви номера напоследък...няколко дни бях забила на 70 кг. и се радвах, че още малко и ще стигна до теглото след предния воден ден, а днес се качвам и той ми показва 70.800кг.! #Crazy Надявам се, че се дължи само на това, че не съм посетила 00, защото от 10 дни въртя едни и същи килограми и не падам под тях ooooh! Кога най-после ще се размърдат - не знам! Но и не се шашкам много, защото и сега се чувствам добре, а ако смъкна още 4-5 килца направо ще умра от щастие!
С вас съм да знаете! Не се отказвам и след тези 90 дни пак няма да се откажа! Hug

# 382
verabel благодаря Hug
Надя73 пробвай това:
Печени пиперки по Панагюрски на Бордовски
8 печени и обелени червени пиперки
4 с.л. зехтин
2 с.л. брашно
200 мл.кисело мляко
сол на вкус
1/4 връзка магданоз
1/4 ч.л. черен пипер
Пиперките се нарязват на ивички и се запържват се в силно сгорещения зехтин(може и олио).След малко се добавя и брашното,след като се запържи до златисто се слага и киселото мляко.Посолява се и се задушава още 5-8 мин и се отстранява от огъня.Поднася се поръсено със ситно нарязания магданоз и черен пипер.

Рецептата е написана от Иринка в темата с рецепти на 2 стр. ...има и снимка след рецептата. Аз накрая като махна от котлона поръсвам освен с копър и черен пипер и със сушен чесън Crazy Става подобно на тиквички си кисело мляко (което ме подсеща, че може и тикички с кисело мляко да си направиш) Peace И май за вечеря може да направя и аз пържени тиквички с кисело мляко и чесън Crazy Crazy Crazy

Ели гуш и за теб и дано при теб всичко е наред...че говориш за някакъв гинеколог Thinking Дай последен шанс на кантарев преди да се разведете. Милия той ще си вземе поука и ще е послушен като знае, че ще лети от 5-я етаж Mr. Green
Мелисита радвам се, че се появи и ти Hug Това с комплимента е страхотно. Аз пускайки тази тема разказах за една колежка на мъжът ми( тя е по майчинство) и не беше ме виждала от дебелия период есента. Та онзи ден направо онемя като ме видя. Гледаше ме с такава почуда и невярващо и само повтаряше :"Аууу ама ти много си отслабнала, ти си се стопила наполовина, браво" Та и аз като теб направо мед ми капеше на сърцето настроението стана на 100%. И твоя кантар е с вирус Peace Ще се излекуват бързо защото виж Ели е предприела вече мерки по развод с нейния (кантар...де Laughing)
Мммдаааа...Жабка пребори и второто прасе и вече покори половината от поставената си цел. Страхотно се справяш Hug

# 383
Eли , Мелисита радвам се , че се появихте.  Heart Eyes

Ели , обезателно душко бегай на доктор.  Peace
Консултация поне да направиш , не си мисли , е веднага
ще те натъпкат с хормони.  Hug Дай Боже да се нормализират
нещата , че аман с тез женски неволи.  Simple Smile

Мелисита , не се разочаровай от плюса , виж , че дрешките
стават , та даже са ти и големи. Значи има минуси в см.  Hug

Жани , може сополките на бебко да са от зъбите.  Thinking
Краско , да чукам на дърво е здрав , но когато никнеха зъбките ,
все имаше секрет в нослето. Дано да е само от зъбките.  Hug

С тия чушки ми раздразнихте апетита ,
та след 2-3 дена ще ги спретна , харесаха ми.  Grinning

# 384
Жабче дано да е от зъбките Praynig А чушките от Иринка обезателно ги пробвай, че са направо голяма вкуснотия и ще си ги направиш точно за времето през, което ще пушнеш една цигаретка Wink
Аз се чудя дали след Гергьовден да си започна пак 90 дневната...но с храните, които са по дни преведени от Мелисита. Да спазвам правилото за обяд и вечеря за това да са еднакви  ивечерята наполовина....и изобщо да започна на 100% диетат по книгата Thinking

# 385
Обезателно ще ги пробвам , пада се на 3 май .  Peace
След водния съм на чушчици с мляко.  Crazy

Аз ще разчиствам из нас и около обяд ще во навестя.  Laughing

# 386
  • Варна
Добро утро! Hug Hug Hug
При мен положението все още не се е оправило след онзи ден(голямото плюскане),кантара си показва 800 гр. отгоре,е по-добре от вчера(беше +1,200).Дано след днешния ми втори плодов(вместо воден го карам) килограмите да се върнат на 60  Praynig Ужас,повече няма да си позволя да съгрешавам,чувството след това е ужасно като се претеглиш...ама кантара не е виновен де,аз съм си виновна,тъй че засега няма да се развеждаме Joy
Жабче,браво,резултата ти до момента е страхотен,ще пребориш и третото прасе в скоро време
Ели,дано не е нещо сериозно...мисли положително,няма по-велика сила от позитивното мислене  Hug
Мелисита,ей това е то,каквото и да показва кантара,един комплимент може да направи чудеса..поне при мен така действа,важна е визуалната промяна,а не в цифри,все пак няма да тръгнем по улиците с една табелка колко килограма сме Flutter
Ау с тези чушки само ме карате да се размечтавам за утрешния ден Joy

# 387
Здравейте!
Отдавна чета без регистрация, но сега реших съвсем легитимно да се вмъкна в редиците ви (ако разрешите, разбира се). Въпреки че почти нямам килограми за сваляне, ми се ще да задържа настоящето тегло и да придобия по-нормални хранителни навици, изключващи целодневен глад и ужасно обилна вечеря в 21-22 часа. Така че ще се пробвам и дано изкушенията наоколо не се окажат по-силни от добрите ми намерения Grinning
Приятен ден на всички Peace

# 388
Лято добре дошла при фиданките и ще видиш, че диетата ще изгради много добри хранителни навици у теб. Аз от 7 месеца насам вече доста добри навици изградих. Не мога да кажа, че не се е случвало да омешем храни но е много рядко. И аз както каза една от фиданките не съм яла мусака или картофи с пиле от много месеци. И да си призная и не ми се яде. Ям нещата разделно. Или само месо със зеленчуци или само картофи...например. И пица нормална с всичко не съм яла но какво от това...не ми се яде защото после ми става тежко на стомаха Confused

# 389
janeta* , благодаря ти за окуражителните думи.
От позицията на своя първи ден признавам, че три месеца ми се струват много дълго време и някак не вярвам докрай в успешното приключване на диетата. Но ще се боря. Другото ми притеснение е свързано със специалните поводи - рождени дни, сватби, празненства, защото е лесно да следваш режима си в ежедневието, когато си на работа - още повече (поне за мен). Но няма как за 3 месеца да няма поне някой голям празник. Ще го мисля обаче, като му дойде времето Party

За днес съм си приготвила салата от домати и краставици с малко зехтин и нищожно количество сол + половин пилешка паржола Peace. Започва се!

Общи условия

Активация на акаунт