За момента са спрели да растат, но ако когато пак тръгнат, избутват другите зъби и от там идва страхотната болка 
Иначе Алекс си е екстра. Слава богу няма реакция към съставките. Пак си се ядосвам, защото отдолу със звездичка пише *съдържа яйца
За момента са спрели да растат, но ако когато пак тръгнат, избутват другите зъби и от там идва страхотната болка 

То така си бяхме винаги, но опследните няколко дни нещо му стана на моето дете и ставаше в 7.30 
Пък и то ако всеки ще си търси сам инфото по търсачки тая тема може да я закрием, то няма да остане информация за обменяне 
Нека малко се наяде като хората, та да вземе и да качва. Няма да я отбивам, де.
. Радваш ме колко си позитивна 
. Чудя се що не му идва на акъла да си свие краката в коленете и да подкара по лесния начин
. Вдъхна ми надежда, че може и да се случи
. А вие защо ще се отказвате от уолкъра? Още някакъв минус ли има?
, но си имайте едно на ум, че не е гаранция, че ще е все така. Илия яде почти всичко вече (без застроена с яйце супа
), но според мен темата върви на първо място заради хубавото лафче, което става тук и след това заради информацията, която намираме на готово. Така че няма опасност да изчезне, дори и да започнем сами да си търсим инфото
), но според мен темата върви на първо място заради хубавото лафче, което става тук и след това заради информацията, която намираме на готово. Така че няма опасност да изчезне, дори и да започнем сами да си търсим инфото 
Хем лафче, хем информация, хем нови приятели. 3 в 1

Какво е това чудо?
Колкото до хубавото лафче съм абсолютно съгласна 
засега болката е поносима, но въпреки това, трябва да ги вадя
обаче продължава да суче преди, след ядене и през нощта
за спорта е цялата работа
искат си ци-то
че трябва да правя пюре и каша
искат си ци-то
искат си ци-то

Та чак сега като те прочетох, се усетих, че мога просто да и взимам готови млечни каши.