ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 761
  • 446
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • в страната на чудесата
bam.
Дианчето много се изложи в Стани богат, бе.  Confused ...
Не е много образована май. 
ми не е нужно да е умна за ролята, която изпълнява и въобще за нашето сериалче

# 32
[А Митето как посегна да прегърне Анастасия-така ми дожаля за него....

Хм...да ..тъжно беше!  Той се зарадва и тази прегръдка беше рефлекс от камъка ,който падна от сърцето му...
Не мога да си представя как се е чувствал през всичките години,в които е нямал никакво инфо за дъщеря си,при условие,че Митето  в никакъв случай не може да се постави под един знаменател с онези идиоти,които "забравят" че някъде по света има тяхна плът и кръв...

# 33
Ако някой има линк към снощната серия, моля да го постне! Praynig
Пропуснах я. Sad

# 34
# 35
  • в страната на чудесата
ако нямаш рег в замунда я има и тук

# 36
Малее колко сте изписали. Аз снощната я изпуснах, но сега ще си я сваля да я гледам Wink

# 37
Ако някой има линк към снощната серия, моля да го постне! Praynig
Пропуснах я. Sad

http://www.vbox7.com/play:f4853187
Ей я тук! Бързо и лесно, до сега пак я гледах.   Heart Eyes Страхотно игаят. Все  по-добри стават!

# 38
  • София
Привет, мерси за темата    bouquet
Наистина беше много хубава снощната серия  Peace

# 39
Жалко че на Нова не им пука за продукцията, и пускат само по 2 епизода седмично.
И JagSaw точно имах предвид, че е възможно Нова да са подкупили Защита на потребителя предварително...както и всякакви други институции като СЕМ например (не че съм наясно, това първо ми дойде на ум) които е възможно да им попречат да правят пари на гърба  на народа и да не зачитат продукция за толкова пари като ЗЛ и да я пускат само като запълване на програмата...
JigSaw обаче ги е стреснал,направо за Вторник рекламираха hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 16:48 от ПăvLĨна

# 40
Докато гледах вторият път серията си мислих, че сълзите на Крис пред леглото на Елица не бяха предназначени за нея Mr. Green
По-скоро бяха сълзи на съгрешила девойка, сълзи на безпомощност и обърканост....
Не му е лесно на момчето... Ама никак не му е лесно.Представяте ли си колко му се насъбра:
1.Елица го разкарва.
2.Сефтето и неосъзнатите му до момента чувства към човек от същия пол-Валери.
3.Катастрофата на Ели
4.Всички го нападат къде е бил...Доброто момче,как така ТОЧНО във фаталната нощ не е на разположение на Конастантинови-направо непростимо.
5.За капак Явор идва и със силата  на любовта (подобно на принцовете от  Снежанка и Спящата Красавица) събужда Елица...ОТ КОМА!
6.Връзвам бас,че Крис се чувства гузен спрямо Валери,че така безцеремонно се изнесе...Но е нормално и да чувства яд към себе си,което естествено ще рекушира върху Валерко.

# 41
bam.
Дианчето много се изложи в Стани богат, бе.  Confused Супер лесни въпроси, пък като разбрах, че гаджето й е от Калифорния, щях да падна. Не е много образована май.  Confused Нищо де, важното е, че е добра актриса.
Обаче серийката ми хареса много, нали от известно време не бях гледала, та ми хареса.

П.П. Съжалявам, но няма да ви подкрепя в тези петиции и гневни писма, просто не го считам за мой дълг, нито пък кауза.   bouquet

Изменница

За това нещо не можеш да си позволиш да обиждаш хората. Това, че на някой не му се занимава с безсмислени неща, нищо не ознаава.
Даже не мога да си представя, как ще си хвърля енергията и времето, да пиша петиции и гневни писма, а не да се занимавам с нещо смисленно.
Извинявай JigSaw , за директното мнение, но някак странно е да негодуваш по този наин, само защото не били давали определен сериал всеки път, когато е бил обявен. Не си на 5 години, предполагам, за да не разбираш нещата. Peace
А и като се замислиш реално - какво от това, че не са го дали филма няколко вечери??? newsm78

# 42

За това нещо не можеш да си позволиш да обиждаш хората. Това, че на някой не му се занимава с безсмислени неща, нищо не ознаава.
Даже не мога да си представя, как ще си хвърля енергията и времето, да пиша петиции и гневни писма, а не да се занимавам с нещо смисленно.
Извинявай JigSaw , за директното мнение, но някак странно е да негодуваш по този наин, само защото не били давали определен сериал всеки път, когато е бил обявен. Не си на 5 години, предполагам, за да не разбираш нещата. Peace
А и като се замислиш реално - какво от това, че не са го дали филма няколко вечери??? newsm78

smile3527

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 17:11 от ПăvLĨна

# 43
чакам с нетърпение следващия епизод ама кой знай кога ще е пак голямо чакане

# 44
чакам с нетърпение следващия епизод ама кой знай кога ще е пак голямо чакане
Във вторник със сигурност...тогава няма лайф на брадъра Party

Общи условия

Активация на акаунт