ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 770
  • 446
  •   1
Отговори
# 15
ардеа, много ми стана кофти за Валери:*(
s:
И много ми се иска един истински момент между двамата поне с 5 минути диалог. И да е пипнат (диалогът) отвсякъде. Да няма нищо общо с това, дето сме гледали досега. Толкова ли много искам..Sad
 #Cussing out

Ми не..ама за да се случи трябва ние да станем, сценаристи Simple Smile
Аз обаче си мисля,че ще има продължение...Елица и Явор ,както каза ти, бяха сами...в целия свят...Крис усети това...Може би ще разбере,че Той и Ели не са един за друг.Нормално е да постъпи така....както реагира...
1.Още когато се събуди се почувства неловко-разбираемо е ..и аз бих се почувствала сконфузно
2. Прочита,че жената ,която носи детео му е в болница....
3.Не е готов да приеме фактите....за себе си.
 Вечерта замъглява  разума и отключва чувствата...а утрото е приоритет на здравия разум...
Мисля ,че ще има положителна развръзка за Валери...
(интересно ми беше Крис как седеше на столчето..не го болеше)
Мисля,че Крис ще даде обяснение на Валери за това,което се случи...
Нямаше да ни карат да чакаме 85 еп. за една целувка ..и после да ни отнемат всичко...
Но лошото е ,че Вал е влюбеният..Трябва да се дистанцира,за да може Крис да се почувства провукиран....

Цитат
Mr. Green Laughing Mr. Green
Не знам, става малко като на Хаус: там в един момент двамата с Уилсън са си много близки( говоря във всякакъв аспект) красиви моменти, супер диалог. И в един момент- сякаш това никога не е било. Там е с умисъл, надявам се, моля се и тук да е така. Щото другият вариант е просто слаб сценарий..

# 16
наистина серията беше силна,разчуствах се .....

# 17
  • Бургас
 Grinning

# 18
  • Варна
Здравейте и в новата тема, момичета и момчета.  Hug Повлияна от вашите сценарии и силни диалози, вчера се опитах да разкажа на милото последната серия, че не я беше гледал и се омотах - започнах да разказвам сценариите и диалозите от тук.  Crazy По едно време се усетих...  Mr. Green Интересна серия беше снощи. Ако съдим по анонса - следващата май не се очератава такава. На мен ли ми се причу или казаха: "Очаквайте във вторник"?

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 10:44 от mar4ela5

# 19
На мен ли ми се причу или казаха: "Очаквайте във вторник"?

Правилно си чула Peace

# 20
не ти се е причуло така казаха:"Очаквайте във вторник"!!

# 21
Цитат
Mr. Green Laughing Mr. Green
Не знам, става малко като на Хаус: там в един момент двамата с Уилсън са си много близки( говоря във всякакъв аспект) красиви моменти, супер диалог. И в един момент- сякаш това никога не е било. Там е с умисъл, надявам се, моля се и тук да е така. Щото другият вариант е просто слаб сценарий..

Ми сигурно и тук има умисъл...
пък и  е съвсем нормална психологическа реакция.
Не ти ли се е случвало....Обичаш Х.ама той се държи с теб все едно си най-голимеят натрапник...обаче У  те обича  по начина ,по който ти обичаш първияХ....но се държиш кофти с У за да си избиеш комплекса на недолюбен(а).
 Много често така се случва....

А относно Хаус....не им схващам спатиите....там.. Crazy имам чувстваото ,че всеки е влюбен в Грегъри....включително и аз Blush

# 22
  • с трима мъже :)
Кажете ми, моля ви, ЗАЩО КРЪВТА НА МИТЕТО НЕ СТАВА за Елица?

# 23
[X]megelinka ,в началото на темата ,където са линковете към старите теми,вместо тема-16 пише тема-17.Предполагам,че ти трябва да го поправиш-да не се бъркаме.
Когато Ели отвори очи накрая ,имах чувството ,че съм в добрия стар мексикански сериал "Богатите също плачат" Simple Smile,което  не ми попречи да се разплача,естествено....
Много ми се искаше при Крис и Валери нещата да станат,както в сценария на Слаш,но ако погледнем реално-точно така е логично да стане,както го направиха-все пак това е едно необичайно "сефте".Много е добър тоя Валери...На Васил май почнаха да му минават смели мисли през главата:"Стига с тая биология,дай нещо по-интересно!".
А пък за нашата анкета- докторът ни подведе с тая съмнителна физиономия-ако за добри вести гледа по този начин,какво ли ще е при нещо кофти newsm78
Кажете ми, моля ви, ЗАЩО КРЪВТА НА МИТЕТО НЕ СТАВА за Елица?
А за кръвта на Митето бях писала в предната тема-не е задължително децата да носят кръвната група на майката и на бащата-има си кръстосване на алели в гените и съответно процентно съотношение на вероятностите.

# 24
За кръвта на Митето, аз не чух доктора да казва, дали става или не. Някой чу ли го от доктора? Защото аз на Анастасия не вярвам, нищо не и пречи да излъже Митето.
Не ми хареса в анонса как Крис се държи към Ели, тя сега трябва да се възстановява, а той я притеснява.

# 25
Аз обаче си мисля,че ще има продължение...Елица и Явор ,както каза ти, бяха сами...в целия свят...Крис усети това...Може би ще разбере,че Той и Ели не са един за друг.Нормално е да постъпи така....както реагира...
1.Още когато се събуди се почувства неловко-разбираемо е ..и аз бих се почувствала сконфузно
2. Прочита,че жената ,която носи детето му е в болница....
3.Не е готов да приеме фактите....за себе си.
 Вечерта замъглява  разума и отключва чувствата...а утрото е приоритет на здравия разум...
Мисля ,че ще има положителна развръзка за Валери...

Мисля,че Крис ще даде обяснение на Валери за това,което се случи...
Нямаше да ни карат да чакаме 85 еп. за една целувка ..и после да ни отнемат всичко...
Но лошото е ,че Вал е влюбеният..Трябва да се дистанцира,за да може Крис да се почувства провокиран....

Ардеа,толкова точно си го написала,че направо се изкефих.Но както видяхме на анонса за вторник,Крис ще продължи да драпа и да иска обяснения от Елица,въпреки състоянието ,в което се намира тя,и въпреки ,че видя силната връзка между нея и Явор.
А Митето как посегна да прегърне Анастасия-така ми дожаля за него....

# 26
Призовавам Ви и Вие да пишете до Комисия за Защита на
Потребителите!

# 27
bam.
Дианчето много се изложи в Стани богат, бе.  Confused Супер лесни въпроси, пък като разбрах, че гаджето й е от Калифорния, щях да падна. Не е много образована май.  Confused Нищо де, важното е, че е добра актриса.
Обаче серийката ми хареса много, нали от известно време не бях гледала, та ми хареса.

П.П. Съжалявам, но няма да ви подкрепя в тези петиции и гневни писма, просто не го считам за мой дълг, нито пък кауза.   bouquet

# 28
bam.
Дианчето много се изложи в Стани богат, бе.  Confused Супер лесни въпроси, пък като разбрах, че гаджето й е от Калифорния, щях да падна. Не е много образована май.  Confused Нищо де, важното е, че е добра актриса.
Обаче серийката ми хареса много, нали от известно време не бях гледала, та ми хареса.

П.П. Съжалявам, но няма да ви подкрепя в тези петиции и гневни писма, просто не го считам за мой дълг, нито пък кауза.   bouquet

Изменница

# 29

Общи условия