ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 870
  • 446
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Тук съм !  Hug
Бе прав си , но това е НТВ - винаги се колебая,подозирам,предполагам ... та затова се доверявам на усещането си - оптимистично е за тази вечер !  Grinning

# 241
Тук съм !  Hug
Бе прав си , но това е НТВ - винаги се колебая,подозирам,предполагам ... та затова се доверявам на усещането си - оптимистично е за тази вечер !  Grinning

Вчера, при положение, че рекламираха епизода чак за днес, какво ти беше усещането? Laughing Laughing Laughing

# 242
Ееее, вече и аз ще се завърна в темата! Оттеглих се, защото ми писна само за К и В да чета и да ми се навират в очите непрекъснато! За мен има и по-интересни връзки от тяхната! Слаш, нищо лично, кефиш ме с измислянето на сценарии, но все пак това не е L word! И, честно казано, се чудих как толкова дълго време ги оставиха тия подписи ...

Има нещо такова, но май вие трябваше да ги кажете тези неща тук и всичко да мине гладко. Hug Сега с намесата на тия модератори, излезе като удар под пояса и е видно, че някои хора нещо не пишат вече тук. Crossing Arms А колкото повече хора има, толкова по-добре.  Mr. Green Също така, това че са махнати подписите им(то и моя, но това беше друго, пък и не ми пука Mr. Green), не значи, че не могат да дискутират отново В и К. Whistling Но това не значи, че ти не можеш да пишеш и да се дискутират други герои от сериала. Naughty

Иначе за да не е спам, да кажа, че Явор и Елица ме ме вълнуват като влюбени и не искам да ги изкарват накрая, че не се близнаци. Повече ме вълнува връзката им като такива и как ще се развият нещата в този план. Grinning

Ами да си кажа и аз бях започнала да пиша но и аз така заради тези "целувки "дето ми се навираха в очите между К и В се отказах, не го приемам за нормално грозно ми е
Да ви кажа чесно имам чувството че се изчерпаха сценаристите в първия сезон беше по-динамично на моменти се хващам да хващам дистанционното да сменя канала

# 243
  • София
Тук съм !  Hug

Вчера, при положение, че рекламираха епизода чак за днес, какво ти беше усещането? Laughing Laughing Laughing

Вчера изобщо не го чаках  Mr. Green
Добре че добри хора ми подшушнаха , че започва.  Peace

# 244

Ами да си кажа и аз бях започнала да пиша но и аз така заради тези "целувки "дето ми се навираха в очите между К и В се отказах, не го приемам за нормално грозно ми е
Да ви кажа чесно имам чувството че се изчерпаха сценаристите в първия сезон беше по-динамично на моменти се хващам да хващам дистанционното да сменя канала

Епа и на мен ми е грозно(между мъж и жена също ми е грозно Laughing), но не обръщам внимание. Щом пък чак толкова ви е пречело и затруднявало комуникирането в темата, можеше да го споделите. Слашчето очевидно е много интелигентна и готина мацка и щеше да разбере. Просто на нея това й е нещо като фетиш(или де да знам Grinning) и е нормално да не се усеща понякога, ако попрекали лекичко. Нормалния диалог е нужен в такива случаи. А сега се получи като удар в гръб и от страхливци,които не могат да кажат нещата в очите на хората. Whistling
А мисля, че всички са съгласни, че няма по-хубаво от това всички фенове на сериала да дискутират случващото се в него. А сега ще дискутираме 3-4 човека и темата ще затъпее. Mr. Green

# 245

Вчера изобщо не го чаках  Mr. Green
Добре че добри хора ми подшушнаха , че започва.  Peace

Аз хванах само края. Mr. Green Разбрах, че Анастейша е изгонила Явор и то грубо. Twisted Evil Явно лоша роля ще играе и това си е. Embarassed Едно е принудена от обстоятелствата да зарежеш едното си дете, съвсем друго е и сега да продължаваш да го отблъсваш и да му набиваш, как другото е по-важно и обичано. #Cussing out

# 246

Епа и на мен ми е грозно(между мъж и жена също ми е грозно Laughing), но не обръщам внимание. Щом пък чак толкова ви е пречело и затруднявало комуникирането в темата, можеше да го споделите. Слашчето очевидно е много интелигентна и готина мацка и щеше да разбере. Просто на нея това й е нещо като фетиш(или де да знам Grinning) и е нормално да не се усеща понякога, ако попрекали лекичко. Нормалния диалог е нужен в такива случаи. А сега се получи като удар в гръб и от страхливци,които не могат да кажат нещата в очите на хората. Whistling
А мисля, че всички са съгласни, че няма по-хубаво от това всички фенове на сериала да дискутират случващото се в него. А сега ще дискутираме 3-4 човека и темата ще затъпее. Mr. Green

Във никакъв случей не съм примълчала от страх просто реших че всеки има право да харесва каквото си иска.На никого не съм се оплаквала и съжалявам ако някой се чувства обиден или наранен На теб искам да ти кажа че ако продължиш в същия тон да разговаряш със другите възможно е и сама да си коментираш.

# 247

Във никакъв случей не съм примълчала от страх просто реших че всеки има право да харесва каквото си иска.На никого не съм се оплаквала и съжалявам ако някой се чувства обиден или наранен На теб искам да ти кажа че ако продължиш в същия тон да разговаряш със другите възможно е и сама да си коментираш.
batiqol-не се тревожи!имаш и друг вариянт.присъедини се към интелигентните.чакаме те newsm10

# 248

На теб искам да ти кажа че ако продължиш в същия тон да разговаряш със другите възможно е и сама да си коментираш.

Какъв тон бе, пффффф. #Crazy И да ме оставите сам с avicom, пак ми е достатъчно. Embarassed Mr. Green Laughing

Айде да дискутираме сериала, пък ако ще хваща паяжина темата-нека хваща. Mr. Green

# 249

batiqol-не се тревожи!имаш и друг вариянт.присъедини се към интелигентните.чакаме те newsm10

Party

# 250
да ви питам в замундата още тази ве4ер ли пускат сериите,4е няма да мога да я гледам  Cry

# 251
Има нещо такова, но май вие трябваше да ги кажете тези неща тук и всичко да мине гладко. Hug Сега с намесата на тия модератори, излезе като удар под пояса и е видно, че някои хора нещо не пишат вече тук. Crossing Arms А колкото повече хора има, толкова по-добре.  Mr. Green Също така, това че са махнати подписите им(то и моя, но това беше друго, пък и не ми пука Mr. Green), не значи, че не могат да дискутират отново В и К. Whistling Но това не значи, че ти не можеш да пишеш и да се дискутират други герои от сериала. Naughty

Епа и на мен ми е грозно(между мъж и жена също ми е грозно Laughing), но не обръщам внимание. Щом пък чак толкова ви е пречело и затруднявало комуникирането в темата, можеше да го споделите. Слашчето очевидно е много интелигентна и готина мацка и щеше да разбере.

Може би наистина трябваше, но лично аз известно време заради лични проблеми изчезнах изобщо от форОма. А пък после като видях какво се пише и коментира в темата, просто не ми се пишеше тук. Защото не ми беше интересно. Защото не ми се дълбаеха все едни и същи неща. Това е! Няма конспирация!

За "ударът в гръб" изобщо няма да коментирам, затова го и изрязах от цитата. Само ще кажа, че ако това е намек, че някой от темата е сигнализирал модератор, то аз съм убедена, че такова нещо няма. Факт е, че въпросните подписи имаха и предишни варианти и си стояха достатъчно дълго време. Но не се сърдете и на модератора - това му е работата.

# 252
Нещо последните епизоди не ми харесаха. Crossing Arms

# 253
  • Пловдив
И на мен така, няма много динамика и напрежение.

# 254
  • София
Норчето какво причини на Анастейша ....  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт