ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 875
  • 446
  •   1
Отговори
# 270
Норчето какво причини на Анастейша ....  Whistling

Дали случайно го направи Whistling

Аз мисля, че не е случайно, но  newsm78
и аз мисля,че го каза умишлено Mr. Greenмного е хитра тя

# 271
Нора и случайно! Няма такъв филм! Само не мога да й хвана целта!

# 272
ае тез малоумници в замундата как няма да я пуснат сериятаааа
аз за ко стоях и 4аках до сега
леле ще се побъркам,заради тъпите ма4ове на мъжа ми не мога да си гледам филмаааа Close Close Close
Спокойно де Grinning То и тати гледа мач ама аз гледах сериала в нета ОНЛАЙН НОВА ако искаш да ти дам линк за друг път? Whistling

ужасно благодарна ще ти бъда.

днес още в 6 сутринта го гледах.малеееее как съм луднала.сега ми се спиии ама малкия не ме оставя....

# 273
А това момиче Елица не се ли е научила, вече колко 90 и кусур епизода, да си държи устата затворена  newsm78 newsm78

# 274
  • София
А това момиче Елица не се ли е научила, вече колко 90 и кусур епизода, да си държи устата затворена  newsm78 newsm78

Вече и свикнах и не ме дразни. Гледала съм я на интервю и пак така беше, явно е характерно за нея. Мога да кажа, че последните серии много ми харесва как играе. Определено има израстване и при нея и при другите млади актьори!

# 275
  • Луната ни пази
Какво ще е продължението между Крис и Валери?
Крис ще се влюби безпаметно във Валери    - 13 (16.3%)
Всичко ще свърши бързо, понеже на Валери ще му писне от  слабохарактерния Крис    - 9 (11.3%)
Всичко ще приключи, понеже Крис ще се върне при Елица    - 11 (13.8%)
Крис и Валери ще се утвърдят като двойка, понеже и двамата ще го желаят    - 38 (47.5%)
В живота на Валери ще се появи старо гадже и ще се опита да си го върне    - 9 (11.3%)

# 276

Вече и свикнах и не ме дразни. Гледала съм я на интервю и пак така беше, явно е характерно за нея. Мога да кажа, че последните серии много ми харесва как играе. Определено има израстване и при нея и при другите млади актьори!

Аз се опитвам да я харесам, но не мога. Нещо не ме кефи това момиче Thinking Thinking

# 277
ае тез малоумници в замундата как няма да я пуснат сериятаааа
аз за ко стоях и 4аках до сега
леле ще се побъркам,заради тъпите ма4ове на мъжа ми не мога да си гледам филмаааа Close Close Close
Спокойно де Grinning То и тати гледа мач ама аз гледах сериала в нета ОНЛАЙН НОВА ако искаш да ти дам линк за друг път? Whistling

ужасно благодарна ще ти бъда.

Писах ти ЛС Hug

# 278
  • Бургас
Много ми хареса серията.Предната някак нямаше развитие..

Маймуната:"Къв косъм???"  Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 279
  • София
Момичета, ето го и трейлъра на новия епизод, обявили са го за петък:
http://zabranenalubov.bg/index.php  bouquet

Леле какви работи ще стават...Пецата май се е задействал! А и Явор е голямо сладурче "Обичам я, не разбираш ли?" Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 15:01 от anya

# 280
Нора и случайно! Няма такъв филм! Само не мога да й хвана целта!

Целта е да накара Анастасия да й играе по свирката и да я изкара още по-важна пред приятелите й - Яна и Филип

# 281
  • София
Целта е да накара Анастасия да й играе по свирката и да я изкара още по-важна пред приятелите й - Яна и Филип

Да права си, но Нора е прекалено ниска топка за Анастасия. Малка е и за това не осъзнава, че с Анастейша не играят в една и съща лига! Laughing

П.П Ей момичета, Ерин, ПăvLĨна, kiki06, _БЕБКА_ стига висяхте по балкона, слизайте да си говориме!  Hug

# 282
Момичета, ето го и трейлъра на новия епизод, обявили са го за петък:
http://zabranenalubov.bg/index.php  bouquet

Уф, направо се обезпокоих за Марина...
Виж, Норчето не ме притеснява- както Ана обича майка и, че и Крис напоследък - така ще ги попилее, че ще се чудят откъде им е дошло...  smile3508 Егати, как злобея... ама не мога да ги понасям всичките вкупом от това семейство, заедно с Васил... Крайно са ми неприятни.

# 283
  • София
Дали не е време за нова анкета? Идеи някакви?
На мен ми хрумва "Как ще обясни Анастасия "покупката на нова къща"?"
Обаче за отговорите се затруднявам?!?

# 284
  • Бургас

Виж, Норчето не ме притеснява- както Ана обича майка и, че и Крис напоследък - така ще ги попилее, че ще се чудят откъде им е дошло...  smile3508 Егати, как злобея... ама не мога да ги понасям всичките вкупом от това семейство, заедно с Васил... Крайно са ми неприятни.
ох, не съм единствена значи! Особено Силвия и Крис като ги дават ми идва да превключа канала! Няма такива дразнещи същества!

Общи условия

Активация на акаунт