ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 868
  • 446
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Виж, Норчето не ме притеснява- както Ана обича майка и, че и Крис напоследък - така ще ги попилее, че ще се чудят откъде им е дошло...  smile3508 Егати, как злобея... ама не мога да ги понасям всичките вкупом от това семейство, заедно с Васил... Крайно са ми неприятни.
ох, не съм единствена значи! Особено Силвия и Крис като ги дават ми идва да превключа канала! Няма такива дразнещи същества!

Бройте ме и мен... а този Васил, такъв ми е мазен...оххх  Sick Sick Sick

# 286
Много Ви моля да ми отговорите,какви бяха последните реплики във вчерашната серия.Благодаря предварително

# 287
Наистина  ли  чак  в   петък  ще  има  серия.Ще  ви напускам  ,че  отивам  с  малчо  в  комшиичето  на  рожден  ден.Ще  ви  чета  довечера.

# 288
Много Ви моля да ми отговорите,какви бяха последните реплики във вчерашната серия.Благодаря предварително

Нора отиде в офиса на Анастасия, но тя се беше облякла да излиза. Докато си разменяха реплики, с които Ана хладно-любезно я отпращаше, дойде Борис да вземе Ана (за да отидат в болницата). Нали е възпитан, започна и той да се обяснява на Нора колко в неподходящ момент е дошла и колко са угрижени. Тогава Нора каза: "Ами да, не ви е лесно, нали и нова къща сте купили и обзавеждате"... Борис погледна въпросително Ана и ... това беше.

# 289
Мен пък Силвия ужасно ме дразни. Пък като се съберат двамата с Борис, става още по-ужасно.  Whistling

# 290
Нещо много искуствено беше подхвърлянето на Нора за тази къща.Някакси ни в клин,ни в ръкав.
И също поведението напоследък и е отвратително,как само обижда хората и им се подиграва все едно са втора категория ,пък тя е много важна.
Валери какво очакваше от Крис ----------направо  незнам?.?.? Той човека е още неосъзнал се напълно ,че е гей,оня иска да се целуват на обществено място пред болницата.
Андро ще загази с този Юри. Confused

# 291

Валери какво очакваше от Крис ----------направо  незнам?.?.? Той човека е още неосъзнал се напълно ,че е гей,оня иска да се целуват на обществено място пред болницата.
Андро ще загази с този Юри. Confused
Е то е ясно, че след дълга вътрешна борба Крис ще изплува на левия бряг, откъдето Валерката ще му метне спасителното поясче.

# 292
  • София
Е то е ясно, че след дълга вътрешна борба Крис ще изплува на левия бряг, откъдето Валерката ще му метне спасителното поясче.

Хахахах, това беше много готино!  Joy Whistling

# 293
  • Перник
Аууууу, Фахрадин в ББ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
  • София
Аууууу, Фахрадин в ББ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ей, иде ми да те разцелувам! Щях да го изпусна! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

После ще коментирам!

# 295
Здравейтееее  Hands Clap  мерси за поканата. Браво за форума smile3501

# 296
Беше ми изчезнал НЕТ-а, и затова се включих по-късно. Изчетох сценариите. Много са силни newsm10 Интересно ми е как ще се развият нещата при Анастасия newsm78

# 297
Еххх този Фахрадин Heart Eyes

# 298
  • София
Днес май няма да има филмче???  Thinking  Поне мачът по БТВ е супер.... Flutter Grinning

# 299
Незнам как ще издържа до Петък Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 22:35 от Поли`

Общи условия

Активация на акаунт