ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 863
  • 446
  •   1
Отговори
# 300
Баууу, днес получих въпрос защо не пиша тук - и на - ето ме Hug
Лично се възмутих от сцените между Крис и Валери, особено, след като трябавше да обяснявам на дъщеря ми защо две момчета са си легнали заедно Rolling Eyes
Не обичам да шикалкавя пред детето и казах истината. Но това не значи, че не ми дойде твърде ... хм... висока гейската вълна Mr. Green
И освен това се чудя закъде навират Андро при Юри... Thinking Общо взето, за да се спази линията на екшъна аз лично бих направила така, че Марто и Андро да замислят да светят маслото на Юри, но някой друг да го гътне преди тях. Така де - хубави момчета Heart Eyes Трябва да ес отърват от този ужасник Peace

# 301
Благодаря за отговора.Лек ден на всички фенове на филма.

# 302
Асенце ,   bouquet
Липсваше на темата  Mr. Green

# 303
  • София
Тия ВИП-ове как ни накараха да ги гледаме...ама Фахрадин беше много сладък снощи в студиото Heart Eyes

Део и Ицо направиха голямо шоу върху "онази" прослувута - с риск да нараня някого я наричам - педалска сцена  Peace

# 304
И на мен сцените между Крис и Валери ми дойдоха в повече.
Дори имаше период, ако изпусна някоя серия и надникна в тази темичка,за да се информирам какво се случва, и на екрана се появяваха пак тези сцени от гигантският подпис на един потребител.За това избягвах и да чета тук.

# 305
  • Луната ни пази
СПАМ: Мен пък ме дразнят подписи като твоя!
Цитат
Ако всички спрете да търчите в София, това ще даде шанс на другите населени места да привлекът инвеститори, да се създадът повече работни места и да се вдигне стандарта. Поне аз така си мисля.
Ама на ходете в София, че да стане 4 милиона като Будапеща или Букурещ. Всемайте по 1000-2000 лв, висете по 2-3-4 часа дневно в задръствания и така ..f(x)
Живяла съм в 4милионен град, който нямаше грам от проблемите на Сф- чист, прекрасен, без кучета, задръствания, боклуци, дупки! И то не в някоя богаташка държава, а в Украйна!
Всеки има право да живее където иска, да харесва каквото иска и да обича когото иска. И така наречените "педалски" сцени ги има и в живота. Защо не ви дразнят, когато покажат мъж и жена в едно легло! Според мен сме тук да обсъждаме сериала, а не да се критикуваме един друг! А сцените ги имаше в сериала, нали???

# 306
Цитат
Ако всички спрете да търчите в София, това ще даде шанс на другите населени места да привлекът инвеститори, да се създадът повече работни места и да се вдигне стандарта. Поне аз така си мисля.
Ама на ходете в София, че да стане 4 милиона като Будапеща или Букурещ. Всемайте по 1000-2000 лв, висете по 2-3-4 часа дневно в задръствания и така ..f(x)
Живяла съм в 4милионен град, който нямаше грам от проблемите на Сф- чист, прекрасен, без кучета, задръствания, боклуци, дупки! И то не в някоя богаташка държава, а в Украйна!
Всеки има право да живее където иска, да харесва каквото иска и да обича когото иска. И така наречените "педалски" сцени ги има и в живота. Защо не ви дразнят, когато покажат мъж и жена в едно легло! Според мен сме тук да обсъждаме сериала, а не да се критикуваме един друг! А сцените ги имаше в сериала, нали???
Е, като си тук да обсъждаш сериала, защо обсъждаш моят подпис, който няма никаква връзка със сериала?! Simple Smile
Ще се придържам към твоята логика, за да ти кажа едно нещо: като свободен човек имам право да не харесвам "софийската инвазия" и педалите. Но гледам да не го натрапвам.
п.п. Подписът ми е шега, написаното е цитат на друг потребител. Peace

# 307
Защо не ви дразнят, когато покажат мъж и жена в едно легло!

Ти сериозно ли newsm78? Леле, народът изтрещЕ  Shocked

# 308
Еее айде нападките на ЛС

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 19:22 от Поли`

# 309
  • Луната ни пази
Защо не ви дразнят, когато покажат мъж и жена в едно легло!

Ти сериозно ли newsm78? Леле, народът изтрещЕ  Shocked
Не съм изтрещяла, нъпълно нормална съм си! Познавам "педали" и мога да ти кажа, че са супер готини хора!  Не ме дразнят, приемам ги нормално!
Цитат
Е, като си тук да обсъждаш сериала, защо обсъждаш моят подпис, който няма никаква връзка със сериала?! Simple Smile
Ще се придържам към твоята логика, за да ти кажа едно нещо: като свободен човек имам право да не харесвам "софийската инвазия" и педалите. Но гледам да не го натрапвам.
п.п. Подписът ми е шега, написаното е цитат на друг потребител. Peace
Ами написала съм отгоре: СПАМ, което значи, че не е по темата!

# 310
  • Бургас
Аз се чудя Марина дали наистана ще я отвлечат? Thinking

# 311
  • Луната ни пази
Според мен , ДА. Пецата няма да си играе на дребно, а той е насъбрал на Андро.

# 312
Ама аз не казвам, че хомо и бисексуалните са лоши хора или нещо подобно!!!
Но е факт, че пресолихте манджата! 2 (или пък 3) сцени от сериала се преекспонираха прекалено в темата!
Вярно, че за първи път виждаме такова нещо с бг актьори във бг филм, ама чак пък толкоз....

За да не е само спам - това с Маринчето може и постановка на Юри да е  newsm78

# 313
  • Бургас
Той нали уж щеше да му помага!?

# 314
това с Маринчето може и постановка на Юри да е  newsm78
Едва ли Thinking

Общи условия

Активация на акаунт