ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 847
  • 446
  •   1
Отговори
# 330
тази тема се "осра" от отношението на модовете и народа избяга оттук...
Тази тема се осра /без кавички, но с извинение/ още преди намесата на модовете. Много от хората, които пишеха активно в началото, вече не пишат. В това число и аз - вече пиша много по-рядко. И причината не е в намесата на модовете, определено.
И аз така,вече пиша по-рядко.Като влезна в темата все някакви слашърски историй,разни сценарий,Хаус и Уилсън .Не се обсъждат серийте като цяло ,а само Крис и Валери.

# 331
Днес попаднах на един клип на Есил Дюран. Гледах го докрая да видя как се казва - "Егоист". 

Кой се кълчеше във вихъра на купона. А?

Отговор: Явор. Там още с по-дългата косица, вероятно преди да започне сериала. Незнам откога е този клип, но прилича на себе си от началните серии. С тази визия.

# 332
Може ли линк към клипчето с Явор?

# 333
# 334
  • Бургас/Пз
Ще има ли филма тази вечер??

# 335
  • София
Аз идвах да питам същото .
Но сега пуснах Нова - върви Стани богат , така че имаме големи шансове !  Grinning

# 336
  • Луната ни пази
Аз идвах да питам същото .
Но сега пуснах Нова - върви Стани богат , така че имаме големи шансове !  Grinning
Ще има със сигурност! Тази вечер няма лайф Simple Smile

# 337
  • София
[X]megelinka , аз принципно знам,че в петък ни се реваншират,но все пак това е НТВ. Очаквам всичко от тях.  Rolling Eyes
Още повече,че снощи са продължили до 1.30ч. - всичко може да измислят,вяра им нямам.

# 338
[X]megelinka , аз принципно знам,че в петък ни се реваншират,но все пак това е НТВ. Очаквам всичко от тях.  Rolling Eyes
Още повече,че снощи са продължили до 1.30ч. - всичко може да измислят,вяра им нямам.
Сериозно ли до 1.30 Shocked Тея не са наред с акъла май Sick Добре че ми се спеше и заспах в 22.00 Whistling

# 339
  • Луната ни пази
На Митето май много ще му се събере- и двете му дъщери изложени на огромен риск!

# 340
  • София
А с Елица какво се случи ? Според мен абортира , но пък чак кръв да й преливат,нищо не разбрах.

# 341
Какво ли ще стане с бебето ,при този силен кръвоизлив?

# 342
  • Варна
Колко серии е филма? Не е ли крайно време вече да се разбере, че са брат и сестра"

# 343
  • в страната на чудесата
ами в някои държави е няколко сезона, та ако решат да откарат докрая ще почакаме докато разбере елица! и борис.
според мен няма да загуби бебето.

# 344
И аз мисля, че няма да загуби бебето.
Включвам се само да похваля Фахрадин за добрата игра, особено в тазвечершния епизод. Блестящо и много драматично, не мислите ли?

Общи условия

Активация на акаунт