ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 777
  • 446
  •   1
Отговори
# 390
да ви кажа, според мен мравките от аватара на поли ми приличат на митето и анастейша Simple Smile
И те, като тях, умора нямат  Laughing

# 391
Ама и аз искам тези мравки в аватара...
И да не е СПАМ
В понеделник ще има ли епизид или да?
да ви кажа, според мен мравките от аватара на поли ми приличат на митето и анастейша Simple Smile
А бихте ли ми обяснили Кои са Митето и Анастейша newsm78... че не ми се рови в другите теми..... hahaha

# 392
Сложи ги де Sunglasses

# 393
  • в страната на чудесата
предлагам всич`ки да си сложим подписа на поли в знак на протест срещу модовете за една вечер Simple Smile)))

но да обясним и с текст за тези от тях, които не схващат:)

# 394
Сложи ги де Sunglasses
тия ци*и според мен са силикон. 3 кубика всяка, най- малко Laughing

# 395
  • в страната на чудесата
може да са силикон, но ги ИМА. а валери - не. да влязат слашърите и да разкарат тези хетеро-картинки!!!

кой беше валери? дали не се обърках. питам ви сериозно.  Joy

как се слага таз картинка?

# 396
може да са силикон, но ги ИМА. а валери - не. да влязат слашърите и да разкарат тези хетеро-картинки!!!

Моля,серОзните вАпроси на лични Naughty

# 397
Незнаете каква чест е за мен,че си слагате моя аватар Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 398
Сложи ги де Sunglasses
тия ци*и според мен са силикон. 3 кубика всяка, най- малко Laughing
Определено са силикон-не се разливат при легнало положение,както е при нормалната анатомия Laughing

# 399
  • в страната на чудесата
много ми харесва темичката така. супер стана. къде ли е хенриета-анна. сигурно дроби салатата

# 400
много ми харесва темичката така. супер стана. къде ли е хенриета-анна. сигурно дроби салатата
Може да й ДАМ РЕЦЕПТАТА...и да обсъдим високо-морални теми....  Blush

# 401

Валери е едно хубаво момче. Високо, красиво момченце, с хубава и доходна професия- архитект. А вече собственик и на 5% от компанията на Борис Константинов- мастит бизнесмен.
На пръв поглед Валери е перфектен. Перфектният любовник за дами от ВИП-а и мечтаният ерген на всяка мома от същото това Висше общество.

Но ..всичко е само перфектно само " на пръв поглед" ..Оказва се, че Валери е хомосексуален. О, Боже! (за тези, като xyz, го подчертавам. Да не стане след сто серии пак да ми влиза и да ми задава умни въпроси)
Валери не само е хомосексуален, той е влюбен в Крис. Влюбен е до забрава. Но Крис е женен и влюбен в жена си. Макар и Валери да знае, че тази любов, която Крис питае към Елица , не е онази, истинската любов. Онази изгарящата. Която те понася на крилете си и те издига дълбоко над облаците. Чак до слънцето. Където се отдаваш изцяло. Където времето спира. И само е пролет.
Въпреки това Валери дори и за миг не съмнява, че битката му за сърцето на Крис ще бъде тежка. Но едва ли е предполагал, че ще толкова тежка, че ще го разкъса до смърт.
Погълнат изцяло от заниманието си да подтисне собсвената си същност, Крис, нямайки никого до себе си близък, освен Валери, си изкарва цялото разочарование от това, което иска, а не може да бъде, върху Валери.
Но Валери, усещащ с цялото си същество, че Крис е човекът, когото цял живот е чакал и към когото се е стремял, търсил интуитивно в мрака на самотните нощи, няма да се предаде и ще бори докрай. Дори и с цената на цялото си достойнство.

# 402
  • в страната на чудесата
оооо слаш, обичам да те чета. понякога ми се приисква да съм валери от твоите сценарии...
хм, май се поувлякохме, дами и господа, да не нахлуе някой разярен потребител или още по-лошо - мод...

# 403
оооо слаш, обичам да те чета. понякога ми се приисква да съм валери от твоите сценарии...
хм, май се поувлякохме, дами и господа, да не нахлуе някой разярен потребител или още по-лошо - мод...

То аз направо Крис искам да бъда в рацете на Валери Heart Eyes Blush

# 404
  • в страната на чудесата
според мен по-ценна за изживяване е любовта на валери, отколкото тази на крис. в смисъл, че по-богат си когато обичаш, отколкото когато си обичан...
и моля те ардеа без плътски помисли! говорим за лИбоФ

Общи условия

Активация на акаунт