ИЗРАЕЛ34

• 21 516
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви, момичета!  bouquet

Явно като новобранка питам неща, дето вие сте ги минали вече като материал.......Връщам се да чета и да гледам......

# 181
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

Благодаря момичета, че споделяте с нас - да сте живи и здрави до 120 да споделяте и да пускате такива хубави снимки  Hug

# 182
Кога тръгваме за Израел?

# 183
Кога тръгваме за Израел?

Май трудно издават за там визи...или това не е вярно?????

# 184
  • Пловдив
Кога тръгваме за Израел?

Вече няма визи за Израел  Peace

# 185
  • София
Кога тръгваме за Израел?

Мореее ако зависеше от мен отма хващам метрото (ъъъъъъ ... самолета да кажа).

# 186
А във връзка с проверките коите се правят на летището колко часа по-рано отивате?

# 187
  • Пловдив
А във връзка с проверките коите се правят на летището колко часа по-рано отивате?

Когато изпращах туристи  тук , в Бг  :
 3 часа преди полета за Ел Ал
 2 часа преси полета за Бг полети
 1- 1/2 часа преди полет за чартърите от Варна  , но там са на отделен терминал

# 188
Кога тръгваме за Израел?

Да обясните тогава на новобранеца като мен.......Т.е. искам да посетим напр. Мента, че тя с Петя да кажем ни чакат вместе с отворени обятия.......Тук сме застанали цяло кралско войнство - Наина, Моето гладно 5-членно семейство, Дадо Хаджи с Хаджийката и Котето и други, включили се в последният момент към нас........Купили сме си предварително билети, отиваме на аерогарата, минаваме контроли и т.н., качваме се на самолета и ...право в обятията на любими съфорумки, така ли е? Прекалено лесно ми се вижда....Тук има някаква уловка...........Не, не може да е така....Няма ли проучване предварително някакво, няма ли спънки....И колко време може да останем? Има ли срок?Или докато ни изгони Мента да речем?

# 189
 3 месеца можете да останете.После се остава само ако ви се удължи престоя тук на място във Втр. министерство.

# 190
  • Някъде там...
Няма проучване мамче,само на летището в Бг ще ви зададат 20-тина въпроса и после на летището в Тел Авив още 3-4 въпроса  Peace Въпросите са свързани със сигурността и вероятна емиграция  Peace Имате право да стоите три месеца,ако ще спите на хотел ви трябва резервация,самолетен билет наобратно а ако ще сте на гости ще ви питат за мястото където ще спите (поне мен ме питаха) колко парички имате и тъй  Grinning Само не разбрах защо точно при Петя и Мента ще отидете  newsm78 Вие си нямате идея тук при мен колко по красиво е  Mr. Green
Аз отивам да гледам самолети ако дават да се снима очаквайте включване  Peace

# 191
  • София
Кога тръгваме за Израел?

Да обясните тогава на новобранеца като мен.......Т.е. искам да посетим напр. Мента, че тя с Петя да кажем ни чакат вместе с отворени обятия.......Тук сме застанали цяло кралско войнство - Наина, Моето гладно 5-членно семейство, Дадо Хаджи с Хаджийката и Котето и други, включили се в последният момент към нас........Купили сме си предварително билети, отиваме на аерогарата, минаваме контроли и т.н., качваме се на самолета и ...право в обятията на любими съфорумки, така ли е? Прекалено лесно ми се вижда....Тук има някаква уловка...........Не, не може да е така....Няма ли проучване предварително някакво, няма ли спънки....И колко време може да останем? Има ли срок?Или докато ни изгони Мента да речем?

Не вярвам Мента да те изгони, освен ако не се гласиш цялата тая орда да я топурдисаш да спи у тях  newsm62 (шегувам се разбира се, не знам какви са ви уговорките).

А иначе аз в Израел ... (бе това е друга тема да не я започваме).

# 192
Мама Цоцолана и аз се присъединявам към туристическата групата Peace

# 193
Е , га ти ... пишман станах с моето гостоприемство ...Я , отивайте у Боряна ...Ей , на ...Кани ви !  Joy

# 194
  • София-България, Израел - където си поискам
И аз съм с групата Peace Това,че махнаха визите е голямо удобство,преди беше голяма мъка докато получиш  виза.Когато имаш двупосочен билет и къде ще отседнеш, няма да имаш никакъв проблем на летището Peace, така,че Мамче стягай багажа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт