Гоблени-54

• 63 724
  • 432
  •   1
Отговори
# 150
да Зори, точно този е.
Много е хубав

# 151
vvvitality,тенкю вери мач Hug  bouquet
много са сладки наистина,дръпнах си ги и аз,а какви красоти има в останалите албуми на мацката и в тези на приятелите й Crazy

# 152
pepi_r,ти мълчиш,мълчиш,пък като решиш да се изкажеш.......Пак не можах да се направя на много знаеща.

Благодаря за подробното инфо.

# 153
Катина, заповядай схемата :

http://dump.ru/file/2525647

Сравнявала съм конците от оригинален каталог на ДМС и Анхор( защото има няклко цвята на Дименшънс, дето нямат същият нюанс в ДМС, но пък го имат в Анхор. Затова там където след номера пише А, значи е Анхор.

# 154
Здравейте!

Аз имам най-сетне да покажа нещо.

Много съм доволна, че го свърших навреме за сина ми е който утре има РД.
И най-важното е, че го рамкирах сама. Благодарение на форума и съветите Ви които намирам в него.

Ето и линк към албумчето ми. Скромно, но от сърце.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342112

работя по въпроса с намалянето на снимката...

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 16:55 от tatianka

# 155
# 156
# 157
Здравейте момичета,гледам и се възхищавам на вашите творения!Браво!

Аз шия също гоблени,но имам само 3 ушити- едни рози, "Дорита" и "Апостолската градина".Сега съм си купила "Нощен ангел",но съм много заета напоследък и не съм го започнала още..
Да ви попитам - срещали ли сте гоблен на принцеса Анастасия?Рових се из разни сайтове,но нищо не намерих..

# 158
# 159
Интересува ме откъде да си го купя. Благодаря все пак.

# 160
  • Плевен
Момичета днес си принтирах една композиция  от едни миниятурки с едни китайско-японски надписи отдолу дали някой може да каже за какво става дума и може ли да се замени с български текст ooooh! newsm78.Не мога да ги кача по обичайния начин , не става  Thinking .Скоро някоя от вас беше показала че шие една от тях,но коя  newsm78.Само се сещам че на една табелка пишеше "меню"/разбира се на латиница/
Благодаря предварително! Hug

# 161
  • София
Интересува ме откъде да си го купя. Благодаря все пак.
Това е гоблен на "Милена стил". Можеш да го купиш от интернет (линк към страницата на фирмата има на 1 стр. на тази тема) или от фирмения магазин в Пловдив, мисля, че се казва "Мистър Гоблен". 

# 162
аз ще помоля да ми обясните нещо относно контура на ориенталските орхидеи на Дим., та питанката ми е - как точно да го шия newsm78
снощи започнах точно по края и боцках във всяка дупка, ама където е направо - добре, но като трябва настрани и не става както трябва, разших го и  сега искам помощ от вас Praynig

май никой няма да ми помогне как точно да шия - да боцкам ли във всяка дупка или може и през две...

# 163
Може и през две ,и през три , важното е да следиш линията накъде върви и ако се наложи - бодеш и в някое кръстче с по-остра игла.

Татянка, хубаво е и детето ще се радва ! Мойта малката е коткарка страхотна, по улиците ги гоним всички ,а баткото само с коли се разправя. Което ми напомня, че имам да шия додж и маккуин  ooooh!

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 20:22 от ina.

# 164
аз ще помоля да ми обясните нещо относно контура на ориенталските орхидеи на Дим., та питанката ми е - как точно да го шия newsm78
снощи започнах точно по края и боцках във всяка дупка, ама където е направо - добре, но като трябва настрани и не става както трябва, разших го и  сега искам помощ от вас Praynig

май никой няма да ми помогне как точно да шия - да боцкам ли във всяка дупка или може и през две...

Може и през пет , стига да следиш линията:)
Ето виж как се шие в случая , мисля, че тези орхидеи шиеш.
Виж дъгообразните червени линии , които съм нарисувала.
Недей да боцкаш, ако няма дупчица. По-добре е да прескочиш и 10 бода, но линията, оформяща детайла да не губи посоката:)

Общи условия

Активация на акаунт