Гоблени-54

• 63 720
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета!
Първо искам да кажа добре дошли на новодошлите.  Hug Вече наистина не мога да ги запомня всичките.
Нещо тази тема ще я изтърва и ще имам доста за дочитане.  smile3529
Искам да кажа, че идеята за албумчетата беше великолепна. Просто останах  Shocked от всички показани красоти. Не мога да се насладя на ушитите гоблени, особено като видя Димешънс, Ланарте и другите подобни.
На всички исказвам искрените си поздравления и възхищението ми към труда ви.  newsm51  newsm51
От една година съм във форума и се чувствам чудесно тук сред вас! Благодарение на вас разбрах, че съществуват и други фирми освен Милена стил.
Поздравявам ви всички!   bouquet

# 166
  • на Русе
Само показвам един линк за контур

http://www.dimentions-crafts.com/tipshtml/couching.html

Кога шиете контура - преди или след останалите бодове?

# 167
# 168
ina., благодаря ти

Хипатия, точно за тях иде реч ; така добре си обяснила и нарисувала, особено нарисуваното много ми помогна да се ориентирам, за което много ти благодаря
утре го започвам и дано да се получи този път

а иначе съм прочела и видяла всичко от първа страница за видовете бодове, но ето че пак не ми беше ясно как да завивам

а относно албумчетата - не ми работи в момента фотото, не мога да снимам и да приложа албум и аз

лека вечер желая на всички

# 169
  • Пловдив
Момичета днес си принтирах една композиция  от едни миниятурки с едни китайско-японски надписи отдолу дали някой може да каже за какво става дума и може ли да се замени с български текст ooooh! newsm78.Не мога да ги кача по обичайния начин , не става  Thinking .Скоро някоя от вас беше показала че шие една от тях,но коя  newsm78.Само се сещам че на една табелка пишеше "меню"/разбира се на латиница/
Благодаря предварително! Hug

Това ли е?  Ако, да, аз елеминирах надписите, незнам какво значат, без тях ми се вижда по-добре.

# 170
Добро утро , момичета   Grinning

Минавам почерпя , че си купихме нова количка - опел корса

Че напоследък нямам време за форума , изпуснала съм цяла темичка  Embarassed Embarassed Rolling Eyes
Гледам че албумчета показвате , кой какво е шил , аз нямам кой знае какво ушито , ама ще си направя и аз албумче , щом всички си правите ...  Mr. Green

П.П. Ето го моето скромно албумче :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370831

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 08:03 от Мимито & Светла

# 171
Добро утро! Heart EyesСтрахотно кафенце и страхотни гоблени

# 172
Привет,момичета.
Мерси за хубавото кафенце.
Започнах да шия моя първи Дименшън и мога да кажа,че не е трудно.Само в началото гледах,като пиле в кълчища,но като се започне,става.Пък и хората,макар и на друг език добре са го обяснили.Мога само да кажа,на тези които се чудят дали да почнат,да не се притесняват.Имах и много помощнички от форума.

# 173
http://www.gerikadimensions.hit.bg/2G/35091.jpg Този гоблен ми стои в шкафа от 2години страх ме е да го започна много сложен ми се вижда.Шие се със кръстат бод и полу кръст и също има и комбинация на цветове ThinkingНезнам може би ще го започна зимата като сме си повечко време във къщи

# 174
не трябва да те е страх.
Мога да те уверя със сигурност, че крайният резултат ще е дори по-добър от това, което е изобразено на картинката:)
Аз примерно бих се страхувала да шия гоблен, ако съм купила някаква си комплектовка- я на Милена стил, я на някой друг български комплектовач.
Само в този случай резултата може да е изненадващо неприятен Simple Smile)

# 175
parce_m, намери ли си схема на Момичето с камелиите на Солария? Ако не си - това е мястото да помолиш за такава  Flutter

# 176
Момичета, свалих си една схема на лебед, но е *xsd, а тук на работа не върви да си кача програмката  Rolling Eyes. Може ли някоя от вас да ми го обърне в графичен вид, примерно пдф-че и да ми го качи пак в дъмп-а, за да видя още сега това ли е лебедът, който търся или да продължавам да се ровя. Много благодаря предварително.

http://dump.ru/file/1931906

# 177
здравейте Hug
имам въпросче, а то е: когато схемата ми се отваря с ПМ,  отдолу са ми дадени цветовете в едни малки квадратчета, та питам - ако решия да шия принтирам схемата и си подбирам цветовете спрямо дадените ли, ами дали принтера ще ги изкара точни
с други думи - как се процедира с такива файлове
дано ме разбрахте

# 178
dianjeli3, отваряш си схемата с програмата и избираш менюто View, и от падащото меню избираш  Infotmation. Отваря ти се файл с цветовете, номерата и видовете бодове.
За да си принтираш схемата, трябва да я обърнеш в графичен вид. Това става като отвориш схемата с програмата и от менюто File избираш Export to Graphics file - следваш стъпките и задаваш в коя папка да ти я обърне. Във същата папка се сваля и отделен лист със въпросните цветоте и бодобе във Уърд фаил.
Дано съм го обяснила разбираемо...

# 179
Благодаря ти много Зори.
Успешен ден на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт