Гоблени-54

• 63 702
  • 432
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета , харесах си гоблен от едно списание  пише,  че може да се шие  и с три нишки  . Някой пробвал ли е , дали ще стой добре. Цветовете на гоблена са  тъмни , а знаете на места как се появява панамата ...

# 196
  • Севлиево
Да споделя мнението си за катовете конец. В момента нали шия кончетата на Дименшънс и забелязвам, че по-тъмните цветове са си с 3, че и 4 ката конец, а светлите са с 2 ката. Много добре изглежда така като са.

# 197
Здравейте,момичета!
Моля за малко помощ/отново/!Братовчедка ми си е харесала ето това,но колкото и да рових не успях да го открия.Благодаря ви предварително от мое и нейно име!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349254&pid=11900991

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 23:13 от titini

# 198
  • гр.Добрич
По мои скромни наблюдения, конците на Дименшън не са с много добро качество. Толкова са тънки.

titini, това нещо трябва да се види ушито, преди да се започне. Струва ми се, че е с много цветове и май не е много лесничко.

Ина, определено бих нарекла себе си фен на Фервако, така че събирам конците за стълбата. В същото време боцкам по малко и единия Дименшън, но не ми е на сърце.

# 199
Добро утро драги мои Grinning
сварила съм кафенце,заповядайте по чашка

искам да ви покажа на каква вълшебна и очарователна кутийка попаднах:

Желая ви спорен и лек последен работен ден Heart Eyes

# 200
Добро утро и от мен!Bella мерси за кафенцето .Хубав ден на всички!

# 201
Добро утро !

Да ви покажа розите изпрани и изгладени

И розовеещия ми гжел , но на кухнята ми отива Blush

Няколко дена няма да ви досаждам, приятни почивни дни на всички!

# 202
Ина, прекрасни са! Много нежни цветове, въобще лъха ми романтика от този букет!

По мои скромни наблюдения, конците на Дименшън не са с много добро качество. Толкова са тънки.

Споделям това мнение!
До сега съм шила само с ДМС и Анхор и нямам забележки по тях. Тези Дименшънските освен че са по-тънки, имам чувството че и се "рошат" някакси, незнам как да го обясня  newsm78. Прави ми впечатление, че като започна да шия с някой конец и се образува някакво топче, като раздрипан стои конеца на места Thinking.

# 203
Добро да е утрото и от мен. Аз рядко се включвам, но редовно ви чета. Вчера завърших гоблена си "падащша звезда" и започнах "за твоя рожден ден", но напредвам като костенурка с това малко дете. Ще показвам по-нататък
лек ден

# 204
здравейте и от мен
много отдавна  не съм се включвала но мога да ви уверя че всеки ден ви чета. просто нямам какво да покажа шия облаци в захлас  #Crazy #Crazy #Crazy и направо ми писва вече но ако ги зарежа отиде още една година. но иначе става хубав. ще покажа след почивните дни за да поотхвурля малко. Cry надявам се.
лек и приятен ден ви желая  Hug

# 205
  • София
Привет Hug Мерси за чудното кафенце bowuu
Инче, мнооого са нежни розичките Wink а гжелчето  с този цвят е страхотия.

# 206
Инка,мноооооого са хубави браво!
весели и приятни почивни дни и на теб
travel family bye lovekiss

# 207
Благодаря ви , момичета  Hug
Че тоя експеримент много ме мъчеше, но Гудито нали ми даде кураж и сега стават добре.

# 208
  • Бургас
Здравейте дами,
Не съм писала доста отдавна, но от време на време надничам какво се случва тук.  smile3506
Шия си фара - Rocky Point.
Попаднах на схема, която ми хареса и замислих да ушия подарък по нея - пак на морска тема. Имам нужда от консултация и съвет:
1. Има ли някой тази схема, защото се опасявам, че моята не е с добра резолюция?
2. Не са качени всички инструкции и ми липсва инфо на дизайнера на какво се шие...или поне съвет какво аз бих могла да си подбера, за да го ушия?
3. Най-важното е цветовата гама - посочено е, че се шие с Мулине "MF". Не мога да открия подобен конвентор. Аз имам доста подходящи цветове, но предимно DMC и бих искала да ги използвам, вместо посочените в ключа.

newsm12
Това е картинката на гоблена:
    и ключа:

# 209
  • Плевен
Ина-чудесни са гоблените и готовия и гжелчето/до сега търсих #Crazy в гугъла какво означава тази дума newsm78 -руска керамика ли? Thinking/много е сполучливо .Аз си събирам схемички и ако имаш такава за него подай я Praynig
Какво става с вас момичета толкова много теми прочетох и в тях Дим. та Дим. и сега хоп конците на Дим. не са качествени/тънки,късат се ,трудно се шие с тях/.И аз тъкмо си поръчах един Дим. и хайде сега стрес Weary smile3518.Зори та ти имаш толкова прелестни гоблени от Дим.,нима толкова трудно си ги ушила.Леле какво ме чака!? newsm12 Моля ви не така ще обиете всичко "детско" в мен ,а се newsm68 newsm44 и накрая  smile3511Дано сте ме разбрали правилно и стига спам че ще ме  bambam

Общи условия

Активация на акаунт