Гоблени-54

• 63 703
  • 432
  •   1
Отговори
# 210
ilinayor,досега рових за схема,ама нъц...ще търся още Peace
pepen,тя Зори го е написала,че за първи път шие с техните конци,досега е използвала ДМЦ и Анхор Simple Smile
не бързай толкова да се стресираш Hug

# 211
  • варненка от София
Аз пък вече имам не един, не два оригинала на Дименшънс зад гърба си и нямам такова впечатление по отношение на конците. Истината е, че техните цветове са някак тонирани и на мен лично повече ми допадат такива. Може и престрастн адъ съм, но оригиналът си е оригинал. Харесвам и Дименшънс, и Ланарте и Вервако, важното е да е оригинал  Mr. Green

# 212
  • Пловдив
3. Най-важното е цветовата гама - посочено е, че се шие с Мулине "MF". Не мога да открия подобен конвентор. Аз имам доста подходящи цветове, но предимно DMC и бих искала да ги използвам, вместо посочените в ключа.

newsm12
Това е картинката на гоблена:
    и ключа:

MF са конци който се използват от Риолис, ако не се лъжа. Сега ще потърса това или нещо подобно, мисля, че имам подобни морски звезди.

Във фаила има схемата, която търсиш и още няколко - на Риолис /пренабрани/ като ориентир за цветовете и няколко на Ланарте и Панна.

http://dump.ru/file/2533939

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 11:32 от did_tag

# 213
Не мога да не ви покажа вече готовия си гоблен  Laughing То е ясно, че няма да дочакам новата тема,ама за там може друго да приготвя.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370134&pid=11906153

Вчера си го взех, с цената на изкълчен глезен. Ще го помня цял живот, дет' се вика.

# 214
леле, момичета много сте бързи с шиенето. Този гоблен ми върви бавно дали защото е сграда до сграда , но няма да го оставя ще го шия той да види  Laughing

# 215
За конците МF e Mayflower.Ето ги тук http://www.orlis.ru/about/floss  .Не съм много сигурна,заради това някоѝ по опитен да си каже мнението.

# 216
pepen , хич не се стресирай така  Laughing!
Никак не са сложни гоблените на Дим., напротив даже ги шия за отрицателно време. Както и всеки който е захванал да шие техен гоблен.
Сложно е само докато го гледаш и му се чудиш, като го подшиеш, няма да имаш търпение да го свършиш, гаранция ти давам  Peace.
Коментара беше относно конците, които на мен  ми направи впечатление че са маааалко по различни от тези, с които съм шила до сега. Това в никакъв случай не значи, че са по-лоши, или че с тях се шие по-трудно или изобщо нещо такова.
Радвай се че ще си имаш оригиналче  Hug, като го пипнеш и започнеш пак ще говорим  Wink.

# 217

За съжаление, Пепен, не помня от кой от всички руски форуми ги свалих тези гжелове, разпечатих ги на работата и сега не мога да се сетя. Но има много такива схеми.

http://baronesa.mylivepage.ru/image/1133_Гжель

# 218
  • Плевен
Ина-  едно голямо Hug много яки неща има в този сайт.Свалих си един чаен сервиз,но има още толкова много изкушеншя.Твоя модел го нямаше ,но от всичките може да се комплектова нещо свое.Благодаря ти от сърце! Peace  bouquet
  А относно "стреса"за Дим. ще ви послушам и ще чакам с нетърпение да го видя и пипна на живо .Непременно ще ви се обадя! smile3525

# 219
Ето ги  , оттук са моите , разгледай и тоя сайт

http://zayatz-ezh6.mylivepage.ru/image/1357/next_23169.0.2007_12_02_18_36_48

Дион, много готино д.!

# 220
След това което ще напиша знам , че ще има много от вас които няма да са съгласни , но за мен в този и други форуми които посещавам има много гобленарки които явно робуват на марки . Само като се каже Ланарте  , Дименшън  и край това е най красивия гоблен който сте виждали , а аз видях доста грознички неща .Никой не искам да обидя но аз съм си такава , на черното бяло не казвам .

# 221
# 222
# 223
След това което ще напиша знам , че ще има много от вас които няма да са съгласни , но за мен в този и други форуми които посещавам има много гобленарки които явно робуват на марки . Само като се каже Ланарте  , Дименшън  и край това е най красивия гоблен който сте виждали , а аз видях доста грознички неща .Никой не искам да обидя но аз съм си такава , на черното бяло не казвам .

Мдаа, то е много престижно да си бодеш очите месеци на ред, за да получиш накрая едно браво във форума  Wink. Не че ти харесва въпросният гоблен, друго си е като съфорумките си кажат тц-тц-тц...бре тая Зори е направо върха с тези Дименшъни....... Joy (примерно казано).

# 224
може би ще ти е по-интересно като си купиш некъв тъп молдовски гоблена, като мен  #Cussing out за 10 лева, бодеш си очите сумати време и на края стигаш до извода, че нема нищо общо с картинката по която си се подлъгала  #2gunfire ми мерси. или друг пример от темата наскоро, как са обърнали местата на няколко цвята, неква бг фирма менте и ходи си го оправяй после.
ти като не робуваш на марки, само по собствени схеми ли шиеш ми е интересно?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт