Дъжд вали и вятър вее, а МАРТенското бебе почва да се смее!

• 13 317
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Цоп и ние тук,
От вчера нашата кака е болна ,казва че и е лошо и вдига температура,незнам до кога ще издържа да не и давам панадол(подържа темп.на границата и се надявам организма и да се пребори.
Ужасен ден все още е 19 ч. а на мен ми се струва че  е най дългия ден в годината.
това е от нас

# 16
Айде и ние да се пуфнем в новата тема  Hug
Белла   bouquet  bouquet  bouquet
Ние днеска тримцата успяхме да излезнем на разходка, засякохме се с Шуши и нейната принцеса. Както се и очакваше - бяхме единствените ревящи в парка  Mr. Green А Марийка, сладкото бебче, си спинка, за разлика от нашия врескалец.
Но все пак успяхме да седнем в едно заведение, на по салатка, щото щефката ми ми беше донесла разни документи да се  разписвам. е таткото на няколко пъти ходи в парка да го дундурка и в крайна сметка го обърнах по корем на краката ми и така откара цял час в сладък сън  Party
Днес успяхме все пак да се разходим, дано и утре ни огрее  Praynig

# 17
  • варна
белла  bouquet

# 18
  • София
Здравейте пак от нас. Ами... таковата... нали ме знаете, че малко съм откачена  Mr. Green Все пак имаше среща в крайна сметка... Докато чакахме с Калин в една сладкарница (първото най-близко място, където се подслонихме като ни застигна пороят, пак добре, че не бяхме вече в парка - там няма къде да се скрие човек), се обади Роси, че при тях вече се е изваляло и че ще дойдат... И наистина, скоро дъждът спря, останаха локвите... Тръгнахме към парка, намерихме се с Роси, Стела и Тати и зачакахме Вероники, която се обадила на Роси, че са тук (цялата банда), но дохапват в колата  Mr. Green Междувременно Калин огладня  Whistling Хапна и той на една пейка.... Таман се събрахме и пак заваля  #Crazy Грабнахме деца и колички и хукнахме към близкото ОМВ. Разбутахме пейките и си направихме удобно място за цялата компания. И така в сладки приказки не усетихме колко пъти валя и спря само за няколко часа... Слингът на Вероники е страшна работа, а пък големият й син изглежда по-голям, отколкото е (на 3). Калин, естествено, показа магарии, не пожела да стои в количката, яде още 3 пъти (!!!), пожела да му се смени памперсът и прочие красоти Simple Smile Теодор изглеждаше прекрасно и в слинга, и извън него, отчете се и той с похапване. Макар и ухажвана с рев, принцесата Стела спа сладко в количката през цялото време (мечта за мен...) и когато най-сетне я извадиха за малко, беше много сладко нагласена в розово Simple Smile Три мандаринки намериха своя нов дом, останалите чакат следващата среща... която смятам да е съвсем скоро  Mr. Green

# 19
Sia, за болките в гърлото можеш да смучеш Стрепсилс. За всеки случай питай в аптеката, де, да не бъркам нещо. Но съм 99.9% сигурна, че съм го пила с Боби Peace . Иначе се обади на лекаря си, защото има и локални антибиотици, за които знам, че не са опасни.

# 20
simona_stoyanova , не искам да давам начало на спор, но защо сте на кисело мляко, а не на някое АМ?  Rolling Eyes

за мен не е проблем ,че  питаш и аз лично нямам намерение да влизам в спор  Peace   амиии ,честно казано реших да опитам дали ще яде кисело мляко / естествено му го дадох след консултация с доки  Peace  /  ,та детенце си го приема и аз съм доволна! Понеже ние се дохранваме в началото му давах АМ,а сега му го само когато сме извън вкъщи,а когато сме си у дома сме на кърма и кисело мляко  Peace   

# 21

az pak taka se zaribih s tozi fotoshop

# 22
  • под кривата круша
Белла,   bouquet.
Изчезвам, че Мечо реве!

# 23
  • Стара Загора
Малеее ако знаете ей сега моя син какво се изцепи - паднахме с баща му. Идва при нас и носи един весник Уйкенд и сочи едната страница и вика "Кой ги е оставил тези глупости на табуретката"  и ние се спогледахме, а то на вестника едно каре със голи снимки за gsm с разни кодове и той ги видял. И го питам какви са тези глупости и той ми вика "Ох,да"! Малее паднах ви казвам. И после го питам откъде го е чувал това и от къде знае на кое се казва "ох да" и той ми вика ами незнам. И след малко ми вика "И вие с тати една вечер през ноща правихте това, аз не бях заспал и ви видях"  Shocked Shocked Shocked
казвам ви изцъклих се като ми го каза това. И седнах и му обясних, че това се казва любов и когато мама и тати правят любов така се правят бебетата. Майко мила какво доживях да обяснявам.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 24
Зеленкото- ама вие чудно сте си изкарали. Надвам се и ние да се класираме на следващата среща.
Били- аз ти писаш в предишната тема, но явно не си видяла. Моля те да ми пратиш рамчиците, че са сладурски, а и ако може леко разяснение как да работя с тях. Скайпа ми е еlenakg, благодаря предварително

Ние днес незнам дали заради дъжда или заради реването вчера, но цял ден Елия е много послушничка- папка, кокори се малко и спинка.

От нас лека и мека   bouquet Hug

# 25
Запис!!! Hug

# 26
Цоп и от мен, не съм дочела още старата тема, но ще наваксвам. Ние тия дни сме празнуващи, днес цял ден сме по гости, та нямам време за нет.

Имам конкретен въпрос към майките, които ползват слинг - Вероники, Никита, Oki4 (ако вече го ползваш) и ако има още някой... Когато пътувате с кола, как процедирате със слинга? Аз до момента съм практикувала 2 пъти комбинацията столче-кола, като в колат аестествено се вози в кошчето за кола, а навън го взимам и го слагам директно в слинга. Има ли някъде инфо дали е безопасно да се вози в слинг в майката директно в колата или трябва да се прави упражнението столче-слинг?

Забравих да се похваля - в четвъртък бяхме на втора консултация, Ники е качил още 950 гр и сега е 6800 гр и още 3 см до 62 см Simple Smile Сложиха му Пентаксим първа доза, дори не изплака, а после се разгука на докторката, а ваксината му понесе много добре - абсолютно никаква промяна в поведението.

# 27
Elwing ,  Polly-Wolly  мерси за бързите отговори  Peace Аз все още се надявам да ми се размине и си карам на чай с мед, да видим дали ще устискам!
simona_stoyanova, не ме разбирай погрешно - аз кисело мляко дадох на сина ми след като беше навършил една година, като последен продукт след общото захранване и то много бавно и постепенно, нищо че му харесваше много. Но ти си майката и знаеш най-добре кое е правилно за детето ти.
Зелено човече, мога само да съжалявам, че не успях да се присъединя към срещичката ви, но се надявам вече да не пропускам, само да оздравеем.
BiliBili, чудничко е с този фотошоп, я ми го прати и на мен по скайп, ако не те затруднявам  sem_pavlovi май ще падне една зарибявка...
Слънце и моя хубустник се чуди от къде идват бебетата и в главата му се въртят едни въпроси ... време им е  Crazy

# 28
  • София
 Ей, много ми беше готино днес и хич не ми се тръгваше,така сладко си говорехме, нооооооо на Ники му писна да стои толкова дълго на едно място и му стана студено. На мъжа ми пък му бяха мокри краката (защото го разкарвах няколко пъти до колата в дъжда  Laughing) и дадоха зор да си ходим. Ники наистина се беше уморил и на път за вкъщи заспа
 Направихме си и една снимка от срещичката, за доказателство  Mr. Green Нямам търпение rossykv да я качи.
 Благодаря на зеленкото за мандаринката  Hug. Да знаеш, че много те мислих как ще се прибираш в това гадно време и с тези боси крака.
И ние плачем доста при къпане, мисля, че му е студено, брадичката му трепери понякога неудържимо, явно от студ... newsm78 като го потопим във водата да се плацика явно му харесва и млъква, но после отново надува гайдата

На Теди така му трепери брадичката, като плаче откакто се е родил. Днес даже и на rossykv мъжа и си помисли, че му е студено и затова трепери.
 SZA, аз по принцип не правя компромиси и Ники винаги в столче съм го возила, но си признавам, че сега на два пъти Тео като го носих в слинга и беше заспал сладко не го местих в кошницата, а така пътувахме. Просто ми беше жал да го местя, за да не го събудя, че и без това трудно заспива, а и в столчето плаче в началото като го сложа. Иначе си се вози в стола, а като слизаме от колата го пъхам в слинга, който предварително съм си вързала.
 Еlwing, доживяхме и твоя сладур да го видим - жив и здрав да ти е, голям убавец е.
 Есме, адашката на синчето ме разби - страхотна коса има, изглежда ми много гъста.
 Абе всички бебоци са големи сладури - дано на следващата среща се съберем повече народ да се пооплачем от тях, а пък някои може и да се пУФалят.

Майко мила какво доживях да обяснявам.  ooooh! ooooh! ooooh!
Слънце, тепърва ни предстои да отговаряме на подобни въпроси - свиквай. Моя ще не проявява любопитство де, но племеницата понякога ме застрелва с някой и се чудя какво а кажа, че незнам майка и какво и е обяснявала преди това и да не сгафя. Аз лично съм на принципа да се казва истината, съобразена с възрастта на детето разбира се.
 Лека вечер на всички (то докато напиша поста и публикувам си стана време за лека нощ направо)

# 29
Цоп и от мен, не съм дочела още старата тема, но ще наваксвам. Ние тия дни сме празнуващи, днес цял ден сме по гости, та нямам време за нет.

Имам конкретен въпрос към майките, които ползват слинг - Вероники, Никита, Oki4 (ако вече го ползваш) и ако има още някой... Когато пътувате с кола, как процедирате със слинга? Аз до момента съм практикувала 2 пъти комбинацията столче-кола, като в колат аестествено се вози в кошчето за кола, а навън го взимам и го слагам директно в слинга. Има ли някъде инфо дали е безопасно да се вози в слинг в майката директно в колата или трябва да се прави упражнението столче-слинг?

Забравих да се похваля - в четвъртък бяхме на втора консултация, Ники е качил още 950 гр и сега е 6800 гр и още 3 см до 62 см Simple Smile Сложиха му Пентаксим първа доза, дори не изплака, а после се разгука на докторката, а ваксината му понесе много добре - абсолютно никаква промяна в поведението.

Ами аз не съм ползвала тази комбинация точно  Grinning. По принцип, ако си много стриктна, не би трябвало да го возиш в колата в нещо друго, различно от столче. Аз лично мисля, че няма проблем, ама знам ли...Надявам се питаш в случай, че не шофираш ти, нали?  Mr. Green
Аз пък си мисля, че ако трябва да взимам слинга навън/още не ми се е случвало/, трябва да си го овържа/има ли такава дума  Laughing/ предварително вкъщи, че е много дълъг и ще се влачи по земята  newsm78
Еййй, това време днес направо ми разказа играта, хем на обяд бяхме навън.Неще да спи вкъщи това дете и това е. С триста зора заспива и след половин час пак се събудила.Пак излизахме към 18ч., но София нещо беше доста нервна и за пръв път откакто се е родила рева навън в количката, два пъти я взимам на ръце, то пък студено, абе ужас. Чак вечерта се успокои и сега си спинка.Обаче днес цял ден не беше акала и си мисля, че може и от това да е.Преди банята обаче се омаза до ушите, та си навакса детето и се успокои.

За киселото мляко - и аз мисля, че е доста рано и доста рисковано.А при положение, че има и кърма защо се налага  newsm78

Слънце, не ти е било лесно  Joy  Никол и тя доста се интересува вече, и то отдавна, ама аз на различните етапи давам различни обяснения и до сега я е задоволявало.Обаче след като се роди София интересът и нарасна  Laughing и пак ме пита.Тя знае как се раждат бебетата - и двата начина, но онзи ден ми вика" ясно, аз знам как излизат, ама как влизат вътре ?" Confused Викам и, че таткото слага едно семенце в майката и така, ама тя не, та не - как точно го слагал  Joy

Общи условия

Активация на акаунт