ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 834
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТИ,БЕБОЦИ НА САФИРА-ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА РАСТЪТ!!!!!
ОХ,ХОРА РАЗБОЛЯХ СЕ ,МНОГО Е ГАДНО,ЦЕПИ МЕ ГЛАВА ,ХРЕМА И Т.Н

ОТИВАМ ДА ЛЯГАМ #Crazy

# 121
добро утро сладурки как сте днес? Не мога да повярвам......аз ли съм най-ранобудната???? Тъкмо преди няколко дни се зарадвах че от 2 седмици нямам киселини и......пепел ми на езика. Цяла нощ имах и буквално до 4 часа спах не повече от половин час. И едно неспокойно ми беше......моя мъж стана и замина на работа и аз с него.....в смисъл само станах Laughing Laughing Laughing не можах да заспя и най-странното е че киселините още си ги имам. За пръв път не изчезват и сутринта Rolling Eyes
Чета че имате вече коластра......а аз нямам все още Sad  дано това не е признак че нямам кърма.

# 122
Добро утро  Hug
днес закуската от мен

И моето бебче е доста активно  newsm32

bellaa бързо оздравяване

Франческа стискам палци и дано да е фалшива трвога,но с това отслабване какво правиш
сега трябва да качваш килограми,не да сваляш.Обади се на лекарката и дано всичко е наред Praynig

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 09:10 от Fresh_

# 123
Добро утро от мен!
Аз изкарах кошмарна нощ с болки в кръста и корема. Още не мога да разбера дали това са болки от бъбречна криза или ме боли кръста, т.е. дали не започва раждане. Пих магнезий и но-шпа- ефект никакъв.  ooooh!
Да не говорим, че още съм отслабнала....Чакам да стане поне 9,30 и звъня на лекарката. Така че, ако не се включвам тези дни не се чудете. А иначе Симона е повече от активна, такова премятане става из корема ми...

bellaa, да оздравяваш бързо.
ayas и аз благородно им завиждам на майските мами и техните родени бебета. Heart Eyes Но ето че и при нас се започна и като гледам лентичките на тези с термин в началото на юни направо се плаша колко малко остава.

# 124
Добро утро,
Аз почти не съм спала. Нещо е нахапало дъщеря ми и има около 10 големи пъпки по врата, които много я сърбят въпреки, че ги мажем с ментолов спирт. Цяла нощ мрънка, че я сърбят много. И тя не можа да спи, заспа някъде към 4 часа.
Коластра и аз нямам.
bellaa, бързо оздравяване!
Франческа, стискам палци, дано не е нещо сериозно и бързо да мине!
Лека седмица и дано да е по-слънчева и топла от миналата.
За отслабването съм чела, че е възможно седмица преди раждането да се свалят от 500 гр до 1 кг и 500. Но при мен с първата ми бременност това не стана, а и като гледам какъв апетит имам, съмнявам се и сега да стане.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 09:14 от dari_sari

# 125
  • София
 Здравейте, мами днес установих нещо което ме притесни newsm78, премерих се и какво да видя с цели 2 килограма съм отслабнала вместо да дебелея. Това според вас нормално ли е? Има ли и при други мами такова наблюдение? Благодаря ви предварително за отговорите. Утре ще си взема 45 дневния болничен за раждане, ще направим поредният ехограф на бебо и ще слушаме тонове, дано да си качва нормално и всичко да е наред! baby_neutral

# 126
Добро утро на всички Simple Smile
 Аз последно време ставам "доста късно" -към 08 и 30- 09 часа, станала съм много поспалива, ама да ви кажа честно вече започна и на мен да ми тежи, даже вчера подреждах един шкаф и бях седнала на земята, добре че мъжа ми си беше вкъщи та да ме вдигне че сама не  мога  Joy
Франческа , дано всичко с теб да е наред Simple Smile пиши после какво е казал доки .

Днес ще си взема резултатите от микробиологията и урокултурата и се надявам всичко да е наред ....

# 127
Добро утро от мен......ва дни не съм влизала и сте изписали 2 темички........браво като си пусна поста ще се връщам да чета......

При нас вчера следобед приключи ремонта и цял ден по майсторите нямах време да влеза а и току спрат тока......

иначе с беба сме добре......утре ще ходим пак на преглед заради кръвното.....

отивам да чета.....

# 128
  • София
Добро утро.
Франческа, не така моля. Хайде обаждай му се вече на доктора. Дано по-скоро да ти мине  Praynig

Навън е страшен студ. Откказах се да подрежда терасата. Ще изчака до следобед. Днес ще ни сменят прозорецът в кухнята, алелуя. След като им спретнах едно мини скандалче за просрочената дата с цяла седмица, днес ще дойдат. Само тази стая остана, от 3 седмици насам другите са готови. Дано бебето да изчака.. Praynig

Благодаря на всички за отговорите за тръгването към болницата  Hug
Весел  ден, момичета

# 129
Добро утро!

Франческа, ако случайно те задържат (чукам на дърво да не се случва това), пиши на някой, за да знаем как си, моля те!

Аз от киселини не съм се оплаквала нито с предната бременност, нито с тази.

Ох, и ние вече приключваме с ремонта. Стаята е боядисана, всичко е измито, почистено... Остана довечера само мебелите си да подредим.

Аз пък всяка сутрин ставам с мъжо. Той като стане и аз се разсънвам и ококоравам очи. Но отдавна свикнах с този режим. Денят ми е дълъг и имам време за всичко. Е, не че не бих си поспала с удоволствие до към 10-10.30, ама......

# 130
Добро утро.

Статийките за наближаващото и започващото раждане бяха много полезни и интересни, но аз както винаги от многото информация съвсем се обърках - сега пък започнах да се притеснявам да не отида по-рано в болницата и да ми направят раждането по-болезнено и продължително  newsm78 В крайна сметка, на какъв интервал от контракции (ако не изтекат водите) тябва да се тръгне към болницата? При мен, ако е през деня, трябва да се предвидят поне 40-50 мин. пътуване до МД, а ако има пак някакъв форум - спукана ми е работата, предвиждам си цял ден преид това  Mr. Green

Сега се сещам, че как си говоря, все едно на 100% ще раждам нормално - все още, по мое усмотрение, секциото не ми мърда. Малчо си се е настанил на дупенцето и хич не му и пука  Tired  Определено днес ще започна да лазя вкъщи, лошото е, че първо трябва да изчистя, за да не обирам с дрехите си мръсотията, а ме мързеше днес да домакинствам.

Франчи, да се оправяш. Дано да е първата причина, не че тя е по-приятна  Praynig  Може и просто да си понастинала, ако сте седели повече навън тези дни.

Времето наистина е супер странно - вчера грееше слънце, ама като излезнахме, съжалих, че не съм си взела зимното яке и ръкавиците. Умрях от студ. Междудругото, напоследък не ми е така топло както преди. Не знам дали е нормално - доскоро в най-студеното време ми идеше да се съблека по организъм...

За настинките - преди 2 семдици, когато бях зверски настинала, нито Осцилококцинум ме оправи, нито нищо. Използвах и аз бабини рецепти - изтисквах си 2 лимона, в тях слагах голяма лъжица мед (по възможност, домашен), цялата смес я затоплях на котлона и я изпивах. Но това трябва да се прави редовно, по 1-2 пъти на ден поне 3-4 дни. Надявам се да помогна на настиналите.

Снощи Жоро се върна да спи на спалнята (4 дни спеше в хола) и пак хъркаше. Този път го записах и довечера ще му пусна вещественото доказателство - само да е посмял да ми се опъва...Лошото е, че хем ми пречи да спя, хем ми е жал да го пращам на дивана...

# 131
  • София
Добро утро и от мен!

ayas, благодаря, но аз нали не мога да обикалям никъде и търся място, където всичко е на едно място и затова ще посетя Вис Виталис.
bella, оздравявай бързо.
Франческа, пиши какво е станало, стискам палци.

И аз имам много контракции, явно само с Но-шпа, макар и на инжекции и Нутри-маг, вече не стават нещата. Имам и болки много често, а и втърдяванията ми са много. В края на седмицата като отида при доктора ще видим, какво ще правя. Да устискам до Гергьовден да влезна в 9 месец, пък каквото сабя покаже.

# 132
Франчи, и аз чакам да кажеш какво става Praynig Симона да не бърза да излиза Naughty

Много е полезна информацията за симптомите и предстоящото раждане.

# 133
Здравейте от мен  Hug

Франческа , мила , дано да не са предродилни болки , наистина е по-вероятно да е бъбречна криза , но би трябвало от но-шпа да те отпусне  Rolling Eyes Дано всичко е наред  Praynig

# 134
Здравейте

Франчи и на теб ще кажа да стискаш, няма да я пускаш девойката още да излиза, нека изчака още няколко седмици! Praynig

Петя и за теб се отнася същото пожелание! Praynig

И аз тази нощ не успях да спя, не бях имала такива киселини от доста време насам, изпих един литър сода без ефект и едва към 3ч, ходих да си разтворя една лъжица хлебна сода във вода и ми олекна, ама бяха ужасни, имах чувството, че ще повърна от киселините,очите ми сълзяха, нито да седя ,нито да лежа, заспала съм сигурно към 4 сутрина, изгледах де що имаше филм по каналите! И тази сутрин кукуряк в 8 цъфнах!!

Вчера и ние бяхме в Южния парк, станала съм клюкарка на тема бебета  и колички- Андрей ме направи забележка, че съм се заглеждала  и обсъждала всяка количка и облекло на бебетата - ужасна съм, да знам Whistling С риск да ме освиркате и аз да споделя за две, три майчета, които не ми направиха добро впечатление - първо да започна, че бяха със скъпите колички Куини/една от тях, другите не си ги спомнам, но от скъпите марки/- пък себе с и и децата облекли,като циганета- особено фрапиращ беше една с маратонки супер опърпани  розови Адибас или нещо от сорта, с  чорапи  на раета до прасеца, три четвърт панталон зелен, и едно горнище на анцуг сиво- ужас просто, детето и то милото облечено във всички цветове на дъгата, ама иначе в Куини- като ще показваш стил/класа/ и купуваш скъпа количка, поне се постарай и ти и детето най-вече да изглеждате добре, а не все едно си я откраднал тази количка!! Embarassed/ами сега приемам освирквания и критики/ Whistling Whistling

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 11:07 от somebody

Общи условия

Активация на акаунт