ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 824
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
somebody, с риск и мен да ме освиркат - и аз като теб много гледам облеклото на майката и детето и понякога ми се струват абсурдни комбинации.

Количката на това дете може да е била подарък, знае ли човек  Mr. Green

Иначе и аз съм толкова суетна и капризна откъм облеклото, че имам чувството, че, житов и здраве, малкият и вкъщи ще го обличам в сладурските дрешки, които му купувам уж за навън. Искам да е добре облечен и спретнат по всяко време, стига да имам финансовата възможност и занапред да му го осигурявам де  Peace

# 136
  • София
Добро утро и от мен.

Франческа, дано всичко да е наред ,стискаме палци .

Гъди, не мисли за предстоящото раждане а се наслаждавай на бременноста си .Представям си какви очи ще отвори Жоро,като види записа от скритата ти камера  Shocked.

Яая ,напоследък и аз се чуствам ,като истински слон понякога ,като легна едвам ставм  Embarassed.
Ние с малчо сме в къщи една седмица ходи в градината , след едномесечен престой в къщи и отново е болен, няма почивка за мен.

# 137
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Тази сутрин спах до 10.00.
За киселините-добре, че няма такова чудо и никога през живота си съм нямала. Аз като готвя запържвам, и пържени картофи ям от фритюрника, не ям разделно, но няма никакви киселини и дано да няма до края  Praynig Сигурно Петя е права, че зависи от хормоните-някой от нас ги имат др. не. Инъче и аз свинско много не обичам, и като ям не преяждам, сипвам си по-малко в чинията. Закусвам кисело мляко. Колбаси си хапвам.
За раждането- на мен от болницата ми казаха, ако ми изтекат водите да отивам веднага и да тръгна когато контракциите са ми на 5 мин. Но си мисля, че във всяка болница практикуват различно. Една приятелка от Варна й бях изтекли водите вечерта в 20.30 и отишла в болницата, а те я върнали да отиде сутринта. Така, че момичета сигурно трябва и да гледаме кога да отидем в болницата-в смисъл, че ако контракциите са на голям интервал може и да ни върнат, знам ли?
Франческа дано е някаква фалшива тревога. Може да те боли кръста ако нещо си се претоварила.
Муцуна сега разглеждах снимките на сина ти. Страхотен сладур е! Поздравявам те за професионалните снимки!

# 138
  • София
Здравейте, аз ходих тази сутрин на изследвания и сега трябва да почистя малко тука и в 1.30 съм на очен, а после на запис на тонове.
Франчи, и мен ме болеше много кръста тези дни, но в момента съм ок. Дано и при теб всикчко мине добре. Praynig
Ама Гъди и Самбоди ме развеселиха, сетих се за нас с мъжа ми как отиваме в южен парк сядаме някъде и започваме да обсъждаме количките. Майките не ги гледам много много, но количките... Аз даже си спирам хората и си разпитвам доволни ли са  Mr. Green Иначе много майки се занемаряват след раждането. Пък и това, че бута скъпа количка не означава , че има нещо в главата  Wink

# 139
Добър да е денят и от мен! Влизам само да ви поздравя, а по-късно ще се върна да изчета пропуснатото (че, като за понеделник, има доста работа).
Само да ви споделя, че снощи поспах добре - спокойно и непробудно, но сутринта как не ми се ставаше за работа ...
Благодаря на всички, които писаха за пъпчето - не е нищо нетърпимо, просто е много чувствително, но - това да е проблемът, както се казва, а и малко остана.
Франческа, стискам палци, дано не е нещо сериозно! Praynig

Хубав ден, момичета - без болка и проблеми!  Hug

# 140
Bella и Петя бързо оздравяванер а на Франческа дано мила всичко е наред.
Someboody  права си и аз се заглеждам по такива неща..... но както Гъделичкова каза може да им е подарък количката.
И аз трябва да чистя днес ама ме мързи. Момичета вие какво ще готвите за днес?

# 141
Честито на Сафира и Ди! Много се зарадвах като прочетох, че вече си имаме бебенца, а и че майчетата са добре. Силно се моля и бебенцата да са добре и скоро да се приберат вкъщи и да се радват на спокойни дни и нощи с тях  Hug

# 142
Момичета, влизам в болница.
На лекарката ми симптомите хич не й харесаха и май й изглежда като започващо раждане.
Стискайте палци дано да не е. Ужасно много ме е страх. Cry
Ако има нещо, ще пиша.

Прегръщам ви!

# 143
Франчи, от сърце ти желая късмет и не се притеснявай, всичко ще е наред  Praynig

# 144
  • София
Франчи, стискам ти палци и само спокойно  Hug

# 145
  • Пловдив
Франчи не се притеснявай всичко ще е наред. Ще се молим за теб  Praynig

# 146
Франчи,стискам палци да се окаже фалшива тревога!

# 147
  • Плевен
Франческа, стискаме палци. С теб сме  Heart Eyes

Задължително пиши на някой за да знаем как си.

Само да ви кажа за онази вечер със земетресението. Аз го усетих, брат ми също, а всички други ни се подиграваха. Застанах да външната врата и се шашнах какво да правя, детето ли да взема, дали въобще има смисъл да излизаме... После се обадиха близки от Свищов, че там още по-силно го усетили. После цяла нощ бях с болки в корема от притеснение, а бях останала у наще да спя и нямах лекарства. Ужасно беше... Добре, че нямаше повече трусове.

Гъди, вземи на мъжа ти лентички Дишай свободно, много ги хвалят. Моят също отдавна спи на дивана, но за сметка на това Андреа е със запушен нос и тя го замества успешно в хъркането  Outta Joint

А и аз контракции постоянно имам, вече май спряха да ми правят впечатление, лекарката каза, че както съм се усмихнала, няма скоро да родя... Не че това ме успокоява, защото с Андреа отидох в 7 ч. в болницата, акушерката ми каза същото, а след 3 часа и половина се роди Андреа...
Хайде чао от мен. На всички майки с болни дечица - да оздравяват бързо, че това е най гадното нещо - да ти е болно детето. Нека бързо да оздравяват малчовците  Praynig

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 11:42 от anyto

# 148
Франчи, стискам палци, всичко ще се нареди, само няма да се притесняваш, рано ти е още да раждаш!!! Hug Heart Eyes Praynig

# 149
Франчи, стискай, мила. Плс, пиши при всички положения какво става, за да не се притесняваме тук  Heart Eyes

shom4e, пак ли е болен малкият? ДАно бързо да се оправя, за да можеш и ти малко да си починеш  Flutter

Аз мисля да готвя пиле с ориз днес. Обаче забравих рецептата, в нета намерих една, май най-много се доближава до моята...

Пак да кажа за външния вид - аз гледам и майките, не само децата. Не мисля, че някоя жена, като забременее, трябва да се занемарява - качила съм сумати кила, но това не ми пречи като излизам, да си слагам грим, да си правя косата...Една колежка много ми се радваше, като ходех още на работа, защото не съм била като някои други наши колежки, които като забременели, все едно вече не били жени.

Но и другата крайност не я приемам - както при онази бременна от зоологическата гадина, за която ви разказах онзи ден - да отидеш на разходка, накатерена с токчетата и изкарала огромните си цици, обрулени с вени, навън. Ами адски грозно ми беше...

Общи условия

Активация на акаунт