ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 822
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Франчи, само не се притеснявай. Знам, че е гадно, но поне ще си под наблюдение. Дано лекарите успеят да задържат няколко седмици Симонка да не излиза. Прегръщам те силно и кураж! Hug

# 151
  • София
Гъди, то и аз мисля, че не трябва да се занемарява една майка. Аз съм станала наистина голяяям човек  Whistling , но това може само да ме стимулира за след раждането. Мъжа ми само се майтапи с мене , че като излизаме първите 10мин се фръцкам, а после започвам да си се клатя, щото ми дотежава.

# 152
  • На високо
Здравейте, момичета! Благодаря на всички, които ме подкрепиха в този ужасен за семейството ни период  Hug. Момиченцето ми вече е добре. Утре вероятно ще я изпишат от болницата. Слушам сега по новините за този нов "свински" грип в Мексико и направо ми настръхва косата. Прекалено чувствителна съм станала на тема болести, дано паранояата ме пусне скоро, че иначе не знам как ще я карам.
Относно кисерините, аз съм от тези с много такива и от почти всякаква храна. И аз пия Стоп ацид, но не винаги ми помага. Подобно на Муцуна и аз понякога стигам до WC-то и....  Sick, че дори и без пръст в устата, толкова ми е зле. А се мъча да наваксвам с кг, защото и аз съм отслабнала последната седмица с 1кг, покрай проблемите с детенцето. И сега имам общо качени само 6кг, притеснявам се. Ще говоря с лекаря си на консултацията, но не очаквам да ми кажат друго освен да се опитвам да ям повече, а то някак си не ми се получава. Чакам новините и от Франческа, дано с нея всичко е наред. На всичкото отгоре се сдобих и с гадна хрема, но поне се разминах почти без температура, не вдигнах повече от 37.5. Досега съм изпила само един парацетамол и вече почти ми минава. Гледам да се наливам с повечко чай, но аз така или иначие си пиех чай и преди да се разболея.
Оф, само за болести и проблеми ви пиша, дано ми е за последно.
В четвъртак ще отида да видя на ехограф бебка, дано е порастнала достатъчно.Доста се върти и разпъва корема ми . Реагира и на ръцете на тати, когато се закача с нея и лекичко щипва корема ми ту тук ту там. Бебка яростно отвъща с ритници и вече е ..."на тате лютата чушка" Simple Smile. Даже и тази сутрин като ставахме,мъжът ми попита как е "лютата чушчица". То ние още и за име не сме се споразумяли наистина  Embarassed и сега с тази чушка  Rolling Eyes
Shom4e, дано бързо се оправи детенцето !
Пожелавам лек ден на всички ви!

Франчи, току що прочетох, че си в болница, стискам палци всичко да приключи добре!

# 153
Франчи, ситскам палци fingerscrossedСамо не се притеснявай!
Гъди, изцяло те подкрепям - една жена като забременее не трябва да се занемарява. Аз също се опитвам да подържам добър външен вид, пък и работата ми не позволяваше да ходя облечена пет за четири. Стана ми много приятно на една лекция на списание 9 месеца, когато организаторката ми каза, че изглеждам много шик. И отново съм съгласна с теб, че всичко трябва да е с мярка - не искам да приличам на жената, която си видяла в зоологическата градина. Макар че мярката при всеки е различна - тя, завалийката, явно се е мислила за много фешън.  Смятам и че като се родят бебенцата, въпреки недоспиването и всички грижи около тях, пак трябва да намираме малко време да се погрижим и за себе си.

# 154
Хей мамчетааа, здравейте. Отдавна не съм писала - реших само да се обадя и аз тука....при нас всичко е ок! вълнения, вълнения...
Виждам че вече има и бебчета, които са се родили...
Неприятно е когато има и лоши моменти - като на Франческа - стискам и аз палци и да оправят нещата...
Не мога да изчета всички постове....

На всички пожелавам много щастливи миговеееее......

# 155
  • Варна
Здравейте Юнски братя!
Влизам само да видя как сте, че пак имам 100 бумаги тука. Нещо не ми харесва как се развиват нещата, трябва да вадя котела с магйите и да забърквам.
Bella - бързо да се оправяш, че в четвъртак те искам на линия.
Франческа- дано всичко е наред и да излизаш бързо от тази болница.
Петя и ти да се оправяш.
Чакам и Михайлова да каже как е, че днес трябваше май да е на преглед за гадния синузит.
Прегръщам всички Юнски братя и не ви давам на гадните болежки, болки и там както се казват.  Hug

# 156
Мацки, някоя от вас да си е взела последния брой на "Моето дете"? Понеже не съм качвала мои снимки в албума, все не ми остава време.........там ме има снимана, където е темата за мода за бременни  Blush

# 157
  • Плевен
Наде, аз си го взимам всеки брой, защото Андреа я пращам в разни конкурси и понякога печелим. Веднага ще те погледна  Heart Eyes

Олееее, страхотни са снимките, и ти изглеждаш чудесно - направо мечта Hug Браво!

# 158
Франчи не се притеснявай всичко ще е наред Hug Peace лекарите си знаят работата и ще направят най-доброто имай им донерие и кураж.  И аз уж съм изчела толкова многа неща за раждането и пак ме е шубе, но с всяко ново нещо е така. Пък за мамите с вече по едно съм сигурна че и те все пак се притесняват защото няма раждане едно с едно еднакво.
Аз за вечеря май измислих пилешка супа Grinning
Относно външният вид и аз съм съгласна че трябва да се поддържаме все пак както казва моя мъж бебчо не трябва да се уплаши като види за първи път майка си Laughing аз защото съм почти като баба в главата в смисъл майка ми и свекърва ми са с по-черни коси от мин. Аз прогресивно побелявам и се боядисвам задължително на 3-4 седмици

# 159
"на тате лютата чушка" Simple Smile
Joy при нас е: "на тате малката шутка" hahaha

# 160
Здравейте мами
Аз няколко дена не съм писала  че бяхме на гости при мамчето със  синчето
Честито за бебоците и от мене
Хубав ден на всички от мене Grinning
Аз ще си прибирам ученика и после ме чакат домашни
  bouquet

# 161
И аз да се присъединя към стискащите палци за Франчаска! Дръж се още малко!
Гъди, нека и аз да те подкрепя! Онзи ден една моя позната се възхити на външния ми вид! А аз бях облякла едно панталонче, бяла ризка (е не обикновенна де) и едно пролетно яке! И тя като ме видя "леле ама ти много добре си се облякла, не като повечето бременни!" Аз се зачудих какво толкова, просто защото не съм се оглеждала! После се сетих за една две как изглеждат и разбрах какво има предвид! Имам две познати, който са бременни в момента едната в девети,а другата в четвърти месец! И двете са си бая шишкавки (надявам се никой да не се засегне), но и като цяло не обръщатат внимание на това как изглеждат! Нито преди нито сега са се обличали добре! Според мен човек може да се облича добре независимо от килограмите си и многото кг не са оправдание за лош външен вид! Пък и двете с едни коси... ooooh! хванати с някаква щнола(от онези дето ги продават циганите по селските панаири), грим ли? Те това не го знаят какво е! Абе ужас! И двете са си лика прилика, а не се познават! След това взех и аз да се оглеждам по улиците като видя бременна и има право моята позната да се чуди тея момичета не се ли поглеждат в огледалото! Повечето са с онези дънкови гащеризони (въпреки, че е по-прилично от тази в зоологическата градина), с пуснати коси.... Моя съвет е не се изоставяйте! Това е момента в живота на всяка жена когато изглежда най секси и само с малко внимание ще бъдете неутразими! Бъдете красиви, това повдига тонуса и денят е по-приятен и лек, та чак в един момент и късичък ви се струва!  И не мислете килограмите толкова много, всичко се сваля, а някой мами свалят даже повече отколкото са качили! Може да се окаже накрая, че сте станала даже по-финна от преди!

# 162
Наде онлайн можем ли да те видим от списанието Simple Smile Blush

# 163
Гъди, забравих да ти кажа, че от две седмици и на мен рядко ми е топло, както беше преди,щом всяка вечер почнах пак да си пускам печката и носа ми, ръцете  и краката са постоянно на лед!  cold

За външния вид на бъдещата майка и след като роди - съм напълно с две ръце да се подържа и да не прилича на чувал! Въпреки, че аз в момента, точно на чувал приличам  в тялото / и не е редно да коментирам другите, ама както и да е Whistling/, опитвам се да компенсирам външния вид с вече умалелите ми дрехи   за бременни и грим, защото не ми се дават излишни пари за нови дрехи,пък и знам, че и с грим и без грим, тялото си ми  е огромно и няма как да го прикрия, които знам, че няма да нося, защото съм сигурна, че след раждането пак ще си стана 50кг или поне ще направя всичко възможна да ги смъкна тези 25, а до края сигурно  и 30кг, честно не мога да се понасям така, но нямам избор- все се успокоявам с това, че беба  е добре  и здраво си пълнее, щом и майка и си дебелее без витаминии има страшен  слонски апетит!!    261uu

# 164
  • София
Здравейте и от мен! Честита радост на родилите мамчета и здраве и усмивки за бебоците. Как мога да разгледам и аз албума и да видя мобилните телефони за изпращане на SMS?

Общи условия

Активация на акаунт