ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 799
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Моята майка пък е супер бойна. Сега се отправят с баща ми на дълго пътуване, а аз искам и съм говорила с нея да и доверя голямото /с мъжа ми, рабира се/. Тя не се притеснява за мен, но аз си мисля, че всичко може да се случи.
Мъж ми пък трябва да ходи на обучение последната седмица на май, въобще май ще си остана сама да раждам Simple Smile, дано не се случи, че ми се иска да посрещне бебето както и първото.
Та такива ми ти работи. От мен да зависеше, нямаше да е така.

# 181
edno momiche, името Саймън, като бях малка заедно с Андреа ми беше любимо и сега също ми харесва много, но  от днешната ми възраст не бих си кръстила момченцето Саймън, прекалено  американско ми звучи и не ми се връзва с бг фамилия!! Peace

Моите роднини никой ни ми звъни, майка ми ми звъни на 3-4 дена веднъж, знам, че много се притеснява, но е много силен характер и никога не го показва, пък  и знае, че ако имам нещо тревожно, аз веднага ще и се обадя, аз не ги спестявам тези неща- докато бях в болницата ми звънеше по два пъти на ден, сега като знае, че съм добре не ми звъни! АЗ обаче за себи си си мисля, че сигурно ще съм голяма паника за децата си и ще им звъня по два пъти на ден, докато стана досадна, така прави майката на Андрей, звъни всеки ден по един или два пъти, да го чуе как е, въпреки, че живееме на 10 мин с кола едни от други и ако той не си вдигне телефона ми звъни на мен на пожар да ме пита да не е станало нещо с него Whistling/

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 14:22 от somebody

# 182
PoLy_PoLy, моя ханш се разшири чувствително още първия триместър! Сега не мога да преценя дали се разширява, защото повечето кг ги качих там! Embarassed
 rosicp, говори със съседите ви относно музиката! Аз да се похваля, след писмото до общината нашия татко нали е жалостлив и съжалява всички реши да говори със съседите онтносна двамата пубера! За щастие предния ден съседката отгоре и тя се оплакала и явно са им свили сърмите, та вече втора седмица положението е направо щветущо! Та говори с тях може и да са разбрани хора и да стегнат малкото лекенце! Ако не оплачи се в общината в отдел "Обществен ред", от там са длъжни да направят проверка и да съставят акт! Първия акт май беше от 500 до 1500 лева, после става доста по-скъпичко! Много важно е обаче да се наблегна на това, че тормоза е всекидневен!!! Защото тогава се води тормоз, иначе се оправдават с това, че според наредбата става дума за часовете м/у 14-16 и вечер след 21, но ако е всеки ден попада в графа тормоз!
За стриите: аз за щасти до сега нямам (за сметка на целулита). Преди много се дразнех, че кожата ми е много разтеглива, като я дръпнех се разпъваше с едно 15-20 сантиметра! изобщо не преувеличавам, беше много гадно, сега обаче съм благодарна! Нямам стрии и не се и мажа! В началото почнах, ама нещо не ми хареса идеята и спрях...Иначе си имам няколко от преди, когато свалих кг. Бях 6 месеца в Египет и там имаше многооо вкусни десерти и си довляках едно 5кг на дупето! После обаче ги свалих и май тогава се появиха! Иначе в началото на бременността бях 58, според кантара на акушерката съм 68 кг, а се теглих и на друг кантар и там показа 75 (за мой ужас!) Не знам на кой кантар да вярвам! Ама пък и не си го слагам много много....Колкото толкова! После ще ги свалям! То при мен е достатъчно едно лято да работя и свалям за един месец всичко и ставам около 56 кг, а за мен това е супер тегло!
Иначе снощи казах на нашия татко, че от днес сме в 33 седмица и остава още една до 9-ти месец и ако бебчо реши да излиза няма да има спирка! Т.е. остават му още две седмици и после както дойде! А той като се стресна "Ама тя стаята не е готова...А ще чака никъде няма да ходи!" каза на корема ми  hahaha

# 183
Франческа, желая ти много късмет, миличка  Hug

За нацепването - ами аз с предната бременност имах съвсееееееееем малко по бедрата и никъде другаде. На корема нямах изобщо.Но...след като родих и "месата" ми се свиха, се появиха стрии тук-таме. Отначало бяха много неприятни, лилави на цвят. Но сега едва се забелязват, избледняха много. Така че това не го мислете.

Едно момиче, за погачата - ами ние тогава събрахме много народ вкъщи (имаше поне 20 човека). Поканихме и мъже и жени. Просто при разчупването на питата мъжете отидоха в другата стая.

# 184
Здравейте и от мен...стискам палци на Фанческа. За съжаление и аз съм в нейното положение.
От петък вечер съм в болница. Постъпих с болки в корема и кръста и твърд корем. Моят доктор ме прегледа и каза, че имам контрахирала матка и ако след гиниприл и но шпа и магнезии не ми мине да отивам в болница. Сега един познат доктор ме пусна до вкъщи, за да се изкъпя, а и не живея много далече. Наровкаха ми задника с инжекции, да не говорим за обстановката, която е ужасна. Снощи слушах една мама как ражда...беше кошмарно и твърдо реших, че трябва да си искам епидюрал.
Дано избутам някак до 22 май, когато влизам в 9 месец.
А пък вчера дойде една юнска майка с термин 19 с изтекли води и сега чака да я транспортират до Майчин дом в София.
На всички желая леко бременеене....

# 185
Започнах домашен курс за обръщане на бебето - досега седях на 4 крака...Ама то с тая тежест хич не си е лесна работа, ръчичките ми съвсем омаляха  Joy   Довечера пак ще постоя така, дано скоро има ефект  Praynig

edno_momiche, и на мен Саймън не ми звучи никак подходящо за българско дете. Иначе с Максим споре дмен вървят имена като Кристиян, Александър, Калоян, Виктор, Деян....Според мен влез в някой български именик и започвай да четеш мъжките имена, като ги комбинираш с Максим...И което ти прозвучи най-благозвучно, то да е  Peace

albena35, стискаме палци и за теб, оправяй се по-бързо  Hug

# 186
Албена, успех и на теб и стискай краката още, много е рано  Naughty
Аз не мисля, че трябва да се чака до 40 ден, за да се види бебето. Аз Стенли го изведох навън още на 10 ден, а и бабите дойдоха да го видят. Но виж не съм много фен да идват всякакви баби и лели, братовчеди и тн вкъщи, все пак цял живот ще го гледат и не искам още толкова малко да го полазят толкова хора  Crossing Arms а и при наличието на толкова вируси, категорично НЕ. А и на мен хич не ми беше до гости толкова рано, виж приятелите ни са друго нещо  Mr. Green

# 187
Надето, говоря за АГ-Русе. Нали тук реших да раждам,вместо във Варна,заради докторката-тя е Светило за мен!
Във Варна не намерих специалист,който да наблюдава проблемната ми бременност,и който да разбира от имунологични проблеми,а тази докторка е най-добрата!И освен това цялото ми лечение се пое от ЗК,благодарение на нея,а във Варна ме изгониха на входа на АГ-то,защото никой не бил чувал за повишени НК и т.н.

# 188
Здравейте момичета Hug

Франческа, Албена дано всичко е наред при вас и да добутате до 9ти месец поне Praynig Hug

somebody,  Gydelichkova и аз съм от вашата категория, дотук 22 кг, С баткото бях доста по-зле, до края вече бяха 40кг, а 1 година след това бях по-слаба с 5 кг отпреди забременяването, та и сега не се плаша, ще ги свалиме Hug

Ние почваме ремонта, незнам дали ще мога да се включвам, в наште е кофти интернета и незнам дали ще мога от там. Целувки на всички  Hug да не ме мислите

# 189
  • Germany
Франческа, Албена - стискам палци скоро да се почувствате по добре и да задържите бебоците поне още малко!

# 190
Франчи ми пусна смс, че е добре - раждането наистина било започнало, но сега ще го стопират с медикаменти. Отделно, имала проблеми и с бъбреците. Ще остане 3 дни в болницата  Peace

# 191
Франчи и Албена, само не се притеснявайте, сигурна съм че лекарите ще успеят да задържат още няколко седмици бебките да не излизат. Прегръщам ви силно и кураж!
Гъди и моята мома си е седнала на дупето, преди и аз правех котешкия гръб и др.упражнения, ама след това кървене вече нищо не смея да правя, само упр.за ръцете. И аз се надявах пак да родя нормално, но много е вероятно да се наложи секцио. Вчера беше едно лудо шаване и въртене, но не мисля че успя да се обърне горкото, май само застана напречно и ми се притисна една стара болка вляво, та сега едва ходя до тоалетната.
Петя, Рая наистина вече може да отдъхнете и да сте по-спокойни, след 34 седмица вече бебчетата са с достатъчно развити дробчета, моята лентичка го дава дори след 33-та седмица.
raia, аз дори си мислех че по-миналата седмица по едно и също време сме били в АГ-то, но нали не се познаваме, ама ти май си била в Русе...

# 192
Утре ще съм в Тина Киркова около 9,30, някой дали ще е там, може да се видим  newsm78

# 193
Ох слава Богу,че Франческа даде знак че е добре Praynig Дано наистина всичко свърши по-бързо
Албена, снощи се сетих за теб,че скоро не си писала и се зачудих какво става,но си помислих че може би си писала а аз не съм видяла и затова не смеех нищо да кажа.Но ето,че с право съм те мислила Hug
за стрийте - "да чукна на дърво",но нямам никъде.Дано така се задържа до края. Досега съм 6 кг. отгоре и то само на корема качени.

Да се похваля,че си купих две страхотни нощници за болницата.Много красиви,розови и изобщо не са бабешки.Взех си също и 3 чифта дълбоки бикини и те са хубавки/не че след това някога ще ги сложа/. А на беба купих козметиката на Себамед.

# 194
Албена, Франческа всичко ще бъде наред Hug

Снощи и аз се постреснах малко - много начесто ми се втвърдяваше корема, но след 2 но-шпа към магнезия се пооправих..От няколко нощи не мога да спя..събуждам се от ритниците и от страшна сухота в носа и устата, ставам, пия мляко..и с големи мъки заспивам след някой друг час..
И ние сме в ремонт все още..но поне кухнята е готова , а спалнята е почти готова - остава да купим матрак за нас и за бебка, кошара и детски апликацийки за стената Simple Smile
За кг - аз започнах от 58, сега съм 72кг и последния път лекарката ми се скара, че много съм качила newsm78
Стрии по корема засега нямам, отстрани на бедрата само, но те са ми май от тийнеджърските, мажа се с бадемово олио, сега смятам да си взема на Хип олиото за бременни и като цяло козметиката за беба също смятам да е на Хип.
Саймън и на мен ми звучи много американско, но все пак вие си избирате имената на дечицата Simple Smile.
Ние все още нямаме окончателен вариант, но сме се разбрали сега в дългите почивни дни вече да вземем решение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт