ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 798
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Франчи, Албена чакаме скоро добри новини  Hug
Михайлова, добре, че вече е по-добре проблема със синузита ти. Мен са ме лекували с бабешки метод, но никой не си спомня рецептата, та не можех да ти помогна с това.
При мен счетоводните проблеми все още са с неизяснено продължение...
Иначе бебка мисля е добре - нямам търпение да минем при Балев да и да се успокоя напълно (дай Боже).
Сега трябва да приготвям багаж - местим се, но не знам откъде да започна  doh

# 211
Абена, стискам ти палци да удържиш фронта до юни  Praynig!

Едно_момиче, и на мен Саймън ми звучи много американско  Rolling Eyes Моите предложения за имена, които се вързват с Максим са Давид, Патрик, Филип, Денис, Ерик, Феликс, Яник, Елиас, Доминик...
За гости след раждането - ние поканихме всички наведнъж, когато Килиан беше на 3 седмици. Никой не го е държал или дундуркал, само са го гледали. Той си и спеше през по-голямата част от времето или аз го кърмех.

# 212
  • София
Благодаря Петя, аз също мисля като теб. Колкото и да ми е трудно ще се опитам да му покажа,че той е баткото и трябва да помага повече и най-вече да слуша повече  Simple Smile.

# 213
И аз няма да отделям голямото от нас с бебето. Само докато ме няма ще го гледат баща му и майка ми /надявам се/.
Голям противник съм и предпочитам така да се напасваме, че на всички да ни е добре заедно. И това неминуемо ще стане.
Фантазия, пази се от много тежко.
Аз мисля, че колкото по-малко хора доближават малкото бебе в началото, толкова по-добре - всеки контактува с разни хора и бацили. А що се отнася до даване да го гушкат, целуват и т.н, съм категорично против.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 17:14 от ayas

# 214
Fantasia не си давай зор с местенето.Няма ли кой да ти помогне.На мен няма и ние може би до 10 ще сме се преместили в нова квартира.Успех мила.
Едно_момиче ако държиш името да е със "С" и да не е българско на мен много ми харесва - Себастиан.Сега ще разгледам нощниците ви,а ако имам време ще снимам и моите за да ги кача.
Аз прибрах спалните комплекти на бебчо от простора и честно да ви кажа видяха ми се твърди.Самата материя май не е много добра,а навсякъде ги продават такива.Незнам как ще ги изгладя,то направо няма гладене това нещо.

# 215
Ще ми прати ли някои потребителското име за албумчето,че си преинсталирахме компютъра и е изчезнало
а и аз не го помня

somebody,anjeelina благодаря  bouquet

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 17:16 от Fresh_

# 216
Здравейте момичета не можах да се включа два дни защото чистихме за бебо вече всичко е изчистено и аз днес заминавам за Сливен ще се включвам колкото мога защото няамам нет там сега погледнах само че Франческа и Албена са в болница пожелавам им бързо прибиране и да издържът още малко, на всички останали леко раждане ще се включвам пак активно като си дойдем  Hug Hug Hug
Да се похваля че стаята на бебо е завършена стените станаха страхотни само че в момента нямам време да кача снимки ще гледам в най-скоро време да ги кача

# 217
Nadeto i polito_87  благодаря ви за отговорите. Значи трябва още малко да се устиска.  Peace

# 218
Нещо не можах да намеря снимки на нощници  newsm78. Може би още никой не е качвал. Къде (ще) са? Нали в Pokupki-new? Или?

# 219
rosicp, аз също съм много разочарована от спалните комплекти и чаршафи, които се продават за бебета. Почти всички са крепон или памук, които като се изперат и стават ужасно твърди. Ето защо аз ще купувам само от трико /доколкото разбрах от Аяс такива има във Вис Виталис/. Те и като се изперат си остават мекички - това го съдя от нашето спално бельо,което е трико Peace

Amorevole, моите ги сложих в "покупки new"

# 220
  • Пловдив
Радвам се, че Франческа е добре и Симона ще стой още на топло и няма да излиза!
Аз съм качила 15кг от началото, нямам стрии, надявам се и да не ми се появят до края. Целулит имам по-краката, но съм сигурна, че ще изчезне след като отслабна. Преди няколко години бях качила малко кг и пак ми се беше появил целулит и след като си върнах старите кг изчезна от самосебе си.
И аз нося клинче с туника - найстина е много удобно.
За майките - и моята е от тези които много се притесняват и всеки ден ми звъни да ме пита как съм.
Едно момиче и на мен Саймън не ми допада, но според мен важното е на теб да ти харесва, а не на другите.

# 221
За гостите: аз принципно съм гнуслива в рамките на нормалното! В смисъл, не изпадам в крайности! Обаче ми се струва, че ще имаме сериозен проблем с пипането и целуването! Аз съм от типа хора, който не понасят да бъдат докосвани (за мен китайците и японците са умни хора, там няма ръкостискане, а се покланят един на друг!)! Обаче на нашия татко майка му има отврътителния навик да целува наред! Там със сигурност ще се караме и то много! А пък я да си позволи някой друг да посегна да го целува, малееее ще настане ад под небето! Иначе като се замисля, колко хора са се подготвили да идват....чак лошо ми става! Лошото е, че тук всеки чака не на кафе и сладки, ами си търсят якото ядене! А аз нямам намерение да се занимавам! Иначе нашия татко ще почерпи във Варна (за ужас на всички в Бургас  hahaha) Ама тук още не знаят и си точат зъбите! Иначе един техен роднина вече се изцепи "Ама как то незаконно ли ще е?" При което вече си спечели враг в мое лице и за него е по-добре да не идва, ама още не го знае! Иначе мойте роднини са вече дресирани и се държат човеши и нормално, а на нашия татко съм ги метнала от единия край и вече ми се носи славата Joy! Та аз нямам намерение да каня никой, ама и желание нямам като знам какви лигавщини са тези гостита....! Ще видим, все пак има още време! Според мен идеалния вариант е, човека си седи в кошарата и само се гледа без да се пипа, ако някой пипне най-демонстративно го вземам и го измивам!  newsm78 Ами гадничка съм какво да направя!

# 222
Да, Лили, доволна съм, защото трикото не се и ратегли. Дано попаднете на добра "партида". А и ватата вътре не се степа или нещо подобно /за зимните варианти/. Иначе и аз имам т.нар. "хасе лукс", но ми е твърдо за бебе. Може би с омекотител ще е по-добре, но нали не препоръчват в началото...
Иначе и от моите неща след изпиране някои стоят твърди /дрехи/, но с гладенето се оправят.
А в магазин Малечко /те си ги шиели/ има и само чаршафи с ластик, мисля, че бяха пак от трико, по около 15 лв. Моят комплект от Вис Виталис е с такъв чаршаф и е удобно за по-голямо по месеци бебе - не го измъква всяка нощ Simple Smile
the1, от моите познати с бебчета почти никоя мама не обичаше да и гушкат или целуват не много близки детето пък и по-близки Wink - някаква майчина закрила, знам ли, инстинкт майчин.
А и бебчовците много се превъзбуждат от тълпи, непознати гласове и вечер става кошмар Simple Smile
Едно момиче, Симон /Симеон/ как ти звучи? Максим много ми харесва, защото според мен няма много чуждоезично звучене.

Щастлива бубичка, честито - големи красоти!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 17:51 от ayas

# 223
Здравейте пак ...цял ден лежа че май нещо имам контракции и малко съм отпаднала......ама утре съм на преглед и ще кажат.......

Кръвното пак ми е високо май само аз съм с такъв проблем.......дано не ме вземат в болницата newsm17

На мамчетата дето са в болница моля се бързо да се връщат.......

аз още не съм купила креватчето,матрака и спалния комплект.....ама ремонта вече е готов и мисля около 1 май да се замъкна до Илиенци нали там имаше магазин с креватчета комбинираните на Дибо дизаин.............някой може ли да ми каже точно къде е ?......да не се лутам.......

Едно_Момиче на мен ми харесва Симеон и ми звучи благозвучно Максим и Симеон......

За партито мисля че няма да издържим и ние 40 дена ама като родя ще видя как сме и тогава ще решим.......

аз стрии нямам да чукна на дърво.......а относно килата съм 7 и даже докторката каза че като родя ще стана по малко отколкото бях.......

# 224
Здравейте Сладурки,
Франческа, Албена стискам палци. Всичко ще е наред.
За килограмите и аз съм на - 2 кг.
Днес да се похваля ,купихме кошарката количката и още други по дребни нещица. newsm68
Метнах снимчици и в албумчето Laughing

Общи условия

Активация на акаунт