Хотелите във Велинград

• 115 546
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Bluevelvet , леден ли е басейна? Значи и той отпада...  Tired
Имам време да събирам нови мнения и мисля...  Confused

Lo6a mama 
  Hug

# 166
Казах Ви че Двореца и Велина са класи над останалите но не ме слушате и ходите по кофти хотели.
Истината е Двореца. Peace

# 167
На Двореца не ми хареса това, че стаите нямаха тераси...
МАРИЯНКАА ,
а басейна на Велина топъл и голям ли е?

# 168
Здравейте Simple Smile Били сме  два пъти   в Велина  единия път  пролетта   и един  път  зимата. Базата е реновирана и модернизирана  мястото  е уникално   и много  красиво  особено  ако  сте   пролетта и лятото там .Разполага с   вътрешен голям басейн с ледена  вода  - ако не с е лъжа   беше  18-20 градуса(или   водата  е подходяща  за плуване). Има малко джакузи  което е с по топла  вода .Външния   басейн е с  по - топла  вода ,но  не е подходящ за  зимата...аз  съм плувала там но   пролетта началото на лятото .Много е красиво  тк   целия  басейн е заобиколен  от борове и  гъста растителност ,много е приятно.Ресторанта също не е лош.
В  Двореца  само не съм била  живот и здраве догодина .
Аз лично останах много доволна  тази  година от  Гранд  хотел Велинград...но винаги има   разбира се по красиви и по- добри места  за релакс.  bouquet

# 169
Вътрешния басейн за съжаление и на Велина е студен.
Джакузито е топло и приятно.
Иначе хотела е много хубав и го препоръчвам.

# 170
  • София
На Макси водата какви градуси е?Имали апартаменти?

# 171
  • София
Lo6a mama, съжалявам за развалената ви почивка; общо взето това, което описа не го предлагат и еднозвездни хотели:))) а и тризвезден хотел не е нещо лошо - убедена съм, че ако се избере по-скромно хотелче, където хората биха се старали повече, рискът от прецакване е по-малък;

отделно ми прави впечатление, че тук се въртят имената на 4-5 хотела във В-град, сякаш само те съществуват, а реално всеки от тях в нещо се прецаква; градът е пълен с разнообразни хотели, казаха за Велена, че е ок, за Абир, Лъки лайт (моя близка е много доволна от почивката с двете деца там) и т.н.

# 172
На Двореца не ми хареса това, че стаите нямаха тераси...
МАРИЯНКАА ,
а басейна на Велина топъл и голям ли е?

Двореца има тераси, може да им видиш видеото: http://www.videohoteli.com/velingrad_bg_hoteli.html
Въпроса е, че са им малко стаите с тераси и трябва предварително да се уговориш да ти дадат такава.

# 173
  • Cофия
В Абир съм била преди време -  наистина е много хубав хотела, стаите са просторни и уютни, дори бяхме в стая с 2 бани....
За първи път попаднах на такова нещо в хотел  Peace
Персонала беше любезен. Нещото, което ми направи впечатление е, че сервираха първо на мъжете, доколкото знам хотела е турски Thinking

# 174
  • с/у ОколоМръсТното
отделно ми прави впечатление, че тук се въртят имената на 4-5 хотела във В-град,

да и на мен ми направи това впечатление. Току-що пак изчетох цялата тема и тотално се обърках.
Моля, позапознатите...
Била съм само в Олимп и много ми допадна Т на водата. Кой друг х-л във Велинград е със сходна, а може и по-висока Т на басейна  Mr. Green?
10Х

# 175
  • София
Аз съм била само в Гранда и водата в детския ми допада 35градуса.
Бяхме на разходка и видяхме Макси още не го бяха отворили,питам за водата защото ми хареса иначе това е водещото за мен да е топла.Питала съм в повечето и все ми отговарят 22-28 градуса

# 176
nevermind ,
ами ние веднъж бяхме в двойна стая, веднъж в апартамент - и двата пъти без тераса...
Басейнът на Акватоник е топъл и с много струи за масаж  Peace Този на Двореца също е топъл.

Обсъждат се основно по-големите хотели във Велинград, което според мен е съвсем нормално. Именно: Двореца, Гранд-а, Олимп, Макси, Селект, Акватоник, Бор и Велина. Лъки Лайт също е обсъждан. Но лично за себе си предпочитам по-големи СПА хотели, за да имат по-големи басейни, вътрешни. Не знам защо, Абир някак не ми харесва. Външно само, иначе впечатления нямам. Просто не ме грабва като визия. Лъки и Уникат ми се виждат симпатични хотелчета, но също не ме впечатляват и не съм мислила да отсядам там... Просто от хотела искам да е голям, топъл, уютен, с добър СПА център /основно държа на парна баня и ледена стая/, определящ е големия и топъл вътрешен басейн, защото ходим зимата, пролетта и есента. Та макар че не ангажирам никой с мението си, това смятам е причината да се коментират основно няколко хотела.  Peace

# 177
Lo6a mama, съжалявам за провалената ви почивка. Силно се надявах нещата да са се подобрили, но явно се случва обратното. Confused

# 178
Момичета   Hug много благодаря за съчувствието, много сте мили  Hug

А този ресторант, който препоръчвате къде се намира,че този уикенд ще ходим във Велинград?Също да ми кажете кои от всички хотели имат голям,топъл вътрешен басейн,че от четене се обърках вече и сайтовете разглеждах уж newsm78?
Малко зад "Родопско село" се пада.
Питайте такси, ще ви упътят.
А хотели с големи топли басейни има много - Гранд хотела например - http://grandhotelvelingrad.com/images/gallery_page/th_500x375/gallery_50.jpg, Селект също...
Грандхотела много го занемариха Селект по-добре.

Мариянке, нищо лично но тук например казваш, че Селект е по добре  Wink
Твоите включвания са кратки и крайни без обяснения .
Ту Двореца,ту Велина,ту Макси било по добре...а защо питам аз...
С кое?
Разкажи ти в кои хотели си била и с какво ти харесват повече от другите, но по подробно за да разберем защо ги предпочиташ.
Често споменаваш Двореца.
Била съм в Двореца, просто исках да пробвам и нещо ново.
Лично за мен Двореца(особено стаите) плаче за реновиране. Аз го харесвам само за лятото, защото плюса му е големия външен аквапарк , който в студените месеци си е неизползваем. За мен Двореца също е далеч от 5 звезден хотел .Не бях очарована и от ресторанта му.Вътрешния басейн също не ме впечатли, макар да е топъл.

Шани  Hug ако говорим само за топлина, от личен опит наистина топли са басейните в Двореца, Рич, Олимп и Селект .Басейните им са наистина топли. От отзивите на Мерлински Hug разбрах, че и Акватоник е топъл.
От личен опит студен е басейна на Гранд хотела.От четени отзиви студени са вътрешните басейните на Макси, Бор и Велина.
Има някакъв нов Холидей 4 звезди не съм попадала на мнения за него -някой посещавал ли го е?За там не знам колко градуса е басейна...

Дао мерси   bouquet аз лично предпочитам по големи хотели с повече услуги в тях, с по голяма територия , с по големи възможности да занимавам дивото си хлапе в тях.

Мерлински  Hug с теб имаме подобен вкус. На мен също Абир,Лъки Лайт и Уникат никога не са ми стояли като вариан за почивка.Абир и на мен ми изглежда зле на сайт.Лъки Лайт и Уникат са много малки хотели, с много малки вътрешни басейни, като вани... Това уикенда ако е фул хотела не си представям, как ще се ползват.
Искам да ви пробваме сега Акватоника, защото като ние в Селект бяхме без ток  Laughing в Акватоник светеше  Simple Smile
Ти като си написа отзива аз първо пробвах да резервирам Акватоник ,  но беше фул 2 седмици напред.
Явно е хит заради вечерята. И наистина излиза доста по изгодно, защото цените са същите като в Селект но с вечеря. А вечерята в Селект за 3ма ни беше над 100 лв. Иначе беше вкусно. Особено десертите, като изключим че в Неделя поръчах мафина с плодове а ми сервираха 2 кексчета от закуската и като ги питах "къде са плодовете?  Laughingми отговориха ами вътре в кексчето  Stopа то нЕмаше  Laughing

Също да си споделя за Велинград като цяло. Що тия хотелиери не дадат малко средства да си оправят града...
Накичили едни плакати "Спа столицата на Балканите" а реално града е много грозен. Мисля, че малка част от парите, които хвърлят за хотелите би било добре да отделят за целия град от това и те ще спечелят.
Сигурно сега ми се видя толкоз грозен, щото като от 5 * в кавички Селект, като гледах от прозореца на ресторанта виждах 2 строежа, бездомни кучета, пасище с кон и ромски деца, които тичаха сред неизмазани бедни къщурки.

# 179
  • с/у ОколоМръсТното
Lo6a mama  Hug  bouquet

Искам да ти кажа, че пишеш много описателно, занимателно и интересно. Продължавай да си все така изчерпателна  Hug
Ако харесваш големите басейни, госувай в х-л Аугуса в Хисар. Имам някои забележки, но като цяло всичко е ОК.

Merlinski   bouquet
И ти добре описваш х-лите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт