ПЛЕВЕН - 96

• 14 433
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Константина, аз плодовите и зеленчукови петна ги обработвам с Elina Clean Fleckenentferner
Сиво шишенце от Кауфланд. Изпитано  Simple Smile

# 31
Константина, аз плодовите и зеленчукови петна ги обработвам с Elina Clean Fleckenentferner
Сиво шишенце от Кауфланд. Изпитано  Simple Smile
Също  Peace Много съм доволна, но напоследък го нямаше.

# 32
Аз пера дрехите на малката с течен Persil и съм много доволна изпира и петната от пюретата и кашите.

# 33
Правиш ме невероятно щастлива   bouquet  bouquet  bouquet

# 34
Ще ми ходи 60г баба на море....

Майка ми е на 64, баща ми на 67 и продължават да си ходят на море. Не знаех, че има възрастови ограничения  newsm78

# 35
Ще ми ходи 60г баба на море....

Майка ми е на 64, баща ми на 67 и продължават да си ходят на море. Не знаех, че има възрастови ограничения  newsm78

Ами лошо няма, щом се чувстват ок да си ходят на море.
Но бабите, които показаха горките си бяха с вълнените чорапи, елечета и забрадките на главите и самите те се чудеха какво правят там.
Не е въпроса в това на колко години си.

# 36
Хайде сега, баба Кера която дадоха беше на 90г. и беше за пръв път на море. Нямам нищо против възрастните хора, но....
В случая не би ми било много приятно. Надявам се за почивните дни 1-6 Май, те да не са гости на хотела.  Wink

# 37
А, не, аз нямам нищо против бабите (и моята баба е на 60 и кусур години, дядо ми на 70 и няколко).....против съм това да се харчат пари за нещо, което донякъде е безсмислено.
Но както и да е, стига спам в темата. )

# 38
Но както и да е, стига спам в темата. )
Що,бее,давайте, имаме да изпишем 4 теми за 3-4 дни заради Дикси,напънете се  Crazy

# 39
Напъв, напъв.

# 40
против съм това да се харчат пари за нещо, което донякъде е безсмислено.

И аз съм против, това се е чист популизъм.
Искам като стана на годинки за пенсия да се се къпя в морето, но не на издръжка на държавата.
Ех, може пък и да бъда баба с бели дънки и розова блузка... Мечтиииии!

В този ред на мисли, намерих си един бял панталон. Купувала съм го в годината, когато завърших средното си образование. За информация, преди 25 г. Панталона ми става. Laughing

# 41
  • Плевен
В този ред на мисли, намерих си един бял панталон. Купувала съм го в годината, когато завърших средното си образование. За информация, преди 25 г. Панталона ми става. Laughing
Завидях ти.

# 42
Еххх, Грета, ти си мацка. ))) С панталон от преди 25г дето да ти става. ))))
На мен от преди 5г не ми стават.....за след 25г едва ли....)))))  Laughing

# 43
само се записвам,че пак ще изпусна темата

# 44
За козунаци ли записват  search

Общи условия

Активация на акаунт