ПЛЕВЕН - 96

• 14 422
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен
За козунаци ли записват  search
не, за агнета    animal085

# 46
  • Плевен
От 17-та страница на предната тема чета.
Дикси, не се съмнявам хич,че ще родиш в юбилейната с това темпо на писане.
Днес бяхме в София и обиколихме Комо, Айко и Лабиринт. Замаях се от гледане на мебели,гардероби и подобни. После решихме до зоологическата градина да идем ,та Люси да види слона,но след като го търсихме половин час Laughing, се оказа,че са го прибрали в няква сграда наедно с хипопотама и вече е затворено за влизане там. Голямо тичане му ударихме с количката за пустия слон,че Михаела наддваше рев от глад. Simple Smile
Видях Валенцето да ви е яд. Mr. Green
Грета,столчетата са у мен,пиши на лични как ще се разберем да ти ги дам.
Последно - искам да имам къща на 3,4,5 етажа,та да побера всичко,което си харесах. ooooh!

# 47
  • София
plamsi,що са ги прибрали казаха ли ви?Миналата седмица си бяха там и слона,и хипопотама.Ако му го покажа на Люси на снимка дали няма да му поотмине яда ,че не ги е видял? Wink
Общо взето слона не видяхте,но Валенцето видяхте-разликата е нищожна бих казала. Flutter Laughing

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 22:00 от Валенцето

# 48
  • Плевен
plamsi,що са ги прибрали казаха ли ви?Миналата седмица си бяха там и слона,и хипопотама.Ако му го покажа на Люси на снимка дали няма да му поотмине яда ,че не ги е видял? Wink
Общо взето слона не видяхте,но Валенцето видяхте-разликата е нищожна бих казала. Flutter Laughing

Ееее,Валенце, не е баш тъй. Ще ме умориш от смях. Joy
Пък слона го затворили,защото студено времето и залите, в които има разни животни и птички работят до 5, пък ние в 5.15 го открихме. Laughing

# 49
В този ред на мисли, намерих си един бял панталон. Купувала съм го в годината, когато завърших средното си образование. За информация, преди 25 г. Панталона ми става. Laughing
Завидях ти.
И аз и аз....

Дикси май не се е разписала още в новата тема?Кой ще е добрият вестител?Знае ли се вече?
Как ми се иска пак да съм бременна,ама не ми стиска.Дето викат хората-"сърби,боли,драго му е"....
ПО повод пенсионерите и морето-много бих се радвала ако моите баби и дядовци могат да отидат,защото за краткия си живот аз нямам спомени те да са ходили,но тук-таме да иде някой пенсионер-не е честно според мен.Вместо да идат 200 и 2млн. да не могат/при условие,че има много пенсионери,които взимат тавана,който не е никак малко/може тези пари да се оползотворят много по-справедливо според мен.
Защо все пак не си направим една партия? newsm78

# 50
Защо все пак не си направим една партия? newsm78

Вземете ме за секретарка  smile3523

Уточнение - поради семейността на интернета този пост да се счита като такъв на ftall  Naughty

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 22:22 от nomadka

# 51
Аз ако се вмъкна в дреха от преди 5г. банкет ще вдигна,Люси може да види на снимка годзила hahaha hahaha hahaha
Константина,Дикси се разписа на 1-ва,иска милата да роди за 100-та тема,давайте да са напънем Mr. Green
Аз като бременна се чувствах идеално,и вече към края не ми се раждаше Mr. Green
Колкото до пенсионерите и морето- всичко е само политика

# 52
Сигурна съм, че ще сме супер партия в парламента! Laughing
Май само на мен не ми харесва толкова бременността! Най-хубавите и мили моменти са ми,когато усещах бебето да рита, да хълца,да подскача! Всичко друго - не ми хареса! Като започнем от това, че се чувствах като хипопотам, боляха ме краката,кръста и всичко останало, ходех до тоалетна по 100 пъти на ден и по 101 пъти на нощ... ooooh!
Малеее, голямо съм мрънкало!!! Whistling

Но пък искам поне още веднъж да съм бременна!!! Всичко си заслужава "крайния резултат"! Heart Eyes

Лека нощ! Отивам да гледам филм с мъжо!

# 53
На мен всичко ми харесваше-растящия корем,който на финала беше оргоооооомен,риткащото бебче,хълцането,добрите изследвания,страх ме беше в началото,че 3 пъти влизах в болницата за отлепване на плацентата,но искам пак-поне още 2 пъти,поне....Не ме бърка,че не можех да спя нощем,че ядях от всичко и по много,че по цял ден се разхождах насам-натам....Жегата само ме мореше,но....Искам пак.
Хайде и аз съм лека нощ,че още малко и ще стане утре.
Ftall,теб ще те вземем за говорител Simple Smile

# 54
  • Плевен
 Simple Smile

# 55
Охх, този ибей е страшна краста....за 3часа, три търга спечелих....))))

А за бременността, и на мен ми харесваше, а и нямах никакви оплаквания. )) Е, малко подуване на краката накрая и 1седмица киселини....ама това е нищо. ))))
Но за втори път.....не се решавам преди да минат още 2-3години. )

Дикси, до края на твоят търг остават 22часа. )))

# 56
Хайде и аз да дам своя принос за желанието на Дикси. Като гледам може и да й се сбъдне - за един следобед 4 страници-добре се справяме.   Wink

# 57
Хайде и аз да дам своя принос за желанието на Дикси. Като гледам може и да й се сбъдне - за един следобед 4 страници-добре се справяме.   Wink

Е айде и аз тогава. Peace

Ние тая вечер се прибрахме късничко, че празнувахме за ново бебе в родата. Вуйчо ми(брат на майка ми) си има момченце (незнам как се реши на второ дете, първото е на 16г) и цяла вечер бъзикахме баба ми че миналата седмица празнуваше рд  на пра-внучето , а днес празнува раждането на внучето. На сега е в кувиоз защото имало вродена пневмония Thinking, незнам какво е пък това чудо,но се надавям скоро да се оправи и да го видим

# 58
Хм, аз и сега се чувствам като хипопотам, болят ме краката, кръста и всичко останало
А как ям, бедна ви е фантазията
По пътя на логиката тр съм бременна, ама добре че не съм

Снощи не усетихме нищо, точно в тоя момент ни бяха дошли гостите  и се суетяхме, главно действащо лице беше една китара, подписана от Лени Кравиц, пък аз сега се сещам, че май не я и пипнах, Марто се снима с нея, грозничка да ви кажа, ама нали я е пипал Лени, по едно време се пазарихме с прятелите да ни оставят китарата и колите си пък ние да им дадем Елена, че са и фенове  Wink

Константинче, станаха ми салатите, ама аз направих и снежанка и една с червено цвекло, и яйчен пастет от великденските яйца, абе бол салати за мазотене върху чипсове  и бейк ролси, ако мислите, че аз на мойте гости им пека пържоли им режа салати за ракии - мързи ме чак толкоз, те пък си донесоха тирамису - е как да усети земетресение човек

Нямам нищо против пенсионерите да ходят на море, улиците и моретата и планините са за всички, интересно ми е по какви критерии обаче избират кого да пратят, но и това ме мързи да разбирам и да чета за него

Дикси, стискай кълки още малко и леко!

# 59
Предпочитам компанията на пенсионери отколкото пияни неадекватни англичанчета на морето.

Ааа, Мира , увеличи малко възрастовата граница, че ако дам на баща ми да го прочете направо ще онемее.
Всяко лято не пропускат с майка ми и компания да ходят до морето, че и по два пъти.

Айде и моят търг да спечелиш  Laughing

Валенце, що е тази тиква на аватара ти? Агне ( не искам да кажа овца) не е ли по-актуално сега съобразно празниците, които се задават  Grinning

Не се канете, ами бременейте! На мен много бързо ми мина тази бременност. Направо се изплъзна между пръстите ми.

Общи условия

Активация на акаунт