ПЛЕВЕН - 96

• 14 469
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Пешко, що не разкажеш на хората защо са те хванали сестрите?
Мдам, и аз съм любопитна.  Laughing Ако се налага, да идваме да те отърваваме форумно. Mr. Green
Дикси, на голям отчет са те взели, ама наистина, както сме се разписали, ще я докараме до 100-тната тема за норматив. Simple Smile

# 106
Момичета, преди няколко дни нали говорехте за петна, но такива от пюрета.
Аз имам един друг проблем - една много красива рокличка, бяла на едни цветя. Миналата година и беше голяма на Калина и я прибрах с още един куп дрехи. Е да, но сега като извадих и изпрах забелязах на бялото, че има 2големички жълти петна. Явно са се появили от стоенето, или може би се е била допряла до някоя друга цветна дреха, не знам.
Та мисълта ми е, с какво да отстраня тези жълти петна.
В краен случай ще я носи в къщи, но пък е толкова красива, че ме е яд определено ако се е съсипала. (((

# 107
Гледам за тортички си говорите! Е,утре отивам в Максито да си взема! В Лучано съм яла във Варна и въобще не ми харесват тортите им! Ще видим тук как ще са!

Да се похваля-съпругът ми е на диета и за 1 седмица е свалил 7-8 кг! ShockedИма огромна разлика с преди! Лошото е, че се хванахме на бас и  за 4 месеца трябва да свали 18кг! Като гледам ще изгубя! А залогът е голям-37-инчов тв и някаква джаджа за компа!  Crazy

# 108
Лошото е, че се хванахме на бас и  за 4 месеца трябва да свали 18кг! Като гледам ще изгубя! А залогът е голям-37-инчов тв и някаква джаджа за компа!  Crazy

Не бой се, първите се свалят лесно, после зацикляш.Няма как да смъкне 18 кила за 4 седмици , следователно няма да загубиш  Peace

# 109
Моят мъж кара 2 седмици без храна изобщо, после още 2 се захранва със сок и чай и сваля към 15 кг, значи и 18 е възможно... Е, аз досега втори човек като него с такава воля не съм срещала обаче в интерес на истината.

# 110
Tess, браво на твоя мъж. )) И аз съм почитател на пълното гладуване, но от както забременях и Калина се роди не мога да направя такова. Доста се изморявам през деня с нея.

Охх, аз пък напоследък все неприятни новини получавам от приятели....ей сега една позната ми съобщи нещо ужасно....много кофти и тъжно ми стана. (((

# 111
Atrakcia , 4 месеца, не 4 дни! Wink Ясно е,че ще загубя, но здраве да е! Grinning Мале,Тес, а твоя мъж е направо уникален! Каква воля само! Shocked

# 112
Аааа,недочела-за 4м може.Другия път ще внимаваш като се ловиш на бас  Wink

# 113
Сладкарница Лучано вече е отворила, по булеварда към Пожарната е.

Не е още.Ще отваря в сряда

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 22:08 от vesy1

# 114
Силви,нищо й няма на Наталинко,нали?Какво каза за походката?
Да се оправят бързо болните дечица Praynig
Тес,ще кажа на моя мъж,и той иска да свали малко килца,че е наближил 100-ка Embarassed.Само че с глад и после на сокчета никой не може да го излъже да гладува. Laughing
И аз трябва да поотслабна малко,че съм взела бавно,но славно да гоня "бременните" си килограми.Срам и позор за мен,имайки на предвид,че не се спирам. newsm78
АниДани,събирай парички,Слънце за плазма.Що ли и мен не ме офертират така? Praynig
Пешко,видяхме те Party
Аз само дет се косех,че не ми яде детенце.Ми то "гладно" както си седи на 4хранения за 2 седмици точно 400гр. е качила,а аз се тюхкам,че не яде. #Crazy
Зрънчо,аз си ядях всичко-шоколади,цитруси и всякакви "забранени" за кърмачки храни,а Хриси нямаше колики,но пък нямам продължителен стаж като такава.По-вероятно е да си претоплила буболечката според мен.Пиши какво е казал лекаря после!
Още нещо щях да казвам,ама.....
Номадка и Фтал ми се губят нещо?Тоя път да не е изчезнал Фталл,барабар с Кирил? newsm78 Mr. Green
И Блек Чери липсва..... Cry

# 115
Здравейте на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Изпуснах май 3-4 теми,хвърлях по едно око ,но набързо.
Тази тема я прочетох обаче.
Дикси я видях миналата седмица и беше страхотна.
Събота и неделя бяхме с децата  на вилата.Направихме им пясъчник и стояха целият ден в него,уж слънчице,ама...цифки,кашлица.Дано само с това да се разминем.
Дикси стискам много силно палци Peace Peace Peace
По празниците ще ходим към София,та сигурно пак ще пропусна някоя тема.Дикси гледай до тогава да мога да ти честитя.
Миленка ,а ти как си.

# 116
  • плевен
Здравейте може да ви звучи глупаво но ще питам две неща.Първо:откъде си купувате бельо???Никога не мога да си намеря нещо което да ми хареса.И второ:Откъде мога да купя свирка на малкия.Полудял е,на баба му на ключовете има една ама съвсем малка и той умира да се напъва на нея.И се чудя откъде да му намеря малко по-голяма да си свирка

# 117
Деси, здравей! Hug За пюретата-има ги там, където ми каза! Благодаря!

ДеЩо, Константина, реших да си купя слинг! Знам, че вие май ползвахте. Ще съм много благодарна ако ме насочите от къде да си купя, какъв точно. Малко късно се сетих, ама докато бях бременна, свеки ме разубеди, обаче сега твърдо реших, защото кърменето навън с него ще ми е много по-лесно! Моля, помагайте!

cveteto_2009, за бельото- на Дома на книгата до телефоните, На старата главна малко под Тънка линия от другата страна.

# 118
Да споделя една смешка само,по повод на едни италиански пюрета с конско месо,които имам армаган.Това става в Отчетната,едно майче след мен:
"А представяте ли си какво ядат виетнамчетата:котешко с копър и картофи,нежни скакалци с водорасли и морков".....паднах от стола..... hahaha hahaha
АниДани,ако искаш първо за да пробваш,мога да ти услужа с моя,да видиш дали ще ти е удобно,как ще реагира бебока и т.н.Всеки следобяд/след 13часа/ съм в Градската,утре ще го взема с мен.По повод обяснения как се носи-ДеЩОВиди е спеца Laughing

# 119
  • София
cveteto_2009 ,свирки има в магазините за левче ,също и в детските магазини за играчки.А също и в магазините за парти артикули.

Общи условия

Активация на акаунт