ПЛЕВЕН - 96

• 14 465
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
  • плевен
Дикси горе главата.Като си помислиш за резултата-едно сладко бебече забрави страха и всичко останало  newsm10

# 136
Диксън, успех! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Не се страхувай! Heart Eyes
Ще чакаме новини! Simple Smile

# 137
Дикси, приспиват те и като те събудят вече си мама  Grinning

# 138
И от мен успех.
Аз  доколкото си спомням, щяха днес да махат серклажа.
Ние направихме една бърза разходка от 8 до 10,30. Времето беше много приятно до едно време, но сега се раздуха и е гадно
От посещението ни при ортопеда разбрах, че на Натали всичко с крачетата и походката и е наред, а явно нещо с главата ми не е  Embarassed Той попита каква походка очаквам - сигурно като на манекенка - крак пред крак  Joy

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 11:17 от Silvipl

# 139
Привет Плевенски мами Grinning
Присъединявам се към вашата група  bouquet
Казвам се Лора на 28г  имам син Кристиян на 7г5м живот и здраве юни чакаме една малка принцеса да се появи на бял свят18 юни ми е термина Winkно за сега се очертава да е секцио защото е садалищно а мене ме е шубе от операции Cry
Стискам палци на Дикси всичко да мине наред

# 140
Дикси,стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 141
kris4an ,добре дошла Simple Smile
Всичко ще е наред и ще стискаме палци и на теб юни месец Simple Smile Само ако обещаемш да влизаш редовно дотогава де  Wink
Да ви покажа едно клипче от колекцията Simple Smile http://de4ica.multiply.com/video/item/36/36 
Дивианка,ти как си? Има ли подобрение?

# 142
Дивианка не знам как е, но като я видях изглеждаше прекрасно и много свежа
Вчера пък отдалеч ги мернах с Тити и Тес

Ако нещо не завали след 14ч сигурно сме в Градската, аз пак съм с двете деца

Константинче, моля те кажи ми какво се слагаше в онази марината, освен портокал, лимон и чер пипер  newsm78
И какво количество горе-долу за около 5 пилешки пържоли, всъщност на пържоли или на нещо друго е подходящо да се слага, аз май на гърди съм го правила, но за гости искам да го приготвя сега

# 143
Давай Дикси! Ние сме с теб! Ще те чакаме отвън и ще скандираме името ти!

Ние с Номадка сме горе в дясно  Wink

# 144
Дикси, всичко ще е наред!!!

Аз пък нямам търпение да стигна до този момент  Simple Smile Изобщо не ме е страх от раждането, само от бременността  Rolling Eyes

Къде ражда Дикси - Авис или държавната болница?

# 145
Айде Дикси дойде и твоят ред. Дано всичко мине бързо. Чакаме новини. Flowers Bouquet

И аз трябва да поотслабна малко,че съм взела бавно,но славно да гоня "бременните" си килограми.Срам и позор за мен,имайки на предвид,че не се спирам. newsm78
------------------------------------
Аз само дет се косех,че не ми яде детенце. Ми то "гладно" както си седи на 4хранения за 2 седмици точно 400гр. е качила,а аз се тюхкам,че не яде. #Crazy
Константина накъде натам да изчезваш ли си се приготвила?
Браво на момата синеочка от сега къса на майка си нервите. Laughing

Джина - големи са сладури. Не се ли бият кой пръв на кончето да се качва? А на каква възраст почнаха въобще да се люлят на такова конче?

# 146
Дикси, стискам палци всичко да мине добре. fingerscrossed

# 147
Успех на Дикси!
Чакаме новини!

Аз пак по кулинарен въпрос - Яна иска яйчен пастет, имам още яйца от Великден, дали са ОК, като съм ги боядисала не са излизали от хладилника, дали са годни още?  newsm78

# 148
Деси,ние до преди 2 дни ядохме яйца от Великден,но пък моите не обичат жълтък и набиват само белтъка Simple Smile
Дикси ще ражда във втора база.
Номадка,баща им сега им го направи това конче,но преди това имаха пласмасово,може би пролетта,миналата някъде.Значи откъм година и половина някъде.

# 149
Стискам и аз палци, и на краката даже, Дикси!!! Не успяхме да стигнем до 100 тема и днес е 28 (моята рождена дата  Mr. Green), но важното е ти и бебчето да сте добре! Hug

ДеЩо, яйцата ние ги ядем още, но пък тя е мъничка, знам ли. newsm78

Константина, ти за къде повече ще отслабваш! Искаш да се счупиш ли? А, бой,де!

kris4an, добре дошла! Надявам се да ти е приятно тук!

Общи условия

Активация на акаунт