ПЛЕВЕН - 96

• 14 461
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Деси-сока на 1лимон,1 портокал,чер пипер,лъжица мед,малко насърган джинждифил/ако няма може и на прах/скилидка-2 чесън.Аз соли-моли не слагам тук.Ако видиш,че не ти стига маринатата сложи още 1 портокал и разбърквай от време на време.Много е яко ако ги задушиш мръвете-без значение бут ли,крило ли/к'вото има/ с маринатата.Вариш и една идея ориз и зеленчуци......и нападай народе. Laughing
Новини от Дикси? newsm78
Ние имаме гърне Mr. Green
А аз сум 56кг Embarassedпреди да забременея бях 46 и всичко ми беше 6,сега имам "трътка","бутчета".....и не се харесвам.На 50кг. ще съм щастлива Praynig

# 151
Номадка,баща им сега им го направи това конче,но преди това имаха пласмасово,може би пролетта,миналата някъде.Значи откъм година и половина някъде.

Джина....

така не се говори! Усещам как и на мен ще ми се наложи да правя конче  smile3516

Константина, абе все си мисля да ти кажа... Доста напълняла ми се струваш  smile3503 Асфалта чак съм забелязал, че се гъне под тебе като ходиш...

# 152
Константина, не вярвам, че си 56 кг.  Naughty Аз съм 60, ти е абсурд да си само 4 кг. по-малко Shocked

# 153
Аз вчера се похвалих, сега да се оплача - водихме Михаела на първа консулатция. Дупето и е така зачервено, че дори има и една раничка. От три дни е на памучни пелени и е едно пране и гладене ....  не е истина. И опитвах всички кремове, мазила, хума. Нищо не помага. Като я видя хирург - не дава да се издума за памперси. Само пелени. И не стига това - ами и повръща постоянно - изобщо около 18 часа в денонощието ми минава в преобличането и. А Теди от миналата седмица започна да се напишква в градината. И отговора му е :"Там няма такава тоалетно като у нас." И влачи едни зелени сополи ...  от един месец. Изобщо всичко ми е 6.
Ох, като се оплаках и малко ми олекна. Няма и с кого да си поговоря. Заради тия пелени не мога да изляза на разходка и съм като в карцер, не се знае до кога.
Дано поне днес имаме хубави новини от Дикси и Атракция.
Хубав и безгрижен ден желая на всички.

# 154
mama Asia, понеже и Кари беше с много чувствително дупе, да те питам как я почистваш? Кари със сигурност се изриваше и зачервяваше от мокрите кърпички, винаги дори при най-малко зацапване съм я измивала само с вода и после подсушаване. Кремчета - никакви, всички й действаха зле. Дано при вас проблема размине скоро!!

# 155
  • Плевен
Охоо,за една разходка време и Дикси отишла да ражда. Сигурно след няколко постинга ще честитим вече. Чакам с нетърпение.  Hug Hug Hug
Ужасен вятър навън. Sad

# 156
Ася,ммного гадно това,и за теб и за малката. А теди къде ходи на градина? Да не е в Щасливо детство,че там са с клекало и мен много ме притеснява това.
Тъкмо днес ви гледах снимките Simple Smile Дано се пооправите докато се стопли времето.
Нещо имам чувството,че това лято няма да е много хубаво времето.
ftall,няма начин,ще се жертваш Simple Smile
А да ви питам - някой чете ли някъде за един младеж дето се хвърли с колата си в барата вчера? Мъжът ми вика,че приятелката му казала,че ще го зарязва и той скочил с колата .Ако е вярно направо не е добре.Аз като я видях как се  катурнала и то от високото направо не знам.А той тръгна да си ходи,подари си ключовете на някакво момчеи целия в кръв си тръгна. Полицаите го спряха де.

# 157
  • Плевен
Мацки,имате поздрави от Дикси.Някъде към следобеда ще е събитието.

# 158

Къде ражда Дикси - Авис или държавната болница?
Втора база при Пухо и другия/та забравих името

# 159
Аз питам понеже напоследък всички са в Авис, а така ще има поне едни пресни впечатления от другото родилно  Simple Smile Аз самата с удоволствие бих родила в частната клиника, но лекарят ми не работи с Авис и сигурно ще трябва пак във Втора база.

Стискаме палци на Дикси Simple Smile

# 160
Благодаря за топлото посрещане
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз след малко сядам със Криси да се подгатвя че утре има контролно по Български 
За няколко дена няма да пиша че започваме ремонт и ще е лудниц а трябва да сме готови за  появяването на беба
Има ли мами от 9 квартал аз съм до института

# 161
Добре дошла, kris4an!
Ася, аз ползвам (все още, когато се зачерви дупето на моята мома) едно кремче, което ми прави приятелка-аптекар. Ако искаш да ти дам от него? Да се оправя скоро Михаела.
Много хубава ви е станала къщицата, в здраве и щастие да си живеете в нея!

Къде ражда Дикси - Авис или държавната болница?
д-р Ставрева

Джинка, благодаря, горе долу добре съм. Днес не се чувствам много наред, но ще мине. Много са сладки Ивайла и Здравко!  Hug Това ваше конче, ме подсети за нашето... Голямо яздене го яздеше Велината.  Simple Smile
Атракция днес е на ФМ в София, ще я чакаме с новини за здравето и пола на бебето. Hug

Тес, аз пък не смятам, че с удоволствие бих родила в частната клиника Confused(притесняват ме доста неща), но пък гинекологът и анестезиологът, при които ще раждам работят с Авис Медика и сигурно там ще е събитието. Отсега ме е страх. Mr. Green

# 162

Пухо е пенсионер. Не го вкарвай в беля  Naughty

Ще ражда при жена му.

# 163
Аз нямам впредвид,че съм дебела,просто не мога да си оправдая килцата и не се чувствам комфортно.Даже на няколко панталона "изхвърча" копчето. Mr. GreenНе че пък ще тръгна диети да спазвам Naughty.Както съм ги качила-така ще ги сваля.Взели са ме вече дет' се вика.
Сватя,зета как е?Домъчняло ми е за него Tired

# 164
Ох, аз пак с моите проблеми. Ами само с вода я мия и след това подсушавам. Пробвах и с Мустела - Стелактив - но никакъв ефект. Слагах три вида пудри, вече не слагам - лекарката от хирургичен кабинет каза нищо да не слагам. Казаха ми, че и в Габрово някакви възрастни акушер-гинеколози правели крем, бил вълшебен. Ранички минавали за една нощ. но не мога да намеря нито името на крема, нито адрес - да го поръчам с куриер. И в Дряново правели крем "Рачеви" - също с добър ефект за такива проблеми.
Дивиана, ще се възползвам от предложението за крема.
И още една мама ми предложи - ще опитам и с него. Дано мине, че вече се примирих че няма асансьор и ще нося количката на ръце, но с пелени - няма как да изляза. ВКъщи съм като в затвор. А и нея - кой знае колко я боли, милата.
До обяд Дикси не чеше сецирана. Може би след обяд ще е. Всичко ще е наред, сигурна съм. е, болката идва и си заминава и се забравя. Аз вече си носих количката на ръце три етажа, нищо, че ме оперираха. Да не говорим и колко багаж пренесохме докато се местихме. Всичко ще мине добре и скоро ще имаме още един малчуган в темата ни.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт