ПЛЕВЕН - 96

• 14 458
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Успех на Дикси!  Peace
mama Asia, пробва ли със Судокрем да я мажеш? Много е ефикасно за подсичане на дупето.

# 166
Ася, пиши ми на ЛС къде точно живееш (знам, че си съвсем близо до нас) и ще мина за минута да ти оставя кремчето.

# 167
Ася,пази се,недей мъкна тежко,гледай да се "скатаваш"-сега ти е паднало Whistling.Но ти си знаеш най-добре.
Ей,така ми е нервно,все едно аз ще раждам след някой час....Стискам палци всичко да протече перфектно с Дикси Praynig

# 168
Аз нямам впредвид,че съм дебела,просто не мога да си оправдая килцата и не се чувствам комфортно.Даже на няколко панталона "изхвърча" копчето. Mr. GreenНе че пък ще тръгна диети да спазвам Naughty.Както съм ги качила-така ще ги сваля.Взели са ме вече дет' се вика.
Сватя,зета как е?Домъчняло ми е за него Tired
Ай ся няма да се запускаме кат са ни взели. Стягай джапанките и ще ходим ....на масаж например. Laughing Laughing Laughing Щото аз по литературата си падам не по тичането, ако може докато спя да отслабвам. Като гледам Кио може и да се погрижи за тая дейност със спорта. Сватя ми много спите, вчера напрайхме една оран из градската. Грета и Пешко бяха в пълно бойно снаряжение, но им беше мързеливо за отстрел Laughing(ако съм срещнала и други майки но не съм ги познала моля да не ме заплюват публично). А неска стискам кълки в къщи, че тия миоми моите ми разкатават мамата като дойде цикъл. Crazy

Мама Ася - Крем Рачев го правят в Габрово ако те интересува ще ти дам телефон да си поръчаш. Обаче ако не бъркам тия дни Мирама ми припомни че оня крем дето го препоръча ДесиТанова за дупе в хигия няма име. Просто отиваш в една такава аптека модел Хигия и си поръчваш правен крем за дупе. Казват бил голямо чудо. За болката не ми давайте микрофона да говоря щото много мразя да ме боли ... #Cussing out

# 169
тия дни Мирама ми припомни че оня крем дето го препоръча ДесиТанова за дупе в хигия няма име. Просто отиваш в една такава аптека модел Хигия и си поръчваш правен крем за дупе. Казват бил голямо чудо.
Сигурно е като моя - няма име, прави се в аптека, не мирише на нищо, доста плътен и много помага.

# 170
Ей, дано ни помогне това кремче. Пробвах със Судокрем. Но няма ефект при нас. Имам две опаковки - едната е начената, другата е нова. Ако някой иска - да ми пише на лични - подарявам. При нас няма ефект. Номадка, дай координати за крема от Габрово. Дали ще го пратят с куриер? С наложен платеж.

# 171
Здравейте и от мен момичета. )))

mama Asia, съчувствам ти за зачервеното дупе, и Калина беше така преди няколко месеца, направо откачих, мазах с какво ли не....накрая да ти кажа само се оправи.
В момента пак е леко зачервено и то отпред (явно съм се позабавила със смяната на памперса, а се беше наакала, усещам я веднага, но този път не знам какво е станало) та сега се мажем с Мустела Стелактив, за няколко дни минава. Надявам се да се оправи днес, утре.

Дивиана, да, крема е в една бяла кутийка, плътен такъв, няма мирис - същият е най-вероятно.

Аз не знам да се оплаквам ли, или какво да кажа изобщо за нашата здравна система. Бях споменала, че ще ми правят лека хирургическа интервенция (става въпрос за премахването на 2бенки оперативно). С направление съм, вчера отивам в уреченият час, лекарят подготвя документите ми, плащам си каквото трябва и се качвам в хирургичното отделение. Настаняват ме в стая и ми казват - чакайте. Чакам си аз, като искам да уточня, че още предната седмица съм планирана за операция в понеделник, така че съм в плановите операции.
В един момент пристига една сестра в 13.30ч и ми казва - ами няма да стане днес, вървете си и елате утре.
Отивам аз днес, отново в колкото часа са ми казали и се започва голямото чакане. В 13.30ч пристига отново една сестра, но този път слава богу ме извикаха за операцията.
Влязох си в операционната, започнаха лекарите и в един момент нахлува друга докторица и започва да се кара. Какво правели те, като било станало 14ч и т.н., скараха се с моят лекар и тя се врътна и си излезе.
А вчера пък моят лекар се е карал с друг за операционна.
Със собствените си очи гледах съседната операционна как стои празна. Та се чудя....може ли 5лекари да се карат за една операционна, при положение, че има втора свободна. И как така си планират операциите, като не им стига времето.

Ама хайде стига, че стана много дълго.

# 172
О, Мира нищо май нетрадиционно за беге болница не ти се е случило. Аз като ходих да ми махат една бенка, даже незнаех че ще ми я махат щото фтал ми каза че ще ме режат 30 секунди преди това, та ме вкараха в една стая нещо като операционна накиприха ме легнала върху едни колани извадиха си ръкавиците и о майн гот уреда за електрорязане не искаше да се занули.  Shocked #Crazy И моля ви се щяха да вядат скалпел да ми късат меса от тялото...бях готова веднага да хукна да бягам прескачайки ги откъдето захвана, обаче Господ чу молитвите ми и на третия опит за заземянаве или зануляване не съм сигурна кое точно се получи да се оправи този електонож та...абе смехории...
Ася пратих ти на лични.
Абе Дикси роди ли?
Поправям се - по последни слухове всеки момент ще да е Митко младши да се яви!

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 16:13 от nomadka

# 173
  • Плевен
Ехей какви новини....
Дикси, стискам палци Peace(дано не съм закъсняла)
Чакаме добри новини и от Атракция. Peace
Аз пък съм на АБ ooooh! не се бях разболявала от 2 год,но сега един вирус ме
мъчи вече 10 дни и днес ми изписаха гадните хапчета. Tired

# 174
Бързам да кажа  Диксито има момче 3500гр се е родил току що айде честито да почват чепните и веселбите.
Дикси да ти е жив и здрав наследникът мъж най-горд на майка си умник!  bouquet
Баси така се развълнувах!

# 175
  • Плевен
           stork-boyЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ,ДИКСИ!!!     ylinfant
  bouquetДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И БАТИ!!!  bouquet

# 176
ДИКСИ, ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ!ДА ВИ Е ЖИВО,ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 177
Ееееее, браво.
Честито на Дикси, татко и най-вече на батко

# 178
  • София
Честит син,Дикси!
Много здраве и радост на голямото ви семейство!

# 179
Честита рожба на Дикси! Да е живо и здраво!
[/size][/color]

Общи условия

Активация на акаунт