ПЛЕВЕН - 96

• 14 407
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Мирама, днес май пак се разминахме, ама докато се усетя дали си ти или не, избяга. На плитка ли беше?

Пешко
, и на мен ми се е случвало, само че бях седнала и си изгорих корема.Гадничко си е обаче на устната! Вкъщи имам един вълшебен мехлем- невен със свинска мас-ако искаш да се видим да ти дам

kris4an, моля те удари една метла на съобщенията си,защото не мога да ти  пиша!

# 256
  • Плевен
Пак съм аз.....от както пия АБ,съм много разсеяна Mr. Green
забравих да честитя момата на Атракция. HugДобре дошла и в женския отбор Heart Eyes

# 257
Здравейте,плевенски мами!Какви си ви мненията за д-р Славов от Авис медика?
Спешно ми трябва добър гинеколог за гинекологчно заболяване.Ходих в Света Марина,но останах много разочарована.Претупване за пет минути.
Всякаква информация ще ми е от полза.

# 258
AniDani, аха, сплетена бях на рибе кост. )))) Ама в момента изглеждам и като бременна в 4ти месец та очаквам всеки момент хората да започнат да питат дали чакам второ. )))
Ами хайде обади се другият път като ме видиш, аз по принцип съм доста разсеяна, а и като си забравя слънчевите очила хептен не виждам. )))

jana j, при кой си ходила в Света Марина? Аз съм много доволна от моята лекарка, която работи там.
За Славов лично мнение нямам. Но пък аз хич не съм очарована от Авис медика по принцип.

# 259
  • плевен
Jana аз раждах при Славов и съм супер доволна, но не мога да дам мнение щом става дума за гинекологично заболяване.

# 260
Пешко, не мога да помогна за болката, но да те разсея малко. Днес в Градската видях твоята "приятелка" от онзи ден. Май са я пуснали скоро от някоя психоболница. Така се караше на детето си, а то само мигаше на парцали.
А ти да си пускаш само детето на пързалката...  #2gunfire Лоша майка  #Cussing out

# 261
И аз много харесвам името Калин/а.Да е жив и здрав бебока,а на Дикси бързо възстановяване и прибиране вкъщи.И снимки искаме Laughing
Атракцийке,честита ти мома  bouquet
Аni_Dani,упражнявай се със слинга,аз утре се надявам да съм яла/ Mr. Green/ и ще ти покажа и аз,но ако видиш ДеЩоВиди-тя е спец-а,да знаеш.
Днес видях доста съфорумки из града-да се поправя-видяха ме доста съфорумки,че аз нали гледам с кьоравото и .....Видях ДесиІТанова,която според мен изглежда като ученичка,която разхождаше малкото си братче Кирил.
Искаше ми се да видя и още познати,ама ....друг път ще бъде...Ей мног ме разтоварвате,признавам си Hug
Nomadka,слънце,кога ще те видя най-накрая...празници идват,да не щипнете нанякъде само?
Два детски бисера,за които като се сетя ми става много весело:
"Ах,ти,лоша майке...."
"Мамо,ама тя има същите очи като теб,и на теб е кръстена..."
Ще си купя една тетрадка и зпаочвам да записвам,това са ценни спомени.

# 262
# 263
  • Плевен
Не бях чела до сега. Shocked

# 264
Още снощи го казаха в новините по БТВ и Нова Телевизия,даже и днес казаха, че  някой от клиповете са правени в БГ,пуснаха и замаскиран клип с говор на български.Направо нямам думи какъв човек трябва да си и колко да ти е болен мозъка,за да извършиш такова зверско деяние. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 265
  • София
И аз го четох вчера.Не мога да го коментирам...просто се чудя що за болен мозък трябва да си?!

# 266
Nomadka,слънце,кога ще те видя най-накрая...празници идват,да не щипнете нанякъде само?
Ами на два дена крепих ситуацията и сега съм решила утре да трамбовам улиците па белкем се срещнем. Нали знаеш даже и уговорка не ни трябва - на ъгъла на тротоара. Crazy Laughing

# 267
  • София
Ние тези дни ще ходим на цирк.Нали бяхте писали някои от вас,че са ходили на цирк Балкански,бихте ли ми казали долу горе колко са цените?

# 268
Ние ходихме, ама   newsm78    съм забравила.  Мисля че нещо около 25лв ми се въртят в главата за мен и Никола.

П.П  Това намерих Билетите за децата до 3 години са по 3 лева, 6 лв. струват тези за деца до 12 години и между 8 и 18 лв. са за най - големите.

# 269
Константина, пробвах се, обаче не успях! Всичко добре, докато не дойде време на слагам бебето вътре  Rolling Eyes! Утре ще пробвам пак и ще стане!

Не успях да го дочета! И нямам думи!

Ох,хайде утре да се организираме да се видим повече майчета!

Общи условия

Активация на акаунт