LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 528
  • 893
  •   1
Отговори
# 135
  bouquet за темичката !
Новак съм Simple Smile Извинете ме, дами... четох , но не разбрах откъде разбирате колко кг е съответната пратка, за да знам къде да си я търся? И получавате ли мейл , че пратката ви е изпратена вече?
Благодаря!

Нищо няма да търсиш.
След като пристигне където трябва в БГ, ще получиш известие откъде да си я вземеш! Имейл получаваш автоматичен (не винаги), след пускането на поръчката. Друг - не!
А прочете ли първия пост и подпостове?

# 136
На поща 1421, съгледах едно Ларедутско пакетче...
Аз чакам от 17.04, 21.04 и 25.04, надявам се за поща.
mimito-83, на мен не ми се е случвало, не знам къде може да е проблема. Пиши им на адреса, даден на първа стр. в 1-ия пост, като ползваш преводача, може на англ. език. Успех!

# 137
благодаря ти ще пробвам   bouquet

# 138
# 139
  bouquet за темичката !
Новак съм Simple Smile Извинете ме, дами... четох , но не разбрах откъде разбирате колко кг е съответната пратка, за да знам къде да си я търся? И получавате ли мейл , че пратката ви е изпратена вече?
Благодаря!

Ами смяташ на око Joy или като ти дойде известието разбираш.Получаваш мейл за всяка направена поръчка Peace

# 140
Защо ми скри текста неразбрах.
Въпросът ми е дали три чифта от форумските детски сандалки, една блузка  и тривките има вероятност да са за поща или прекалявам

# 141
  bouquet за темичката !
Благодаря!

Нищо няма да търсиш.
След като пристигне където трябва в БГ, ще получиш известие откъде да си я вземеш! Имейл получаваш автоматичен (не винаги), след пускането на поръчката. Друг - не!
А прочете ли първия пост и подпостове?

Прочетох! Благодаря ти за инфото!  Понеже имаме проблем с адреса и не получавам нищо по пощата! Както и да е!
 bouquet
Благодаря на Крисси и Jadena

# 142
# 143
  • Варна
Благодаря!   bouquet

# 144
  • София-Младост
Малко обемни идват, иначе на грамаж няма да са повече от 2кг. Сандали+раничката Найк+бански+чорапи 0,500кг

# 145
  • Дивия Северозапад
Ако някой е наясно с размерите да ми отговори какъв номер панталони, блузи и сака да си поръчвам при размери ГО-102, талия-82, ханш-102см. Поръчвала съм само за детето и за себе си не мога да се ориентирам.

# 146
Извинявам се за спама. Някой знае ли Райфайзен дали има лимит колко пари минимум трябва да останат в картат?

# 147
Днес майка ми получи малка поръчка от 16.04. Това много й харесва като материя и изпълнение http://www.laredoute.fr/vente-top-a-fines-bretelles.aspx?product … &numberpage=6
Още чакам поръчка от 08.04...

# 148
  • София-Младост
Ако някой е наясно с размерите да ми отговори какъв номер панталони, блузи и сака да си поръчвам при размери ГО-102, талия-82, ханш-102см. Поръчвала съм само за детето и за себе си не мога да се ориентирам.
За панталони 40.

# 149
Продавам тези сандалки в синьо 29 номер  http://www.laredoute.fr/vente-sandalettes-enfant-okaou.aspx?prod … &numberpage=1  , ако някой се интересува да пише на лични.
И да не е само спам , имам известие за колет, утре ще го взема дано да е от 01.04 че доста се забави .

Общи условия

Активация на акаунт