LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 470
  • 893
  •   1
Отговори
# 240
# 241
ar4ito , аз имам една поръчка от обяд и още не е фактурирана, може и утре да стане. спокойно  Peace
laki , за кой клон става въпрос?
За 9-ти.
То бива бива ама подобна тъпота ме изумява. То и като решат да крадат не могат да го свършат като хората без да ги разбере човек, че да не го е яд.

# 242
За Пловдив и статистиката, ако ще е от полза за някой:
Днес получих известие за малък пакет за поща от 17.04
Ще го взема утре и ще докладвам.
Стискайте палци да ми стане банския на Рип Кърл 36р-р.

# 243
благодаря за отзивите и мерките на панталона. и аз имам коремче да прибирам, та като не може с диета, ще е с панталон. ще пусна по - големия размер, дано не ми виси, но аз не обичам да са ми впити

Линк,моля те Praynig

заповядай
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4878728& … ue&ksource=-1

# 244
Вече се притеснявам-гледам получавате си поръчките а моята от 13.04 още я няма.

Спокойно.Аз чакам от 9-ти;)

# 245
  • София
Аз пък от 04.04.  Peace

# 246
  • близо до морето
В суивито ми пише това Nous avons bien reçu votre commande du 27/04/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.  Някой пак ако може да помогне с превода?!  Praynig  Благодаря!
 Аз пак да задам въпроса си?  Praynig  Много е хубав преводача от първи пост!  Grinning Аз до сега ползвах един друг дето трябваше да пиша всяка дума отделно  Confused . Разбрах за какво става въпрос, макар че не исках да е точно това, защото съм дублирала поръчката си.   Sick

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 23:43 от Shelii

# 247
Здравейте,днес взех от пощата Пловдив пакет от 12,04 с детския комплект на Адидас,поръчах 94-дойде 98 www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-pantacourt-bebe-garcon-adidas. … &numberpage=1
и тази тениска www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-ado-fille-adidas. … amp;numberpage=1- в черно,поръчах 156,дойде 158,става ми идва леко по -дълга,но такъв и е модела Peace

И да използвам и да попитам нещо,ако някой може да ми помегне-как върви номерацията на Рип Кърл/умалени,уголемени,точни/става въпрос за панталон Praynig

# 248
# 249
mariapoznakova , може ли размери на ленената рокля -  интересува ме най-вече колко е широка в бюста, че и аз чакам 40 размер и се опасявам да не ми е тясна   bouquet

Ако точно съм я измерила - 46 см.

Аз съм с ГО 85 см
По принцип за неразтегливи материи си взимам 40 и  са ми точни, а за еластични - памук, трико -  38 номер
Надявам се да съм помогнала.

Днес ми пратиха анкета да попълвам точно за тази рокля. Как разбраха, че днес я получих?

mariapoznakova, Кутията ти е пълна и затова пиша тук. Извинявам се на всички предварително! Simple Smile
Ама как така с Г-85 си взимаш 40 (или само за роклите става дума)?
Аз с Г-88 и в 34/36 влизам, и в 36 (предимно потничета и блузки такива).
Да няма грешка в цифрите? Ако не - значи сако ми трябва 38 тогаз, че поръчах едно 36 и го чакам...

За анкетата - най-вероятно са налучкали, и други са писали подобно, но също и че са получавали запитване преди да получат артикула.

# 250
  • Бургас
И да използвам и да попитам нещо,ако някой може да ми помегне-как върви номерацията на Рип Кърл/умалени,уголемени,точни/става въпрос за панталон Praynig

По принцип номерацията им е точно. Но, все пак, за кой панталон става въпрос?

# 251
MAMAIA,
За вторите, ако не се лъжа, днес (или вчера) някой съобщи, че ги е получил. Не помня кой, но освен този артикул бяха изброени още максимум 2-3 неща. Виж разрови там.

# 252
  • В мечтите
В суивито ми пише това Nous avons bien reçu votre commande du 27/04/2009. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous.  Някой пак ако може да помогне с превода?!  Praynig  Благодаря!
 Аз пак да задам въпроса си?  Praynig
Пише че поръчката ти е обработена на 27 април и ще бъде изпълнена  Peace

# 253
  • близо до морето
 Аз пак да задам въпроса си?  Praynig
Пише че поръчката ти е обработена на 27 април и ще бъде изпълнена  Peace
Благодаря ти Petru6!   bouquet

# 254
  • близо до морето
 Аз пак да задам въпроса си?  Praynig    Confused . Разбрах горе доло за какво става въпрос, макар че не исках да е точно това, защото съм дублирала поръчката си.   Sick
  Нещо пак обърках къде пиша. Embarassed  Много се извинявам!  Blush

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 00:12 от Shelii

Общи условия

Активация на акаунт