LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 603
  • 893
  •   1
Отговори
# 360
Аз с ГО 93 влизам съвсем добре във форумското сако с двуредите копчета 36 номер Blush Но при мен подгръдната и талията са малки. Дори в талията ми е леко широко...
Пак да се повторя - при талия 102 и ханш 105 кой номер от тези мъжки плувни шорти да взема http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1  Praynig
Предварително ви благодаря!
46. за талия около 110 взехме 48 и са идеални. Отделен въпрос, че платът е малко твърд, но вършат работа.

# 361
Може ли някой да ми отговори: искам да пусна поръчка и да платя част от нея с ваучер. мога ли да не използвам целия ваучер? ваучера ми е за 20 евро, но искам да използвам само 10 евро от него. възможно ли е?

# 362
Може ли някой да ми отговори: искам да пусна поръчка и да платя част от нея с ваучер. мога ли да не използвам целия ваучер? ваучера ми е за 20 евро, но искам да използвам само 10 евро от него. възможно ли е?
Ще ти пратят нов ваучер за остатъка

# 363
  • Пловдив
Аз с ГО 93 влизам съвсем добре във форумското сако с двуредите копчета 36 номер Blush Но при мен подгръдната и талията са малки. Дори в талията ми е леко широко...
Пак да се повторя - при талия 102 и ханш 105 кой номер от тези мъжки плувни шорти да взема http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1  Praynig
Предварително ви благодаря!
46. за талия около 110 взехме 48 и са идеални. Отделен въпрос, че платът е малко твърд, но вършат работа.
Благодаря!   bouquet Тя номерацията гледам, че върви 46-48, то ще да нацеля Simple Smile

# 364
  ПЛОВДИВ вероятно има колети..

Имам известие за митница от 27 април.Днес дойде.Утре ще я взема.Чакам поръчки от 10.04, 22.04 и 26.04.Мисля, че не е най-старата ми поръчка защото съм убедена че няколко детски дрешки не са за митница.Пфуу тоя 10.04 дано е тя, но силно се съмнявам.

# 365
  • София
Очаквам поръчка от 30.03. с две тениски, панталон, пола и к-т пътни чанти. Има ли други чакащи от тази дата?
Притесняваме факта, че е поръчана от акаунта на сестра ми, но на моя адрес и не знам на кое име ще дойде известието newsm78

аз чакам от 27.03, мисля, че е за поща и вече се притеснявам  Confused (едни маратонки пума, едно яке и раничка - подарък - нали не би трябвало да заминат на митница? ) Парите са дръпнати на 30.03

# 366
Mirror, имам подобни на твоите мерки, с по-голяма гръдна обиколка, и саката 42 са ми ок. Иначе блузи си вземам 38/40 и дори по-тесните модели ми стоят по тялото, без да са опънати.

Чудя се за панталони и рокли №40 или 42 да вземам /гр.94-т.80-х.98/. Моля, помагайте!
Според мен си за 40, дори може да ти е широко в ханша, но в никакъв случай 42

# 367
Ще ти пратят нов ваучер за остатъка
Благодаря ти! Simple Smile

# 368
  • В La Redoute и по света
Здравейте Ларедутки
Вижте какво намерих , не съм се регистрирала тук още но искам сега да споделя за този сайт - изглежда е нов
http://laredoute-fr.dir.bg/_wm/diary/?df=46
Минутки за реклама, а  Laughing Само като погледнах с колко правописни грешки изобилства "сайта", посмъртно не бих му се доверила за каквото и да е  ooooh!
Е поне да го беше понапълнила малко с информация, преди да пуснеш рекламите в него и да се опитваш да го представяш.
Така не се гради авторитет.

# 369
  • гр. Пловдив
Момичета, четох някъде за процедурата с пращане на покана за регистрация в сайта на друг потребител, но сега не я намирам, а и съм забравила как става. Имаше нещо от рода, че като пратиш мейл на друг мейл с покана и ти дава някакъв бонус, но какъв е съм забравила. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде линк къде да прочета по-подробно!  Hug

# 370
  • Хасково
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-ampliforme-redoute-e … &numberpage=1  
Имате ли впечетления от този сутиен  Hug Hug

И от тези чехлички  http://www.laredoute.fr/vente-tong-ornee-de-perles-la-redoute-creation.aspx?productid=324143588&documentid=321409&single=false&categoryid=32411212&pos=20_d_a_n&numberpage=2  

bouquet

# 371
Днес французите просто ме изненадаха с бързина. Получих поръчка /малък пакет/ от 21.04. и плюс това живея в малък град Grinning

# 372
Момичета,имам нужда от помощта ви,защото не мога изобщо да определя размерите на мама.Мерките и са следните
гръдна-99
талия-99
корем-108
ханш-110
Главно ме интересува за ризи и сака,но и за панталони Hug

# 373
Според мен си за 40, дори може да ти е широко в ханша, но в никакъв случай 42

Благодаря, rossi-varna!   bouquet

# 374
  • Sofia
Момичета имам нужда от помощ Praynig

Върнах едни маратонки в Ларедут, като пратих писмо с тях, че искам ваучер за сумата. Днес по пощата получих чек обаче (едно такова зелено долу, нали това е чек). Писах им пак, че не искам чек, а да ми пратят ваучер. Ето какво ми отговарят, но не мога да разбера нищо, преводача ми превежда нещо безмислено:

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 5 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Cordialement,

Какво значи това? newsm78 Нали не би трябвало да е проблем да получа ваучер вместо чек? Трябва ли да върна чека по пощата или те ще го анулират? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт