LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 621
  • 893
  •   1
Отговори
# 375
Някой може ли да ми даде малко инфо за тези:

http://www.laredoute.fr/vente-tongues-stripes-de-rip-curl.aspx?p … &numberpage=1

# 376
НБМ, ето превода на английски, но нещо не мога да хвана смисъла  newsm78

The response from our customer service has led you to give us additional information.

We've received the request that you sent on 5 March 2009.

We strive to bring you a quick and comprehensive.

Best regards,

# 377
Тъй като вече веднъж имахме проблем с оразмеряването, преди да пуснем новата поръчка, ви моля да ни оразмерите с колежката:
Тя : ГО 90 см, Т 79 см, Х 97см
Аз:  ГО 95 см, Т 75 см, Х 98 см
Благодаря предварително!

Според мен сте за 38-40 в зависимост от еластичността за панталони и поли,а нагоре за 38 също.Е да не взимам хляба на Алекс и duhi,все пак Laughing

Аз залагам на 38, мисля, че 40 ще е голямо Peace

1-вата: 36 сако, 38 - поли и панталони.
2-рата: 38 и сако, и поли и панталони.
Всичко друго ще ви е голямо или малко.

# 378
  • Пловдив
mini_79, може ли линк към клинчетата? И размери, ако е удобно...   bouquet

# 379
Здравейте Ларедутки
Вижте какво намерих , не съм се регистрирала тук още но искам сега да споделя за този сайт - изглежда е нов
http://laredoute-fr.dir.bg/_wm/diary/?df=46

А дали не си ти авторката на сайта Thinking и затова да го рекламираш?

И си оправи правописа,4е ми извади окото с тези гре6ки  Joy Постни4ко е сайт4ето,ама всеки има право да си прави реклама.

# 380
  • В La Redoute и по света
Момичета, четох някъде за процедурата с пращане на покана за регистрация в сайта на друг потребител, но сега не я намирам, а и съм забравила как става. Имаше нещо от рода, че като пратиш мейл на друг мейл с покана и ти дава някакъв бонус, но какъв е съм забравила. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде линк къде да прочета по-подробно!  Hug
Заповядай Simple Smile покана за регистрация в ла редут

# 381
Момичета, четох някъде за процедурата с пращане на покана за регистрация в сайта на друг потребител, но сега не я намирам, а и съм забравила как става. Имаше нещо от рода, че като пратиш мейл на друг мейл с покана и ти дава някакъв бонус, но какъв е съм забравила. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде линк къде да прочета по-подробно!  Hug

Бонусите не ги дават вече.

# 382
Здравейте,днес взех поръчка от 9,04  на митница Пловдив,доволна съм,7/80 панталонът не ми допада как ми стои и ще се продава,ако някой има интерес да пише Peace И лота от три тениски са малки на моят сладур и ще се продават ConfusedЕто и снимки,с описание и впечатления отдолу/тениската и детския комплект са от взетата вчера поръчка/
 www.snimka.bg/album.php?album_id=301804&pid=11878338
Ако някой има нужда от размери и линкове да свирка Hug

# 383
нормално ли е,след като съм платила,кошницата ми да е още пълна,никъде другаде не си виждам поръчката,и нямам потвърдителен и-мейл newsm78

# 384

преди къде ти е писало че имаш бонус

# 385
  • гр. Пловдив
Unicorn   bouquet
ar4ito просто като информация го бях прочела.

# 386
  • Бургас
Цитат на: rossi-varna link=topic=39223а7.msg11049238#msg11049238 date=1240930810
Може ли някой да ми отговори: искам да пусна поръчка и да платя част от нея с ваучер. мога ли да не използвам целия ваучер? ваучера ми е за 20 евро, но искам да използвам само 10 евро от него. възможно ли е?
Ще ти пратят нов ваучер за остатъка
Благодаря ти! Simple Smile

Връщат ресто хората  Laughing, на мен ми изпратиха ваучер за остатък от 0,45 евро  newsm44

# 387
Unicorn   bouquet
ar4ito просто като информация го бях прочела.

аз изпратих направих нова регистрация но промо код няма

# 388
mariapoznakova , може ли размери на ленената рокля -  интересува ме най-вече колко е широка в бюста, че и аз чакам 40 размер и се опасявам да не ми е тясна   bouquet

Ако точно съм я измерила - 46 см.

Аз съм с ГО 85 см
По принцип за неразтегливи материи си взимам 40 и  са ми точни, а за еластични - памук, трико -  38 номер
Надявам се да съм помогнала.

Днес ми пратиха анкета да попълвам точно за тази рокля. Как разбраха, че днес я получих?

mariapoznakova, Кутията ти е пълна и затова пиша тук. Извинявам се на всички предварително! Simple Smile
Ама как така с Г-85 си взимаш 40 (или само за роклите става дума)?
Аз с Г-88 и в 34/36 влизам, и в 36 (предимно потничета и блузки такива).
Да няма грешка в цифрите? Ако не - значи сако ми трябва 38 тогаз, че поръчах едно 36 и го чакам...

За анкетата - най-вероятно са налучкали, и други са писали подобно, но също и че са получавали запитване преди да получат артикула.

Ами отново се измерих, но от много години съм си с гръдна 85 см.

# 389
  • гр. Пловдив
ar4ito промо код би трябвало да получиш след като направиш поръчка от новия акаунт.

Общи условия

Активация на акаунт