LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 575
  • 893
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой наясно ли е колко такса взима ДСК на транзакция-с карта Виза съм Praynig

Аз съм с Виза Електрон на ДСК и не ми удържат абсолютно нищо при плащананията.Иначе имам 1.25 лв. месечна такса.
Точно така,и аз съм с Виза Електрон на ДСК,100% съм сигурна,че няма такси,пише го и в сайта им.Моята месечна такса е +0.50лв,защото имам сертификат(1.75лв.).

Морска,аз бих те посъветвала да изчакаш до утре,и ако в суивито няма нищо,да повториш поръчката,червеният надпис е означавал,че плащането е отхвърлено,да се свържеш с банката,а това може да се случи често.
Изпразването на кошницата може да се получи,ако си излязла от акаунта си и след това от сайта,не се подвеждай по това,почти съм сигурна,че не си направила поръчка.Успех... Peace

# 421
  • Варна
Виза Електрон , КК на Експресбанк . Оказа се , че има една такса , но е различна в зависимост от сумата . При 150 Е беше някъде към 1 Е , а при 15 - 0.20 Е , ако се не лъжа.

# 422
Аз пак съм тук с няколко въпроса Embarassed Първия е изключително глупав, но все пак ще попитам. Парите в картата ми могат ли да бъдат в левове? Rolling Eyes Съжалявам за тъпия въпрос, но се чудех Embarassed А другия e за мерките. Го ми е 92, Т 75, Х 100. Мисля, че съм някъде около 42/44, ама за сигурност Rolling Eyes

# 423
  • София
Момичета, знам че доста от вас имаха тези маратонки Пyма:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5414733& … ue&ksource=-1
Отговаряха ли си и може ли стелка на 38 номер и евентyално снимки? Praynig  bouquet

Имам питане и за тези:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5552044& … ue&ksource=-1
Дали някой ги има 38 или 39 и някакви отзиви Praynig И нещо междy маратонки и обyвки ли са, преводача ми превежда някакви танцови обyвки Embarassed

# 424
  • София
Аз пак съм тук с няколко въпроса Embarassed Първия е изключително глупав, но все пак ще попитам. Парите в картата ми могат ли да бъдат в левове? Rolling Eyes Съжалявам за тъпия въпрос, но се чудех Embarassed А другия e за мерките. Го ми е 92, Т 75, Х 100. Мисля, че съм някъде около 42/44, ама за сигурност Rolling Eyes
1.Да,няма проблем
2.Горе-38/40;поли и панталони-40/42,ако са еластични;42/44,ако не са,но да се изкажат и по-компетентните,че да не ми скочи някой отново... Mr. Green

# 425
  • Бургас
Някой наясно ли е колко такса взима ДСК на транзакция-с карта Виза съм Praynig

Аз съм с Виза Електрон на ДСК и не ми удържат абсолютно нищо при плащананията.Иначе имам 1.25 лв. месечна такса.
Точно така,и аз съм с Виза Електрон на ДСК,100% съм сигурна,че няма такси,пише го и в сайта им.Моята месечна такса е +0.50лв,защото имам сертификат(1.75лв.).

И аз имам сертификат. Не бях забелязала, че взимат по 0.50 лв. за него на месец.  Thinking
Иначе, други такси няма, наистина.

# 426
Моя колежка с Т около 75 и ханш малко над 100 се напъха в 38- дънки, а едно панталонче й се опъна. Мисля 38/40 ще е добре, но се надявам да се включи някой с подобни, че аз съм далееечееее... Sad
Току- що пробвах да пусна поръчка, на 4-та стъпка ми изписа нещо като максимално допустимо възползване от промоция... Shocked Ползвах един код за 2-ри път, обаче супер чудно ми стана защото ми го прие, намали ми, даде ми БД и чак тогава ми каза, че нещо си...Отделно ползвах и ваучер, но и него си ми го прие...Никъде не намирам инфо за подобен случай. Абе странна работа, преди това пък ми изпразни кошницата, та слагах наново...Ми, няма да поръчвам тогава, време за лягане е Party
Пфууууу, исках да опитам пак, за да копирам точно какво ми изписа, ама кошницата пак се изпразни, еми...лягам си пък... Crossing Arms

# 427

според мен за долу си твърдо 40, аз със ханш 96 по намаленията си взех панталон 38 и се пъхнах в него добре даже, талията ми беше 76  Peace
за горе 38/40

# 428
Момичета, знам че доста от вас имаха тези маратонки Пyма:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5414733& … ue&ksource=-1
Отговаряха ли си и може ли стелка на 38 номер и евентyално снимки? Praynig  bouquet

Имам питане и за тези:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5552044& … ue&ksource=-1
Дали някой ги има 38 или 39 и някакви отзиви Praynig И нещо междy маратонки и обyвки ли са, преводача ми превежда някакви танцови обyвки Embarassed

kici и двата чифта ги поръчах за една приятелка която носи 39 номер
От първите и поръчах 39(от пумите точен номер) и каза че са и супер
От вторите и поръчах 40 (найкове и адидаси +1) и каза че леко и стискали ама на и знам как и е крака

# 429
1.Да,няма проблем
2.Горе-38/40;поли и панталони-40/42,ако са еластични;42/44,ако не са,но да се изкажат и по-компетентните,че да не ми скочи някой отново... Mr. Green

Горе - 38.
Панталони - 40.

# 430
Искам да питам тези обувки дали си отговарят на номера? Предварително благодаря и се извинявам, ако са обсъждани.   bouquet

# 431
  • гр. Пловдив
Момичета, четох някъде за процедурата с пращане на покана за регистрация в сайта на друг потребител, но сега не я намирам, а и съм забравила как става. Имаше нещо от рода, че като пратиш мейл на друг мейл с покана и ти дава някакъв бонус, но какъв е съм забравила. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори или ми даде линк къде да прочета по-подробно!  Hug
Заповядай Simple Smile покана за р … 76;ут
Бонусите не ги дават вече.
преди къде ти е писало че имаш бонус
[/quo Трябва да ти пратят веднага код за 10 евро.Пиши ако номера стане.
Момичета, казаха ви го вече - нищо няма да ви пратят. Тази "промоция" изтече на 30.03.2009!
Моя позната прати покана и получи код за 5 евро след като човека се е регистрирал, преди 2 дни!
Аз още не съм го пробвала и не знам, дали ще получи код след като поканения направи първа поръчка, но е питам.
Така че, поканите пак са активни според последни данни!
Тази твоя позната веднага ли след регистрацията е получила бонуса? Аз току що изпратих покана на друг мой мейл, но неполучих бонус въпреки, че и поръчка пуснах от новия акаунт.
В описанието за регистрация чрез покана се казва, че трябва да се цъкне на зеления бутон в получената покана и регистрацията се прави в отворилия се от бутона страница. Е, аз ненаправих така и май сгреших. Sad Ако някой го направи както трябва нека да сподели какво се е получило.

# 432
  • София
Здравейте,
Само да кажа, че получих поръчка по пощата от 13.04. За съжаление и на двата 1чифта обувки не съм улучила номера.
Тези са симпатични и подходящи за тясно краче , но са уголемени и подметката на 25 номер  е равна на 26 номер от тези . те също са симпатични. Само да бях взеле по-малък номер.

Имате ли представа дали тези сандалки си отговарят на номера
Съжалявам, ако повтарям вече дискутирани неща.

# 433
  • София
нещо не ми върви с линковете, затова преписвам постинга
--------------------------------------------------------------------------------

Тези http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montantes.aspx?productid=3 … &numberpage=3 са симпатични и подходящи за тясно краче  , но са уголемени и подметката на 25 номер  е равна на 26 номер от тези http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montantes.aspx?productid=3 … &numberpage=3 . те също са симпатични. Само да бях взеле по-малък номер.

Имате ли представа дали тези сандалки си отговарят на номера http://www.laredoute.fr/vente-sandales-bebe-fille-active-wear.as … &numberpage=1
Съжалявам, ако повтарям вече дискутирани неща.

# 434
Daisy6, има бутонче "Редактирай" над поста ти. Това:
Натискаш го и си променяш вече написаното.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт