LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 392
  • 893
  •   1
Отговори
# 735
zoia_tomova  и аз имам същия проблем от 14.01 ми я няма поръчката ровихме звъняхме по митници  няма и няма ако има някои да ни светне какво да направим писала съм им писмо с което много се извиняват за закъснението но тя така и не идва някои беше писал че от миналата  година така е чакал но не си спомням  колко точно е чакал    bouquet

# 736
  • В La Redoute и по света
уауууууу,много скъпи

Определено, и на 50% да ги намалят, пак са доста скъпи тия пликове.

# 737
тук могат ли да се намерят и колко е нормалната им цена newsm78

# 738
  • София
това са уголемените детски балеринки , които иначе са симпатични http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … &numberpage=1

Пиши,моля те,с колко са уголемени.Интересува ме за 27 бг. номер.Сложих ги в кошницата,добре,че още не съм пуснала поръчката.
Поръчах 25 номер и се оказа, че подметката отвън е точно колкото 26 номер от тези: http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montantes.aspx?productid=3 … &numberpage=3
Отвътре ги премервам като 16.3-4 см , а отвън около 18.3-4 см.

# 739
това са уголемените детски балеринки , които иначе са симпатични http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?produ … &numberpage=1

Пиши,моля те,с колко са уголемени.Интересува ме за 27 бг. номер.Сложих ги в кошницата,добре,че още не съм пуснала поръчката.
Поръчах 25 номер и се оказа, че подметката отвън е точно колкото 26 номер от тези: http://www.laredoute.fr/vente-joggers-montantes.aspx?productid=3 … &numberpage=3
Отвътре ги премервам като 16.3-4 см , а отвън около 18.3-4 см.
Благодаря!

# 740
Здравейте
Някой скоро беше писал за тази рокля, че я има
http://www.laredoute.fr/vente-robe-bustier-redoute-creation.aspx … &numberpage=1
Искам да помоля за снимки ако може, защото се чудя коя от двете да поръчам Simple Smile

Опитах да ти отговоря на ЛС, но нямаш място в кутията...
36 номер взех с подобни мерки и ми е добре - 34 би ми бил много малък на бюста, въпреки че никак не ми е голям  Embarassed Но за дължината определено ще ти е дълга - аз съм 171 см и ми е дълга  Peace
Ох, забравих я тази "малка" подробност за бюста  Embarassed Blush Embarassed (много, ама много ме е срам).

bett, в този случай по-добре 36 номер да поръчаш.

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:38 от cuba libre

# 741

Алекс знам че имаш 36 р-р можеш ли да ми дадеш размери

С удоволствие бих ти дала, но ги подарих на майка ми. А тя замина заедно с тях и ще се върне чак края на другата седмица.

Момичета някоя от вас искала ли е баркода на колета си за да го проследи?Една приятелка още чака колет от намаленията -Февруари  месец.Какво да правим?

zoia_tomova  и аз имам същия проблем от 14.01 ми я няма поръчката ровихме звъняхме по митници  няма и няма ако има някои да ни светне какво да направим писала съм им писмо с което много се извиняват за закъснението но тя така и не идва някои беше писал че от миналата  година така е чакал но не си спомням  колко точно е чакал    bouquet

Пишете на адреса от 1-вия пост какъв е проблема, те проверяват и най-вероятно ви връщат парите за стойността на цялата поръчка. Случва се понякога, за съжаление. Хората обаче са коректни, не се притеснявайте изобщо, че ще пиете студена вода с парите.

# 742
Има ги в метро, 2 големи, 2 средни и 1 малък, който е без клапа обаче, са 30 лева. Т.е. 15 евро за 4 +1 малко.

# 743
  • в обкръжаващия ме хаос
Моята поръчка от 14.01. също не пристигна. Писах им като ползвах шаблонно писмо от първия пост на Алекс, те пък ми изпратиха формата за изгубена поръчка. Нея я разпечатах, попълних, пак както е посочила Алекс, подписах я, след това сканирах и изпратих като прикачен файл. Отговориха ми (французите имам предвид) веднага, че ще ми възстановят парите с вайучер, а те ще си направят проучване къде ми се е загубил колета. После им изпратих още едно писмо, с което исках да ми изпратят номера на ваучера на мейла и те ми го изпратиха. Всичко това благодарение на труда на Алекс от първия пост, за което много й благодаря   bouquet Не се притеснявай изключително коректни са, ще ти върнат парите. Успех  Simple Smile

# 744
Днес взех две пликчета от 22 и 23 април за поща Peace.

# 745
  • плевен
Не знам какво става но аз още чакам от 13.04???Притеснявам се вече newsm78

# 746
Спокойно, аз чакам и от 10 и от 13 и още 2 малко след това, вече не помня датите. Ще дойдат след празниците.

# 747

Какво да става? А като дойдат намаленията и почакаш 2 месеца, тогава какво ще правиш? 2 седмици не е никакъв срок за притеснение.

# 748
  • София
Има ги в метро, 2 големи, 2 средни и 1 малък, който е без клапа обаче, са 30 лева. Т.е. 15 евро за 4 +1 малко.
От 7.05 в Метро има промоция на вакумиращи пликове Вереса за 14.39 - за 2 броя.
Аз чакам от 4.04. Нали срокът за доставка е 7 седмици, чак тогава имаме оснавание за притеснение.

# 749
Днес дали е работен ден при французите newsm78

Общи условия

Активация на акаунт