Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бебешкото акне и как може да се почисти лицето на бебето?
Какви са препоръките и съветите за почистване на носа на бебето?
Какви са препоръките за кърмене на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бебешкото акне и как може да се почисти лицето на бебето?
-
Какви са препоръките и съветите за почистване на носа на бебето?
-
Какви са препоръките за кърмене на бебето?
Препоръките за кърмене на бебето включват да лежите на една страна поради различни причини, навлажняване на силиконовите зърна и предлагане на кърмене след изцеждане на малко мляко. Също така е препоръчително да избягват ръчното почистване на нослето с клечки и вместо това да използвате физиологичен разтвор и пипет за почистване на ноздрите на бебето.
-
Какви са правилните съвети за поставяне на силиконови зърна при кърмене?
-
Какви са съветите за почистване на лицето на бебето при бебешко акне?

За вагиналните таблетки - на мен ми предизвикаха раждането при аборта с такава, една сложиха в шийката, а четвъртинка помня, че трябваше да смуча под езика на определени интервали от време. Контракциите започнаха 2-3 часа след слагането на таблетката и бяха силнички. Иначе самото слагане на таблетката не си спомням дали е било неприятно. Късмет, стискам палци! 
И акито стана едно по-рядко и като изстреляно със скорост в пампата, така е омазано положението.
.Аз като беше по голяма и шамари съм раздавала,помага.
И аз утре рано сутринта влизам за предизвикване на раждане (със система) Успех на мара ,sharlot и всички останали за които утре е дългоочаквания ден, дано да се похвалим с леко раждане 
.Единствената възможна поза при мен е легнала на една страна поради ред причини(не ми се навлиза в подробности ). А това в движение ( започнах да се връщам на работа ) никак не е възможно
.
). В 19.40-19.45 чух съвсем слабо "пук" някъде отвътре и реших да отида до тоалетна, за да видя дали не са водите - станах и добре, че тоялетната беше на метър и половина от мен - в момента, в който отворих вратата, се измокрих цялата.
Подплатих се, доколкото можах, с тоалетна хартия, излязох и казах на приятелката ми, че водите ми са изтекли (тя се притесни повече от мен 

.
,ще отнеса въпроса до лекарката,дано не е нещо страшно