Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас - 2 !

• 58 003
  • 505
  •   1
Отговори
# 420
  • По света и У нас
viessmanka - защо да й трябва рампа  newsm78 Би трябвало да се обръща при най-малкото препядствие  newsm78 ..... е, не съм говорила с продавач-консултанта и нямам представа дали е точно така. Но ако идеята е да се купи количка + рампа, не само доста скъпо удоволствие, но и място си трябва  newsm78

# 421
Аз съм я виждала тази количка преди ,но не такава рампа ,а по земята и се обръща в каквото се опре.Естествено най-добре по много гладка повърхност,но и в крак да се опре се обръща! Peace

# 422
Не и трябва рампа-мин. ден едно детенце си я караше навън, но мисля, че за да се обръща стената трябва да е по-гладка. Ама ние сме харесали и един танк, който  е много интересен. Те ще бъдат тук до 15.01, после може и по интернет да си поръчаш, но вече с поръчката ти се оскъпява доста. Вчера момичето, което беше там управляваше едно хеликоптерче, което струваше 50 лв., беше със зареждащи се батерии и имаше обхват около 250 метра, и най -доброто в случая беше материала му-нещо като гума т.е. нечупливо. Мисля, че си е идеална инвестиция, като се има предвид, че в пъти сме ги дали тези пари за разни други играчки, които са доста по-чупливи. Интересни са им нещата и мисля, че са достъпни-щом за момиченца куклите, които правят разни неща-плачат, акат Mr. Green и т.н са около 100-тина лева, и тези са толкова Peace

# 423
  • Бургас
Момичета, на касите срещу Карфур има щанд с доста интересни играчки с дистанционно-момичето каза името на фирмата, обаче аз го забравих Embarassed Да имате идея как е  newsm78  Виждала съм им демонстрация в You Tube, но и това не откривам Sad

Сори , но не разбрах , в самия Карфур срещу касите или магазина срещу Карфура?
Да идем и ние да видим за подаръци. Simple Smile

# 424
  • По света и У нас
щастливке - срещу касите  Peace

Иначе днес Карфур са пуснали отделен каталог само за играчки  Peace, валиден е до края на Декември. Има неща на доста атрактивни цени  Peace

И да побързам да ви поканя, че днес стана факт  Grinning

ВТОРИЯ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР в БУРГАС, под шапката на Движение на Българските Майки
ще се осъществи на 19ти и 20ти Декември, от 10:00 до 20:00 ч. в Мол БУРГАС ПЛАЗА/КАРФУР
в ъгловия сектор между магазин Brabantia, магазина за спално бельо на TAC, JOY Optic и ключаря. Отново ще се предлагат ръчно изработени сувенири  Peace
Надявам се да имате възможност да наминете  Hug Всички сте Добре дошли  Hug

# 425
  • Paris
lucyl30, успех! Ще се видим там. Peace

# 426
  • Бургас
lucyl30 благодаря ти. Успех на Базара, разбира се ще минем .

# 427
  • По света и У нас
Благодаря момичета   bouquet Ще се радваме да ви видим с другите девойки на щанда  Hug

# 428
  • Бургас
Благодаря момичета   bouquet Ще се радваме да ви видим с другите девойки на щанда  Hug
Успех и от мен! newsm10

# 429
Момичета, на касите срещу Карфур има щанд с доста интересни играчки с дистанционно-момичето каза името на фирмата, обаче аз го забравих Embarassed Да имате идея как е  newsm78  Виждала съм им демонстрация в You Tube, но и това не откривам Sad

Сори , но не разбрах , в самия Карфур срещу касите или магазина срещу Карфура?
Да идем и ние да видим за подаръци. Simple Smile
Извън касите на Карфур, т.е. след тях, пред останалите магазини, в пространството,където има един щанд за сапуни, друг за козметика.

# 430
Купихме я вече тази играчка-то уж за детето, ама баща му много и се радва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 431
  • London, baby
Всъщност моят ме убеждаваше, че трябва рампа и много скъпо щяло да излезе. Но явно и в домашни условия се справя, двоумя се и аз дали не направя коледен подарък. Бетер децата са.

# 432
Ние взехме  тази количка, която я демонстрират на рампата, но защото е за малкия-иначе доста зарибяващо, даже и за мен, е хеликоптерчето, ама е за  по-големи Peace

# 433
# 434
  • По света и У нас
Подобни колички определено не съм виждала в Карфура  Peace, за куклите не мога да твърдя със сигурност  Rolling Eyes
БГ Карфур не предлагат поне към момента онлайн каталог ... Относно играчките, наскоро пуснаха отделен специално за тях, печатно издание, валиден до края на Декември.
В случай, че желаеж да провериш евентуално и в Хиполенда за това което търсиш, може да хвърлиш 1 поглед на каталога им ето тук:
http://www.hippoland.net/
и Метро в момента имат специализиран каталог за играчки  Peace
Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт